4 yıl boyunca online bir oyunda beraberdik. Oyunu bırakmış olmama rağmen hala arada beni böyle sorarlar. Vova, 29 yaşındaki evli ve bir bebeği var. Ukrayna’da yaşıyor. Onlar her zaman en değerlilerim benim için.

4 yıl boyunca online bir oyunda beraberdik. Oyunu bırakmış olmama rağmen hala arada beni böyle sorarlar. Vova, 29 yaşındaki evli ve bir bebeği var. Ukrayna’da yaşıyor. Onlar her zaman en değerlilerim benim için.
Sıkı dostlarım oradadir insancil dostlukları sıkı sıkı olur kılına zarar gelmesin aileden sonra onlar üzülür gürcistan da yaşadığım senelerde tarihi yapilarini gezdim evlerinde kaldim kaybetme bu arkadaşını ben tr de bulamadigim ilaci ona sorar göndertirim
Türk olmama rağmen Türk'ten çok Rus arkadaşım var genel manada dost canlısı ve eğlenceli insanlardır. Milletçe küçük hesapların adamları olduğumuzdan olsa gerek iletişime pek açık değiliz. Rusların o yönünü çok seviyorum gerçekten iletişime açık insanlar. Hiç tanımadıkları bir insanla bile daha önceden muhabbetleri varmış gibi konuşabiliyorlar. Ben burada kasiyere kasa arkası ürün istemiyorum dediğimizde kasiyerin bi pos cihazını kafama fırlatmadığı kalıyor 😂
Allah yardımcı ları olsun. Böyle insanlarla arkadaşlık kurmak çok hoş bir şey.
Cevap
28Cevap
Bir ara gerçekten çeviri kullanarak konuşuyordum yalnızlıktan :D
🤣
Ona merhaba demek istesen özelden yaz bana 🤣
Kime demek istersem :D
Vova’ya
Bak kreeck arkadaşın senin o tanır Vova’yı
Benim merhaba dediğimi iletirsin :) güzel insanlara
Ben gereğini özeline yazdım senin.
Öyle gördüm demedim ki neden yalan söylüyorsun?
Türkçe bilen bir arkadaşım vardı. Benimde oyundan. Bayağı konuşmuştuk. O zamanlar hotmail Messenger vardı oradan konuşurduk. Vladimir unutmuyorum hiç.
Eğitim amacı ile 2 sene yaşamıştımRusya da. Güzel dostluklarım olmuştu geneli iyi insanlardır.
Rusların dotada kötü bir ünü var. Cyka Blyat kelimesini onlar sayesinde öğrendim. Hep cyka diyolar millete sdilfşsşddif biz de onlara cyka diyoz. Ama rus kanım vağ
Bana hayrandı hatta baya bi çıktık. Her gun iltifata bogıyordu asırı sadaktlıydı ama ben istemedim cunku kendine olan huylarını sevmiyorum kültürünü vs
Ruslarla aranız nasıl demişsin ama ukraynalı sormuşsun kafam karıştı 😅 benim de sanal arkadaşım oldu paristen
Yok oyundan değil zaten instagramdan tanıştık
Hic Rus birini tanimadim, babamin Ukraynali bir arkadasi vardi uzun sure Turkiye'de yasayan, onu taniyorum bir tek.
Valla hiç tanıdığım olmadi rus sadece ukraynalı bir çalışan kız vardir bir ara çalıştığım yerde fena değildi biraz özgüvenliydi fazlasiyla o kadar 😂
Dillerini öğrenmek için çok küçük minicik bir sarfım olmuştu. Öyle kaldı devamı gelmedi. Pek aram yok
Rus deyince iyi satranççı Karjakin ile Rus p. rno yıldızı gelir aklıma Putin Akinfeev Zenit diyalog kurduğum Rus yok
Fesatlıkkk yapmaaa onlar ne kadağğğğğ güzel anlaşıyorlar bak bak örnek al 😜😜😀🤣🤣🤣🤣
😜🤣🤣🤣🤣 Desene uyusss
buradan tek anlasılan :)
vova turkce sen rusca biliyorsun :)
Benim aram hiç iyi değil ne zaman csgo oynamak istesemm ovvv sukabiliyattt diye bir şey duyuyorum :rage:
🤣 Bilet parası benden hemen yollayalım seni azda orada bela ol
Vardı zamanında biri translate yapardım hep 😬
Pek Rus tanıdığım yok. Şimdi ne söylersem yalan olur.
Rus 3 arkadaşım var onun dışındakiler oyunda aman aman belalar :D
Bugün Rus bir oyuncu tarafından klanda terk edildik şu anlık sinirliyim sbsjssn
Hiç rus arkadaşım olmadı bu yüzden ön yargılıyım. Isınamadım ruslara.
Bu ne saçma şey biriniz rusça biriniz türkçe 😅 ing yazın daha iyi
Çeviriyle konuşuruz, olması gerektiği gibi. Burası wp, viber uygulamasında çeviri otomatik olarak yapılıyor. Neden herkes kendi dilinde yazıyor biliyor musun? Çünkü çeviride zaten yazdığın dili Rusçaya çevirip atacaksın ya da Türkçeyi. Vova Türkçe bilmiyor ben de Rusça. 35-40 kişilik grubumuzla yıllarca böyle konuştuk
Bu hangi oyunmuş böyle ben cs harici rus görmedim
İyi anlaşırım. Neden yazmıyosun?
Tanımıyorum kendilerini 😜
Severizzzzzzz🤣
1 arkadaşım var sadece, iyi gibi.
Rusyayı seviyorum ve insanlarını da.
Aram yok
Başka ülkelerden tanıdıklarım yok
Ankara sanırım
O yüzden ekledim seni
Hangi semt?
Burdanda sohbet zor oluyor :)