Ortalıkta onca rus varken onlardan birini hinasıl tavlasak?
Biz Türk erkeğine olan ilgileri nasıldır? Yaş önemli değil... illaki rus olsun!!
Biz Türk erkeğine olan ilgileri nasıldır? Yaş önemli değil... illaki rus olsun!!
kızlarımızın tribi nazı yetti. bin dereden su getiriyorlar sonra erkek vazgeçiyor, e normal. Kardesim git yalnız görürsen ya da bir masada 2 bayan sadece bakış, masaya bir içecek gönder. geri çevirmezse git konuş. çekinme onlar bizimkiler gibi fesat düşünmüyorlar.
kanka translate ac ve yazdıklarını ruscaya cevirt , eger kabul ederse koluna takılır , bizzat alanya barlar sokaında denenmiş ve 1 rus almıştım kafası da güzeldi bir ara hatta 5 tl ye gül satıorlar barın önnde al ver bir rusa alırsa o gece senndir manita ;)
Rus ariyosunuz ama ömrünü size adayacak olan bir türk kizidir. Rusu tut elinden götür bisi demez. Onlar tüm erkeklere tav oluyor
Ya biri de bana tav olsun...
sana 50lik rus komşumuzu ayarlayabilirim kadın 20 yıldır yalnızmış
Hadii bee. Ulan o beni çiğ çiğ yer...
olsun yesin.. yeterki rus yesin😆😆😆😆 nerde bu hanım?
kuşadası, hemen yanımızdaki yazlıkta oturuyo
Face i var mı önce bir bakayım. geldiğime değsin😆
Cevap
3Cevap
Yakışıklı , uzun boylu ve zengin olucksn. Rusları değil tüm kızları tavlarsn ama sende yok sanırm hayal kurmaya devam ;)
Peki zengin olduğumu nasıl belli edecem bunlara? Elimde çek defteri ya da deste dolar nasıl olur?
@Barclays doğru ya da yanlış seni bağlamaz bu benm düşüncm hadi yol al.
@Barclays muhtemelen bana burada senin dediğin yanlş şöyle tavlanır diye anlatıcktn ve bende rus düşkünlerinden nefret ederm.
@Barclays Beni bağlamaz. Ayrıca ben sevmeyn demiyorm güzeller gerçektn bende beğeniyorm ama Türk kızlarını ezmenz ve GENELLEME yapmanzdan nefrt ediyorm herkes aynı değil unutma asıl siz şu ön yargılarınızı bırakn artk. Türk kızları diye genelleme yapmazsanz herkes size saygı gösterir bende dahil. Ayrıca nasıl oldukları umrmda bile değil.
@Barclays ben hiçbir zaman genelleme yapmam su anda yaptm ama duyduklarımı söyledm pardonda senin annen yabancı mı rus mu bu kadar genelleme yapman saçma.
annem Türk de nesil farklı işte. bunlar bahane. Türklerde gördüğüm gözlemlediğim çoğu aynı. sen farklısın ya da değilsin sana bisey demedim. Bizimkilerin ne olduğu belli değil artık. yabancılar belli ama gizlemiyorlar. o yüzden yabancı diyorum artık maalesef. çoğu Türk kızı abartıyor nazı tribi falan. e bu da adamı bezdiriyor. Benim yaşadıklarımı bir ben bir Allah bilir. soğudum valla. kendi Kabahatleri:/
@Barclays O zaman çoğu türk kızı dersn dediklerinde haklı olabilirsn bilmiyorm açıkcası. Ama yine de hepsi demen gerçektn çok sinir bozucu ve kırıcı. Türkler kadar kendi milletini aşağılayan biri daha görmedm ben. Sonra neden yükselemiyorz. Bu ülkeyi yıkmak için uğraşıyorlar yarn birgn savaç çıksa hangi ülke alır bir düşn. Herşey güzellik mi ya bu kadar mı düştnz. Yabancılarda sizden çok daha yakışıklı ama tercih etmem dinimden dolayı. Yapımz böyle. Bu şekilde yaratılmşz bizm elimzde olan ne ben yolda yürürken tek erkeğn yüzüne bakmazken bu kadar hakaret almam sence de kırıcı değilmi biraz da anlayn ya erkekleri çok iyi sanki dışarı çık hangisi uzun boylu yakışıklı. Çoğu şeyinin derdine düşmüş yazık cidden ya.
@Barclays bak çok haklısın bir yerde. Çevre farkı var kesinlikle. Dinini gerçktn yaşayan insanda karakterde olur ve benm çevremde çok kaliteli insanlar var. Bu yüzden genelleme yapmalarına katlanamıyorm.
paran varsa işin kolay olur. yoksa napsınlar sizi haklılar tabi
Ya o işi parayla yapanlarla demiyorum normal turist olarak gelenlerle?
o işten bahsetmedim. her türlü ilişki için yaklaşmanın ve size bakmalarnn tek nedeni para olaiblir. e hak verirsnz ki pk yakışıklı da deglsnz. e rusların gözünde terörist müslümanlarsnz altı üstü. e anca parayla
Dost acı söyler... kötü oldu bu gerçek😠
tamam çok çirkin değilim giderim var yani.. ama pek sırnaşanda çıkmadıki asılalım...
gayette gerçek. gerçek oldugu için de eksileyenler çok. dokunuyor gerçekler
@Barclays rusları iyi biliyorsan kesin bir ruslada evlisindir sen
@Barclays hayırlısı. ama rusların türkleri nasıl gördüğünü tüm dünya biliyor. şarkılarında bile aşağılayıp duruyorlar türk erkeklerini. sanal ortamda türklere karşı rus kadınlarnn kurmadığı aşağılayıcı siteler kalmadı. hep size aşık olduklarından herhalde. neyse bol şans.
www.kizlarsoruyor.com/.../q3518681-parasi-yok-diye-ayrildim
evlilik mi? geç geç😂😂😂
@Barclays o paylaşımı bir erkegin yaptıı apacık. siz kadınlardan pek ilgi göremeyince onları ahanda paraya düşkünler ondan ilgi göremiyoruz diye aşağılıyorsnz. halbuki tipiniz ya da karakternz yetersizdir ki bu durumda begenilmemenz normal. siz de güzel olmayn kızları sevmezsnz
Ruslar ortamda sana bakarlar nasil takiliyorsun diye.. zengin gördüklerne yapişirlar tatilini iyi geçirmek için
Otel de napacaz?
Onlar Turk erkeklerine fazla meraklıdır tavlaman uzun surmez
Nasıl yaklaşacağız? Mevzuya nasıl gireceğiz?
Fakirler zaten git yavşa
Biraz tüyo lütfen?
yahu size bakan türkiyeye tatile gelenler oranın çomar rusları zaten, medeniyet ne bilmezler git direkt gir konulara
Yok bee.. bayaa bayaa sağlam dişiler var. Öyle şopar tiplilerde var ama bazıları sanırsın kremlin sarayından gelmiş.
dsdfghj
Tiplerini demiyorum türkiyeye rusyadan varoşlar geliyor ucuz diye,
kültürlü insana benzer rus arıyorsan ibizaya maltaya falan gidicen
Diyosun ki bunlar amele tayfası...
ya bunların okumuşu zengini nasılki?
onları görmeye senin statün yetmez pek :D
Kız sövmüş sıvamış resmen :D :D
Nazdrovya haraşov falan de gerisi gelir :D
Bu ne demek?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar