Siz inşaa edersiniz, siz kurarsınız, emek verir ve ter dökersiniz ama onca çaba sizi altında eziverir, siliverir.
Bu durumda bunları yaşamadan çabalamak ne kadar doğru?

İyi de hayallerimiz de olmasa başka ne kalır ki elimizde. An gelir ozgurlugumuz alınır elimizden, an gelir paramız malimiz an gelir canımız alınır ama hayallerimiz elimizden alınamaz. Kaldı ki hayallere olan ihtiyacın ben bir esaret olduğunu düşünmüyorum. Aksine hayaller esaret altında yaşayan zihinlerimizin ozgurlesmesidir. Ne kadar hayal kurarsak ne kadar hayallerimiz in peşinden koşarsak o kadar ozgurlesebiliyoruz.
Gerçekten hayallere kapılmak iyi bir şey değil. Realist olmayı önler ve hayattan bağını koparır insanın.
Şizofreni tedavisi gördüğüm zamanlar doktor bana eğer hayal kurmaya başladığını hissedersen, hemen kendini acıtacak şekilde tokat vur, çünkü hayal görmeye iten şey aslında senin iraden değil derdi.
Bazen içinde yeşeren bir umut oluyor işte.
Cevap
2Cevap
Bence bu hayalini gerçekten gerçekleştirebilmeyi istiyorsan bu yola giden herşey mübahtır.
Acı olmadan mutluluk olmaz.
Sizlere batmamalı yani bence. Birileri zararsızsa ne mal olduğu hususuyla ilgilenmek yerine kendi yanlışlarımızı onarabilseydik dünya bambaşka bir yer olabilirdi.
Batmamalı derken anlatmak istediğin nedir yavrum?
Aksine hayaller bizim esaretten kurtulmamızı sağlar; umut verir, nefes verir.
İnsan hayali için çabaladıklarından pişman olmaz. Ve yine aksine, çabalamadıkları için içini yer.
Doğru değil belki de. Her şey mükemmel olsaydı tat alabilir miydik diye de düşünmek gerekir.
Doğru degil insan gerceklerle yasamali ki hayal kırıklığına mağruz kalmasın ki bu hayatta hayal kırıklığina uğratacak çok sey varm
Çabalamak iyidir, hedefe ulaştırmasa da iyi sonuçlar alırsın.
Hayal ile hayat arasında sadece tl vardır o yüzden hayal kurmak yerine var olana şüküretmeliyiz benco 😌
Esir olmıcaksın bu hayatta hayalin anlamlıysa elbette olur ama hayat bu bazende olmaz erkekler hiç yazmamış onlar boş 😊
Hayaller peşinde olsada insan, gerçekleri gözardı etmemeli
Hayalsiz olmaz hayalimin esiri olmadım şimdiye kadar
Her çizdiğimin, istediğimin peşini bırakacaksam niye boşuna çizdim onu?
Şu an bu durumdayım sanırım hiç doğru değil reel hayatta olmasını istediğim şeyler gerçekleşmiyor ve ben hayallerimde yaşıyor gibiyim
Çok doğru olduğu söylenemez 😂 😂
Hayallerime kavusmama ramak kaldi
Sonu kötü.
hmmm diyorsun
Aaa ben
Hicbir hayalimin esiri olmadm :/
İnsanı olgunlaştırır bence kardeşim yılmamak gerek
O kadar kötü ki günlerce ağladığımı bilirim
En azından bir şey için çabalıyorum oda bir şey.
Ah ah çok kötü yaşadım bu durumu
Olumlu olumsuz herşeye açık olmak gerek
Hiçbirşeyin esiri olmayacaksın
suana kadar gördüğüm en anlamlı başlıklardan biri
Wowwww gif mükemmel
Evet çünkü benim gifim
Baya iyisin
Evet mükemmeliö
Havan söndü galiba m mi ö mü jsnxoskmc
Telefondan :D
Hiç doğru değil
Hiç doğru değil.
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar