Hakaret içermeyen tüm yorumlar için teşekkür ediyorum.
Yaptığım büyüyü nasıl geri alabilirim?
Hakaret içermeyen tüm yorumlar için teşekkür ediyorum.
üniversite-yı hatay da okduum ben . ve hatay reyhanlılı bir coocuk kafayı bana takmıştı ya. alalhım alalhım neler yaşattı o coocuk bana. kendi ayaklarımda coocugun ewine gittigim gübleri bilirim. gidene kadr hiçbirsey hatırlamıyorum. sadece garipten sesler. soguk terler. baska birsey o dönemım. artık öldürecem diyıordum kendımı . dayanaamıyordum. off yapmayın böyle seyler yaomayın.
sen büyünün olmadıgını düşünüyorsun. ya sen mahyak mısın . 2 üniversite okudum ben . kuranı kerim de yer almasa inanırmıyım hiç. aylarca kendime gelemdim. büyünün yalanı mı olur. bu işi bilen bir kadına git. senden istedigin kıza ait bir kac birsey isteyecek. dene. ama bilen bir kadına. ki bu işi gercekte yapan sadece ama sadece hatay suriye reyhanlı bölgesınde var. hatay da 6 sene yasadım ben .
CTRL + Z :))))
Süperrrrrrrrrr:)
Backspace veya delete tuşu da işe yarar mı sence ? :)
olum zaten cehennemlıksın bıde Allaha dua etsem gerı alırmı dıosun
büyü dinimizce şiddetle yasak olan bişey. avanak herif
Kimin cennete kimin cehenneme gideceğini ancak Allah bilir. Ben büyü yaptım günah işledim; ama sen Allah adına hüküm vererek daha büyük bir yanlışa düşmüşsün.
he kardeşim he
Cevap
8Cevap
Artik O kadar basit'e indirdik ki su sevgiyi aski yahu birakinda bari ibadet temiz kalsin bee...
Yaptirdim ama... artik istemiyorum... bu ne abi?
Hani siz bayanlar yapıyorsunuz ya, "seviyorum beni bırakma" deyip sonra da kendiniz terkediyorsunuz. Onun gibi birşey işte.
(Ayrıca, ibadeti kirleten kim anlayamadım.)
Ben de diyorum çirkin adamların yanında güzel kızlar ya da çirkin kızların yanında yakışıklı erkekler oluyor nasıl oluyor diye demek bu haltı ediyordunuz tövbe et git yediğin naneyi düzelt salak herif
madem yüzme bilmiyon niye çıktın ağaca demezler mi adama :D
Sizi gördükce Allah'ın sevgili kuluyum diyorum böyleleriyle karşılaşmadığım için...Uzak tut ya Rab :))
sabun büyüsü hariç geri döndürülür.. ama nasıl onu bilmem
yaptırdığın kişiye bir sor.. işe yradı mı merak ettim
Tuttumuki bozdurmak istiyorsun? Yaptirdigin kisi bozmasinida biliyordur herhalde.
Önemli olan tutup tutmaması değil. Ben işlemi tamamen geri almak (hiç yapmamış gibi) istiyorum.
Ayrıca yapan kişi de benim.
Eger tutmadiysa bozmana gerek yok, tuttuysada buyucu bulup bozdur. Ve tobe et helallik iste o kizdan. Ne kadar kotu isey oldugunu soylememe gerek yoktur herhalde...
Nasil yaptin ja? Obur dunyalilarla irtibatinin olmasi gerekmezmi bunun icin?
Hayır gerekmez. Bazı şartlar var. Onları yerine getirerek, rituellere uygun yaparsan olur. Ayrıca, birçok büyü çeşidi var.
Valla kotu bisey buyu ama sende harbi cesaret var ters tepebilir bundan hic korkmadinmi? Kusura bakma cok soru sordum ama cok enterasan bir olay merakimi gizliyemiorum...
Sorun yok. Yani rahatsızlık vermiyorsun. Merak ettiğin herşeyi sorabilirsin.
Hı bir de az önce, "kızdan helallik iste" :))) Ben sana büyü yapmıştım dersem kız hem bana düşman olur; hem de psikolojisi bozulur. O yüzden o dediğin olmaz. :)
Helallik isterken git herseyi anlat demedimki. Ben simdi netten baktimda biraz bu buyu isine, yazilar felanmi yazdin? Tilsimdan bahs ediliyor canbar ask buyusu felan. Ne yaptin tam olarak coook merak ettim. Burda anlatamazsin biliyorum ama gercekten cook ilgimi cekti yani degisik ve tuhaf bu zamanda hala varmi? Etkisi ne olur? Cook fazla soru olustu simdi jaa
Anlıyorum seni ama yapmayı düşünme. İnsan ilgilendikçe ya olursa diye güzel şeyler düşünüp işin haram-günah kısmını atlıyor. Hem ayrıca, sonradan hissedilen duygular ve düşünceler değişebiliyor. Ve insan hiç yapmamış olmak istiyor...
Yoook sen yanlis anladin benii ben yapmayi dusunmuyorum kesinlikle. Ben pskoloji ogrencisiyim ondan olsa gerek ilgimi cekmesi. Yani nasil biseykiii bu insani bu kadar cok degistiriyor ve Etkiliyor, aslinda bana detayli anlatirsan tezimde kullanabilirim belki.
Yapılan kişiyi mi nasıl değiştiriyor yoksa yapanı mı soruyorsun ?
Ikisinide meraak ediyorum
Ya bunu anlatması uzun sürer. En azından şunları söyleyeyim ki; öncelikle tutup tutmaması Allah'ın iznine tabidir. Yani Allah dilerse olur, dilemezse olmaz. O yüzden her zaman kesin tutar diye bir kural yok. Yapan kişiye psikolojik olarak rahatlık ve kendine güven verir. Yapılan kişiye, uygulanan efsuna göre; çeşitli etkileri olur. Mesela, karşıdaki kişiyi kendine daha yakın bulur. En azından antipatik bulmaz. Manyetik bir bağ oluşur. Aklına o kişi gelir. İçinde garip bir his (boşluk) oluşur...
Yani duyguları ve aklı biraz karışabilir... vs. vs. Allah izin verdiği zaman daha neler olur neler... Yapan kişinin de kişisel çabalarıyla birlikte olma olasılığı artar.
Coook enteresan, benim bu konuda pek bilgim yokta.gercekten olabilirmi bu? Gercek biseymi yoksa kendini tatmin etme gibi bisymi?
Dedim ya, şayet Allah izin verirse niyet ettiğin şey olur. Bu sebeple dua gibi birşeydir aslında. Büyü ve dua arasındaki fark; Duada Allah'a seslenir ve dileğini sözle veya kalbinle sadece Ona iletirsin. Büyüde ise, işin içinde bazı meteryaller-simgeler-yazılar-kalıp sözler-yapılan şeyler vardır ve manen etki etme niyeti-isteği vardır.
Yani bir şekilde kişiye "tesir etme niyeti" vardır. Bu açıdan duadan ayrılır.
Anladim, netten arastiricam. Takildigim bisey olursa sorabilirmiyim sana?
Sorabilirsin elbette. Ama benim işim-branşım bu değil yani. Sadece bildiğim bazı işlemler var hepsi bu yani. Hani kendimi öyle bu konudaki herşeyi biliyor gibi de göstermek istemem.
Durustlugun icin sagol, benden cooook sey bildigin kessin :))
Peki kuvetli bir dua yokmu yani buyuden daha kuvetlii. Nitekim duanin daha kuvetli oldugu soyleniyor...
Büyüyü ne aracılığıyla yaptın veya kime yaptırdın bilmiyorum ama Allah belanı versin.
+1
:D
Allah akıl fikir versin sana ve senin gibilere :)
Amin...
yapan bozar. işe yaramış mıydı bari?
biliyorsanız anlatın şuna yazık günah kıza
Allahini seven ustume allah atsin.
Allahını seven üstüme stadyum atsın...
büyüden vazgeçtim yaz istediğin numaraya yolla
işe yarayıp yaramadığını kontrol et en iyisi
büyü nedir ya tutuyomuki?
Kime yaptırdın
Çok değişiksiniz çok
Çok tatlıyım ama di mi :)
Yıl Olmuş 2013 Uğraştığınız Şeylere Bak.
tutarsa ne yapıcan
herkes işe yarayıp yaramadığını merak ediyor
günah arkadaşlar
büyü ile gelen hiç gelmesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar