Veya siz bu insanı nasıl mutlu edebilirsiniz?
Hayattan beklentisi yok. Misal bu benim, nasıl olacak bu iş😪
Hayattan beklentisi yok. Misal bu benim, nasıl olacak bu iş😪
Beklenti ile başarmak arasında ince ama derin bir fark vardir..
Beklemek sadece istemektir olsun önüme düşsün modu.. ama öyle bir dünya yok..
Hayat anlık şu an yaşanandır gelecege odaksiz yaşamak şuan'in tadini çıkarmak için daha iyidir zira gelecek kocaman bir meçhul'dür..
Yani demem o ki şu söz tam uyar..
Hayatta herşeye sahip olabilirsin , tek ayrıntı bedel ödediğin sürece ama.. yani bişeyi isteyip bedelini odersen elde edersin ne istediğini bulmaktan başlamak lazim şu an hayat avucunun içinde yaşa onu ' derim..
beklentim yok ve mutluyum kafaya takmamakla alakalı.
kafan rahat abi istediğin saate kadar gez dolaş arkadaşlarınla takıl muhabbet et , zamanın keyfini çıkar , spora git vs. vs. boşver hayat eninde sonunda seni de bir gün esir alacaktır.
Geceleri çöker böyle düşünceler , bu yüzden gecedir yalnızlık , gecedir düşünce. Büyüyünce unutursun derler ya sabah olunca unutursun.
okul okumak, bir hedefin olmasi sana hayattan bir şey ifade etmiyor mu? bence etmeli neden biliyor musun? en azından bir hedefin var onun peşinde koşuyorsun onca derslere çalışarak. bu dünyada hiçbir hedefi olmayıp salak salak oturan bir sürün beğinsiz var. bence bu bildiklerin bile seni hayata bağlamalı kapiş mi ogi? :) tabi ki bu kişi sensen eğer. :)
Not: Bir insanın hedefi olması için okul okumak gerek değil tabi çalışıp evine katkıda bulunmak da bir amactir. bu bir örnek tabi ki. :)
ben seni yanlış mı anladım acaba?
soruyu yanlış mı anladım yani?
birden acaba yanlış mı anladım dedim kendi kendime. Teşekkürler. :) psikolojim düzeldi. :)
Beklentiler gerçekleşmeyince mutsuz oluyorsun gerçekleşince de sıkılıyorsun. En iyisi bir beklenti içinde olmamakta aslında bu da beklenti türüne göre değişir bilemedim. 😕
Cevap
5Cevap
Hayattan beklentisi olmayan insan mutlu olamaz bana kalırsa. Zordur yüzünü güldürmek, memnun etmek, şaşırtmak ya da sürprizlerle dünyasına renk katmak.
Bunun temelinde ne olduğunu bilmek gerekiyor sanırım.
Bak sana böyle izah edeyim, bir kaç ay önceue kadar intihar etmeyi falan da düşünüyordum. Lösemi de var tabi.
Ama hiç beklemediğim yerde hiç beklemediğim bir insan elimden tuttu, beni yaşama dönrerdi:)
Her şeyin farkında olan bir insanı mutlu etmek imkansızdır.
Seninde vardır yoksa intihar ederdin
onu geri hayata bağlayabilenler. hani şu olsa bir yaşama isteğim olur dersin ya işte benim kaynağım umudum gitti birader
aşık ol
sonra nasip olmasın daha çok üzül eski haline şükret =D
Asıl hayattan bir beklentim olmadığı için çok mutluyum ,,,
Merhaba daha kolay olursun
Daha mutlu olman gerekir aslinda 💃💃
Calismaya basla kendini ise ver zamanla hepsi olur
beklenti yartarak mutlu olabilir
Kosarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar