Evet ve Hayır nedeninizi veya nedenlerinizi de yazabilir misiniz?
EVET
HAYIR
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Doğru söyleyen 9 köyden kovulur 10. köyde iyi ağırlanır bu dünyada ezilir ama ahirette mükafatını alır
Dürüstlük ağır bir meziyettir her insan kaldıramaz bir çok insan dürüst olduğu içinde hor görülür günümüz insanları dürüstlük değil yalan ve hoş sözler duymak ister Dürüst olan yalnız kalırken yalan söyleyen, yalakalık yapan, karşısındakini kandırmak için hoş laflar, süslü sözler söyleyen itibar görüyor o yüzden Dürüst eziliyor
Normalde Dürüst olunan kişi o anlık kaldıramaz doğru sözü ama Dürüst olan her zaman dürüst olduğu için belli bir zaman sonra yalnız kalır o yüzden Dürüst olmayı her insan kaldıramaz
Amaca bağlı Dünya için yaşıyorsan dünyanın düzenine uyarsın Allah rızası için Ahiret için yaşıyorsan doğru olanı yapar doğru insan olursun
Rica ederim
dürüst davranmak hep kaybettiriyor en iyisi yalan söylemek
Bu devirde çok zor.
Dürüstler dışlanıyor sisteme ayak uydurmadığı gereği ile.
Benim demek istediğim sisteme göre sevilmek isteniyorsak onlara göre davranmak gerektiğiydi. Ben de aynı karakterdeyim sizinle ama bence dürüstlük her zaman kazandırmıyor her konuda. Böyle düşünüyorum fakat kendimi değiştirmem başkalarına şirin gözükmek için. İçim dışım bir. Ben neysem buyum. 5inde de 15 inde de 25inde de hayatım boyunca da böyle olacağım.
Cevap
1Cevap
Hayır
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar