Bu dünyada gerçekten sevmek değer vermek ve üzülen taraf olmaktan yoruldum
02 Ocak 2023 Pazartesi Saat 20.42

Bu dünyada gerçekten sevmek değer vermek ve üzülen taraf olmaktan yoruldum
02 Ocak 2023 Pazartesi Saat 20.42
İyi dürüst insanların iyi niyetlerinden yararlanan insanlar kaybeder gerçekten onlar aslında kazandığını zanneder ama kaybeder sen iyilik yapmaya devam etsin arkadaşım hele ki bu da öyle dürüst insan yok denecek kadar azdır.
Her zaman kaybediyoruz
@Nagihan689 hiçbir zaman öyle düşünme unutma ki yaptığın iyilikler seni bir gün bulacaktır sen dürüstünden ödün verme yeter ki.
Ama bazen öyle şeyler oluyor ki neden benim başıma geldi diye düşünüyorsun
Hayat işte hep iyiler kaybeder kötüler kazanır
Umarım Bir gün her şey düzelir
Ya Nagehan daha yaşın kaç önünde güzel seneler var pozitif ol karamsar olma hayat bir kadınla ya da bir erkekten ibaret değildir elbette seveceksin sevileceksin hatta sevilmeyeceksin seni sevmeyenler olacak kötü insanlar karşına çıkacak bu hayat mücadelesi tecrübedir bunlar Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Teşekkür ederim
Tamam kardeşim
Gelmeye çalışırım
Bu dediklerinizi denicem teşekkür ederim tekrardan
Bende bana dedin sandım 😂
İyi ve dürüst insanlar zayıf görülmekte maalesef ki. Yalan söyleyen arkadan iş çeviren insanlar her zaman daha değerlidir insanlar için buda insanların duymak istediklerini duymalarını sağladıkları içindir. Hiç bir şey mükemmel olamaz iş ve ya gönül ilişkiniz fark etmez günlük hayatınızda bir şey mükemmel ilerliyor ise ilişkinizi dışarıdan bir gözden izleyin bu size gerçeği gösterecektir.
Kesinlikle katılıyorum sana kardeşim 👍🏻
İyi ve dürüst olmak insana eninde sonunda kazandırır. Kimse bilmese bile çizgiden şaşmayınca sonunda herkes senin karakterini bilir. Aslında dürüstlük veya iyi kalpli olmak bize devamlı kazandırmak zorunda da değil. Bana kalırsa iyiliğini hak etmeyene gösteren kişi kaybetmeye mâhkumdur. Politik olmayı bilmek gerek.
Belki de bunca zaman birilerine fazla değer verdiğim için bu hallere düştüm haklısın
Hayır. İyi ve dürüst insanlar kazanır ama ahirette. Çünkü bu dünyada bağıran, acımasız olan baskın gelir. Bu yüzden de görünüşte onlar kazandı sanarız. Oysa kazanan hep aynıdır, iyilik ¢
Cevabınız için teşekkür ederim her zaman beklerim ☺️
Cevap
9Cevap
İyi ve dürüst insanlar hiç bir zaman kaybetmezler bence çünkü bu tarafın birde öbür tarafı var
Haklısın
Bazen yüzeysel bakmak gerekir fazla derine inmemek.. sadece kendimizi paralamakla takılı kalıyoruz, sonuçta Allah in yanında bir şey kaybolmuyor..
Her zaman degil ama oyle insanlarin arasinda olmadikca dislanmaya, haksiz durumuna dusurulmeye musaitler.
Maalesef öyle ben bugüne kadar iyi niyetimden dolayı kaybettim.
Valla kaybediyoruz
Evet maalesef öyle
Ne yazık ki
İyilik ayrı enayi olmak ayrı
İyi olan insan kaybetmez, kaybedilir.
Enseyi karartma.
evet her zaman kaybeder.
Hayır, genellikle diyelim 😏
Kinli ve sahtekarlar kaybeder diyorum
kaybetmez üstadım