Zengin erkek avcılığı?

21 yasinda oldukca guzel ve cekici bir kizim. Egitimli, kulturlu ve kibarim. Cocuklugumdan beri girdigim her ortamda dikkat cekerdim, biraz daha buyudugumde erkeklerin bana olan yogun ilgisini fark ettim. Yolda yurudugumde kadin, erkek herkes bana bakardi, lise yillarimda bana platonik asik cok kisi vardi. Evimin onune cicekler, cikolatalar ve notlar birakirlardi babam o erkekler yuzunden hep evimizi tasirdi. Universiteye kadar hic sevgilim olmadi ve universite icin istanbula gittigimde zengin erkeklerin bana ilgisini fark ettim. Bizim durumunuz pek iyi degil. Tamam buyuk bir sehir ve merkezi bir yerde yasiyoruz, babam bir dedigimi iki etmedi istedigim her seyi alarak buyuttu beni ama zengin degildik iste. Zengin erkekler bana hediyeler gondermeye basladi bende onlarin guclerinden cok etkilendim. Kizlar güçten mutlaka etkilenir aklinizda olsun beyler. Daha sonra birkac maddi tatsiz olaylar yasayinca bu dunyanin parayla dondugunu anladim. Biz fakirler surunurken zenginler belkide hak etmedigi halde cok guzel hayatlar yasiyordu ve bende kendime dedim ki madem bu zamana kadar hic asik olmadim, erkeklere ilgim yok bende bana delicesine aşık bu zengin erkeklerden faydalanayim dedim. 3 tane zengin erkekle sevgili oldum hicbiri cok uzun surmedi ama bu üçüyle toplam 1,5 yila yakin sevgili oldum. Onunden bile gecemeyecegim magazalardan giyinmeye basladim, bana hediye olarak hep altin, pirlanta tarzi seyler alirlardi. Elime kredi karti verdiler. Luks davetlere katildim, defalarca yurt disina ciktim. Cocuklugumdan beri hayalini kurdugum New York a gittim. Paris, Londra, Dubai buralarda hep en luks otellerde kaldim, her gittigim yerde valizler dolusu pahali alisverisler yaptim. Yeri geldi 1 tabak yemege 600 lira verdim. Cok varlikli bir cevrem oldu, sevgililerimin cevresi bile bana hayrandi. Ben bu 1,5 yilda über zengin ve kaliteli bir hayat yasadim. Ve isin guzel yani hicbirine bekaretimi vermedim. Şu an tamamen eski hayatima dondum szce sevgilim olursa ona gecmsimden bahsedeyim mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Eski hayatima donme sebebim o zengin hayattan igrenmis olmam ama yinede iyiki yasadim diyorum yoksa hep merak edicektim. Simdi ise normal benim gibi siradan bir erkege asik olup eskisi gibi standart bir hayat yasamak istiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlariniz benim icin onemli
Zengin erkek avcılığı?