Aile & Toplum Erkekler birer avci mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Kolay av olmayın Erkekler birer avci mi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,8b cevap paylaştı. sapık ve abazalar 1 0 Yorumla
Astelda Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bu hepsine göre değişir. Mesela ben sonsuza kadar bekar kalacak olan modeldenim. Hiç bir kızla işim bile yok. 0 0 Yorumla
külmasalı Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl O avcı sende avsin avciya teslim olma ki yıllar da peşinde koşabilsin bi soğuk bi sıcak ol 0 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Güncele kolay av olmayın yazmışsın genelde basit sıradan erkekler kolay av olur. 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı. Nasibini bekleyen biriyim avla falan işim olmaz, helalinden isterim her daim. 0 0 Yorumla
KaradenizBeyefendisi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Evet ya bugün kuş avına çıktım ama elim boş döndüm 🥲 0 0 Yorumla
şahinn1 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 35% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aslında herkes birer avcı Av gibi görünenler de bence ava çıkmış 0 0 Yorumla
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. genelde kafeslenip evlenilen erkekler oluyor ama sen öyle diyorsan öyle olsun 0 0 Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evet hatta cinsellik öncesi kadını avlar gibi yakalamak daha zevkli oluyor 0 0 Yorumla
Muhdar Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 833 cevap paylaştı. Kana susamış avcıyız hemde 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle muhdar Yorumla
Hellboy29 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 58% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bu devirde kadınlar avcı bence. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Roller değişti diyorsun yni Yorumla Hellboy29 +1 yıl Yani bana öyle geliyor benim görüşüm ulaşılmaz oldu kadınlar onlar av belirleyip yakalıyor artık. Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hepsi bir avcı maalesef bu zamanda 0 0 Yorumla
Hakan5581 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 594 cevap paylaştı. Evet avcı bazen av da olsalar da. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Erkekleri bilmem ama ben avcıyım 3 3 Yorumla merakliman_6737 +1 yıl Bols sanslar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @merakliman_6737 sağol dayı Yorumla merakliman_6737 +1 yıl 👍👍 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Evet öyleler 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. Yooo ne alakaa 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Yaşamın ilk yıllarından beri.. 0 0 Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı. Av olmayı seven kızlar da var ama 0 0 Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 637 cevap paylaştı. Sizde av 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ben av olmam Yorumla Mrbrawn +1 yıl Olmuşsun haberin yok Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evet bence öyleler 0 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Öyle olmak zorunda 0 0 Yorumla
SentzzzxX Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 84% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 916 cevap paylaştı. Avcııı 0 0 Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. değiliz 0 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Kısmen evet 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,7b cevap paylaştı. Av kim oluyor 0 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. avcı evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
sapık ve abazalar
Bu hepsine göre değişir. Mesela ben sonsuza kadar bekar kalacak olan modeldenim. Hiç bir kızla işim bile yok.
O avcı sende avsin avciya teslim olma ki yıllar da peşinde koşabilsin bi soğuk bi sıcak ol
Güncele kolay av olmayın yazmışsın genelde basit sıradan erkekler kolay av olur.
Nasibini bekleyen biriyim avla falan işim olmaz, helalinden isterim her daim.
Evet ya bugün kuş avına çıktım ama elim boş döndüm 🥲
Aslında herkes birer avcı
Av gibi görünenler de bence ava çıkmış
genelde kafeslenip evlenilen erkekler oluyor ama sen öyle diyorsan öyle olsun
Evet hatta cinsellik öncesi kadını avlar gibi yakalamak daha zevkli oluyor
Kana susamış avcıyız hemde
Aynen öyle muhdar
Bu devirde kadınlar avcı bence.
Roller değişti diyorsun yni
Yani bana öyle geliyor benim görüşüm ulaşılmaz oldu kadınlar onlar av belirleyip yakalıyor artık.
Haklısın avcı
Hepsi bir avcı maalesef bu zamanda
Evet avcı bazen av da olsalar da.
Ulan kim av kim avci karisti artik😃
Avlanan olmayı sevmem
Bazen av genellikle avcıdır.
bakkala gidemiyorlar daaha. he avcı
sayılır ceylan avına çıkıyorlar
Erkekleri bilmem ama ben avcıyım
Bols sanslar
@merakliman_6737 sağol dayı
👍👍