Sosyal medyayı saymadan düşünün...
Erkekler eskisi gibi avcı degil mı
Şimdi daha çok kadınlarla normal arkadaş oluyorlar sanki?

Sosyal medyayı saymadan düşünün...
Erkekler eskisi gibi avcı degil mı
Şimdi daha çok kadınlarla normal arkadaş oluyorlar sanki?

Hayır avcı hala bununla eve atmaya çalışan insanlarımız var kuzen mesela onu iyi becermeye çalıştı telefonu alırken 2008 2009 galiba kollarımı tuttu bırakmadı sonra ayağıma ve bacağıma dokunuyor kardeşi geliyor kurtarıyor ondan önce zaten şeyini sürtüyor beni izliyor sonra kurtarıldığım ağladığım tokat attığım şeyi istiyor sırtıma bel çevremi tutup arkadan kollarımı tutup bacağıma dokunuyor yere düşüyorum omuzlarımı tutuyor kapı açılıyor bırakıyor bu sene o aynı ilk imtihanım aslında her imtihanım gibi bakıyor bakışı kesmiyor her yerde sonra bana anca gülüyor yakın durmaya çalışıyor koltuğuma oturuyor kalçamı inceliyor arkadan ben bulaşık yıkıyorum sonra kuzenlerim erkek abartmıyorum bana hal hatır soruyorlar hep nasılsın beni özlemedin dimi ôzledim diyorum diyor ki niye aramıyorsun sonra amcam oradan bizi beni özlemezsin ki sevmiyorsun ki bu çocuk pür dikkat dinliyor sesim güzel zaten arkadaşı desen fındık ayı bir bakış atıyor beni istiyor sonra ben gidiyorum baya sene sonra yol kesiyor 4 kere tam yakın duruyor süzüyor bence ikisi de kokluyor beni ve bak kuzenim değil ama orada da mucize var eski anı canlanıyor ilk çocuk gibi bu çocuk da beni dinliyor hissediyorum sanki onu hissediyorsun işte ben kurtulmuşum babama diyorum ki ne zaman gidecez hissediyorum beni dinlediğini sonra arabada göz teması kuruyor yine kuruyor ben sinirli bakıyorum
abla ne anlatıyon ya.
Zjxjxjx
Cevap
3Cevap
Bunun sorumlusu FEMİNİSTLER!
Toplum ve sosyal medya bunun nedeni
Çoğu feminen oldu
Seversinn
Yoo
Haydaa
Vahşi erkek mı seviyorsun
Ne alaka yaa DHZSMDHDMDND
Ama ayarı önemli
Buda hiç bir şey beğenmiyor
Ayol ne alakası var
@profdiceksiniz Goruyorsunuz efendim WMXHDMDDNDM
https://www.youtube.com/watch?v=Spw1jJwBww0 kjhdgkjadshgkdsahjkgs
Sana öyle geliyor
Kadınlarla daha fazla arkadaş kalabiliyorlar gibi?
Bilmiyorum artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?