Hep "hayırlısı değilmiş demek ki" deriz ya, peki ya hayırlısı neymiş?

Oyle aman aman bir fizige sahip olmadim ben hic. Kim istemez ki 4/4'luk olmayi. Benimse hep ikiye katlanan bir gobusum ve kafami one egdikce beliren bir gidigim oldu. Kivir kivir saclarim yaninda sicim gibi dislerim oldu, ela da gozlerim. Kocaman da bir yuregim. Sevdi mi tam sever, sahiplenir. Kiskanir da. Biraz deli dolu, biraz duygusal.. Yerine gore dinleyici, yerine gore konusmaci. Oyle ickiden sigaradan anlamam ben, beni ancak dondurma esliginde sahil kenarinda yuruyusler paklar. Cok param da olmadi hic, sukurler olsun gecinebilecek gelirimiz var. Isim ne olursa olsun her daim en iyisi olmaya calisirim. Hicbir zaman caliskan bir ogrenci olmadim, ama meslegimde elimden geleni ardima asla koymadim. Siz ne olursaniz olun, hep ve hep kendiniz olun. Bende hep kendim oldum. Insanlari guldurmeye bayilan kisiligimle, insanlari guldurebildigime inaniyorum. Ve bu beni inanilmaz motive ediyor. Zaman zaman dususler yasiyorum, olmayan derdime dert yanar bir ruh haline burunuyorum. Siz siz olun asla ufak seyler icin kendinizi uzmeyin. Hele de sevdikleriniz yaninizdaysa. Ama yalnizim. Kendimi bildim bileli elim kimsenin eline degmedi. Sikayetci miyim? Nadiren. Umarim karsiniza 10 kisiden ziyade 1 tane ama en hayirlisi cikar.. cikar mi dersiniz?
Hep "hayırlısı değilmiş demek ki" deriz ya, peki ya hayırlısı neymiş?