Sevilmediğimi hissediyorum, ne yapabilirim?

Uzun süredir sevilmediğimi, çirkin olduğumu, arkadaş gruplarında dışlandığımı hissediyorum. Ki bence gerçekten çirkin birisiyim fiziğim dışında bir güzelliğim yok. Onda da özgüven kazanmak için sürekli fiziğimi öne çıkarıp salak gibi mi görüneyim, ne kadar çabalarsam çabalayayım yüzümün yuvarlaklığı, burnumun büyüklüğü, güneş lekelerim ve bembeyaz tenim beni çirkin yapıyor. Ailemden de destek göremiyorum. Sevilmek için iyi özelliklerim olduğunu düşünmüyorum, belki birinin seni sevmesi için nedenlere ihtiyacı yoktur, fazla depresifsin diyebilirsiniz ama ailem tarafından bile sevilmiyorum ve desteklenmiyorum, ailem bile sürekli negatif düşündüğümü ve bunun katlanılmaz olduğunu söylüyorken başkaları niye böyle düşünmesin? Gerçek aşka da, bakımlı olmanın çekici olmak anlamına geldiğine de inanamıyorum. Çünkü örneklerini kendimde gördüm. Ve içimdeki negatif düşüncelerden bir türlü kurtulamıyorum. Bir sürü psikiyatra içimde iyi umutlarla gittim ve ilaçları da konuşmaları da bende işe yaramadı, her zamanki gibi hayal kırıklığına uğradım. İntihar etmeyi ise asla yapmam çünkü az da olsa yapmaktan keyif aldığım şeyler var ama onlarda da imkanlarım kısıtlı. Sizce neler yapmalıyım? Lütfen, tavsiyelerinize ihtiyacım var yoksa tüm gücümü yitirip günlerce odamda yatacakmış gibi hissediyorum ve kaybettiğim onlarca insandan sonra işimi de kaybetmem sonumu getirecekmiş gibi.
Not:Umarım fazla melankoliden rahatsızlanmazsınız.
Sevilmediğimi hissediyorum, ne yapabilirim?