Artık sevilmediğimi hissediyorum ne yapmalıyım?

Selam dostlar. 8 Aylık bir ilişki içerisindeyim. İlk sevgilim, ilk sevdiğim ve son olmasını ümit ettiğim bir ilişki. Sevgilimi gerçekten fazlasıyla seviyorum ve bunu sık sık ona karşı dile getiriyorum. İlk sevgili olduğumuz dönemde kendisinin bana sevgisini gösteremediğine dair bir şeyler konuşmuştuk. Ben bu durumun doğal olduğunu daha yeni ilişkiye başladığımız için birbirimize alışmamız gerektiğini söyledim. Zamanla duygularında daha açık olmaya başladı. Ben söylediğimde sevdiğini söylüyor, arada bir canım diyor o kadar. Özellikle son 1 2 aydır daha fazlası olması gerektiğini düşünüyorum. Ben de insanım ve benim de duygularım var. Onun beni sevdiğini duymaya ihtiyacım var. Bana karşı sevgi sözcükleri söylemesini istiyorum ve bunu sık sık ona söylüyorum. Son 2 aydır kendimi sanki arkadışıymışım gibi hissediyorum. Sınıfta sohbet ederken dikkati çok dağılıyor. Bana odaklanmıyor. Dikkat sorunu olduğunun farkındayım ama arkadaşıyla konuşurken ben bir şey sorduğumda bana dönüp cevap vermiyor. Başkasına sohbeti bırakıp anında cevap veren kız bana cevap vermiyor şaka gibi ya. İltifat konusuna tekrar geleceksek. Her konuşmamızda özür dileyip daha dikkatli olacağını söylüyor. Zaten deniyorum ama yapamıyorum diyor. Ya anlamıyorum seni seviyorum demek ya da ne bileyim cümlelerine askim canım cicim eklemek ne kadar zor olabilir ki. Yapamıyorum diyor mantıklı bir şey değil yani bu. Ben gerçekten sevildiğimi hissetmiyorum, hissedemiyorum. Bu konuşmayı her yaptığımızda ben berbat birisiyim falan diyor. Ben seni suçlamak için demiyorum ki. Sorun bende de olabilir bunu kabul ediyorum zaten. Birlikte ortayolu bularak çözüm üretelim diyorum. İşte ortaya bir kaç fikir atıyoruz. Aradan bir kaç saat bir kaç gün geçiyor yine yok yine yok. Ya anlamıyorum neden böyle yapıyor. Gerçekten çok değişik bir durumdayım. Bu yazdıklarım kiminize saçma gelebilir dertt ettiğin şeye bak diyebilirsiniz ama bu konuda yardıma ihtiyacım var. Bu durumu arkadaşlarımdan birisine anlatmaktan çekiniyorum. İlişki içerisindeki sorunlar ilişki içerisinde kalmalı. Böyle devam ederse ayrılmanın mantıklı bir yol olduğunu söyleyerek korkutmalı mıyım? Konuşma tarzından tutun davranışlarına kadar arkadaşmışız gibi. Ben de toplumda sarmaş dolaş olmasını sevmiyorum. Sokakta, okulda, işte bir yerde bir çift gördüğünüzde anlarsınız fakat bizde olmuyor. Ya bir insan arkadaşlarına bu söylediklerimi yapıp bana nasıl yapamaz. Anlamıyorum gerçekten anlamıyorum. Böyle saçma bir sebepten ayrılmak hiç de mantıklı gelmiyor ama ilişkinin temelinde sevgi varken sen bu sevgiyi hissettiremiyorsan başka ne yapılabilir ki? Elimden geldiğince ısrar ettim. Yok yine yok. Hiç bir gelişme yok. Artık ısrar edecek gücüm kalmadı desem yeridir sanırım. Ya ayrılmak mantıklı vs diyip sinyaller vereceğim ya da ne halin varsa gör diyip kendi kendime takılacağım, ben de ona arkadaşımmışım gibi davranacağım. Kısasa kısas hesabı. Sevdiğini biliyorum, inanıyorum ama hissedemiyorum. Ne yapmalıyım? Teşekkürler..

Artık sevilmediğimi hissediyorum ne yapmalıyım?