Bana en yakın arkadaşım yapamazsın, edemezsin, ben seni biliyorum deyip duruyor ne yapacağım?

Merhaba arkadaşlar
Kafam o kadar dolu ki artık bunu sizin de yardımınızla çözmem gerekiyor. Benim çok yakın bir arkadaşım var ve o bana sürekli yapamazsın, o üniversiteye geçersen hazırlığı geçemezsin, senin ingilizce temelin bile yok, kazanamayacaksin ki kazansan bile o bölümü bitiremeyeceksin deyip duruyor. Gerçekten çok üzülüyorum. Ben öyle lafını çat diye verebilenlerden değilim hep içime atarım ve bana neden böyle dediğini anlayamıyorum. Sıralamam birçok üniversitenin sıralamasına yetiyor ama dediğim gibi 'sen yapamazsin'larla karşılaşıyorum sürekli. O da gerçekten çok çok sevdiğim bir arkadaşım kardeşim dediğim 7 yıllık arkadaşım. Beni böyle ezmesi, küçük görmesi kanıma dokunuyor. Onunla aynı üniversitede okumak istememe rağmen böyle yaptığı için istemiyorum. Biliyorum çok saçma bir konu ama gerçekten kimseye anlatabildigim bir konu değil. Kaldı ki annem dışında çoğu kişi sen bu bölümü bitiremezsin diyor. Ve sürekli bana olumsuz şekilde gelen insanlardan çok sıkıldım. Ne yapacağım?
Bana en yakın arkadaşım yapamazsın, edemezsin, ben seni biliyorum deyip duruyor ne yapacağım?