Yakin zamanda kiz arkadaslarimla bulustum. Evlilik vs bahsettik, ben fikirleri soyledim. Sonra bir arkadadim pat diye seni kim ne yapsin cumlesini kurdu. Hani beklemiyordum ve bir sey diyemedim zaten.
Bugune kadar sevgili olmayi birakin normal erkek arkadasim bile olmadi. Guzellik standartlarina uyan biri degilim. cirkinim, bunu farkindayim fazlasiyla.
Hani bana guzel demezsiniz görseniz. Iyi bir bolum de okuyamadim ki bari meslegimden bir giderim olsaydi.
Yaşta geldi ve kimse yok. Gorucu bile yok. Kimse beni tavsiye bile etmiyor falancanin ogluna. Arkadaşlarıma goruculer gelirken, bana gelmiyor. Ben kendime de arada derdim seni kim ne yapsin vs diye ama baskasindan duymak baya acitti.
Bugune kadar erkek yuzu gormedim, platoniklerimin hep arkasindan baktim. Millet seviyor ve seviliyor, evleniyor bu heyecanlari yaşıyor. Ben hic yasayamadim. Yasayacak miyim bilmiyorum.
Sevilecek bir yuzum yok, fizigim yok. Karakter olarak bile yok belki. Huy karakter olarakta ekstra bir ozelligimde yok tercih sebebi olacak. Bilmiyorum ya.
Erkeklere de az bucuk guzel vs olmazsan gercekten hic sansin olmuyor. Cok gorsellige bakiyorlar. Tipimi gorup bastan notumu verenler olmustur.
Kimseyle kutuphane de, okulda, derslerde falan bakismadim bile. Kimse bana uzaktan bile bakmadi...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer