herhangi birinin senedene nefret etme asıl nedeni;senin gibi olmak isteyipte olamamasıdır,
sizlerde bu söze katılıyormusunuz?
sizlerde bu söze katılıyormusunuz?
nefret büyük bir gafletir
burda bazıları nedense bir yerlere erişememiş
kendini bir şey sanıp engel koyuyorlar kıskançlıkmı desem
yoksa hazmedememekmi sen nasıl koyarsan koy adını
kimi erkekler kadın kılığında geziyor sonra adamlık taslamaya kalkıyor
ve bunların yanındakilerde çanak tutuyor sanırım içlerinde değişik
duygular taşıyor bunlar kişiliği oturmamış efenimimsi kişiler
bunlar artık sürü halinde geziyorlar acaba onlar gibi olabilirmiyiz
bizim neğimiz eksik diye soruyorlar kendilerine
BEN SÖYLEYEYİM ADAMLIKLARI KİŞİLİKLERİ
VE KADINLIK İÇ GÜDÜLERİ YÜKSEK BASIYOR BU ADAMLARIN
adan diyorum erkekiz diyorlar şaşıyorum acaba diye
Arel1212 böcügüm bu soruyu sanal icin sormadiki neden sanal ortam icin yorum yazdin ? Evet tamam bazilari icin hayat sanal alemdir ama sen calisan hayatta bir yere gelmis birisisin senin icin sanalda olanlara takilmaman lazim , bu yüzden sanaldaki kisilikleri bosver onlar zaten gercek hayatta bir arpa boyu kadar yol alamamis kisiler ! sen gercek hayattaki senden nefret edenleri yaz
Beni cekemeyen anten taksın. Montajı tarafımdan ucretsiz olarak yapılacaktır. Ayrıca elektrik alamayanlara da, direği sirketimiz tarafından ucretsiz temin edilecektir.
Canim benim taklitler aslını yaşatır diye bir söz var , hayatimizin her alaninda bizi cekemeyen bizim gibi olmak isteyenler vardir ama kötü komsu insani mal sahibi yapar derlerya benimki o hesap ! Kimseyi kendimden üstün görmüyorum Allah dogru olani mükafatlandiriyor digerleride agzi acik ayran budalasi gibi baka kaliyor !
yok yaw senın kı en +++ ;)
Benden nefret ettiğini bildiğim 1 kişi var diğerleri içinde saklıyor sıkışmış :)) O 1 kişi de kıçını yırtsa bir ben olamaz:)
çekemeyenler halat taksın diyorsun yani
Cevap
15Cevap
Nefret eden var kuzum ama nefret eden zaten hayatımda olamıyor. Yani az kisiyi alıyorum hayatıma onlarda benim iicn degerli olanlar.
Ayrıcana sozede katılıyorum cok dogru.
bide ergen ruhlu işsizler var ona buna satasan hsfjhasfsdgd
ergenyüzlü işlilerD:DD::Ddjgsjjgsdljlgsd
Sıkıntı bastı çekip çıkıp gitti kız rıhlı, ona yeni entari aldım hunidon diye:D
aynen luci asdasfşjlşjkföç
:D Çevremde var mı bilmiyorum da bu sitede olduğundan %100 eminim Balımm <3
ıı ıh yok, öyle tipler çevremde barınamıyor kırçiçeem.
olsun yazzıık, onlar da insan:D
canım kız ruhluya noldu niye ayrıldı siteden?
gsahfhhajshh
benim halkalarım var özel hayatımda, böyle iç içe geçmiş. en içteki halkaya dediğin tiptekileri almıyorum. o tipler en dış halkada. mecbur olduğum için görüştüklerim onlar. merhaba der gecerim. arada da selam kelam...yalandan gülüşler...
kendi adıma kıskandıklarım da, deli gibi sevdiklerim de en iç halkada. zaten aramızda saklımız yok, birbirimizin yüzüne deriz kıskandıgımızı. dış halkadakiler kafamdan bile gecmez.
Kesin vardır burda :))
Beni genelde severler ya nefret edeceklerini pek sanmıyorum
sevilen birimidir çevrede belli olur davranislariyla
Herkes herkesi sevecek diye bir zorunluluk yok , kardesim bana özenen coktur ben Allahin sevgili kulluyum diyorum isci basladigim yerde üretim sefi oldum en üst seviyedeyim , ev araba ,sende 3-4 defa tatil , yani hayatim gicir kim olsa kiskanir dimi cevremde benim gibi olan az kisi oldugu icin onlarida anliya biliyorum yani :D ha sanal icin bir sözüm yorumum yok
bakım hemen :P
Bakışlar bile özetler çoğu zaman herşeyi var ve hislerden çok görünen köy kılavuz istemez hesabı görüyorum bunu...
Benim sahip olduklarıma olamadıkları için 'kedi-ciğer' hesabı davranıyorlar.
Ben mi ne diyorum: 'Çok da tınnn'
;)
hee :) beni çekemeyenler var
genç yaşta imza attığım başarılar koyuyor bazılarına çok mutlu ediyorlar beni :))
merhabalar sayın böcüğüm. hayırlı günler .
öyle insanların genelde, haset hastalığı vardır.
haset ise insanı en huzursuzlaştıran bir hastalıktır.
Tam olarak değil.O kişi seni tanımıyorsa cümlenin haklılık payı var.Ama bir şey yapmışsanız beni çekemiyor diye artistlenmenin bir anlamı yok.
evet hissediyorum,birileri benden nifret ediyo,yüzüme gülüyolar ama,aynı senin dedigin gibisinden!(:
oho bende dolu birincisi öz veöz abim ikincisi yengem üçüncüsüde erkek arkadasımın annesi
hissetmiyorum direk söylüyorum sevmiyosun neden sırıtıyosun diye
anladıgım an ımha edıyorum sonuçta kımısı şu şegil geyinir kimisi bu şegil :))
bir insan benden nefret ediyorsa sebebi benim için çok önemlidir
Türkçenizi anlayabilseydim yorumlayacaktım ama...
Evet anlamadım...
Herkes bana gıcık olur :)
Gebersin leşler, herkes kendi oldukça güzel
cekemeyenler anten taksın diyorum bckm
bence antenden once kendilerine iş bulsunlar :d te allam ya ergen gibiler jhbjgsjjs coluk cocuk
evet aynen böcücükkk ;)
Ooo saysan bitmez en kötüsü yengem :D
var ama tınlamıyorum nasıl olsa gunün birinde tekmeyi basacağım
kesinlikle cok fazla.
Beni çekemiyosan kardeşim, Halay çek, Mekik çek, ya da fön çek, baktın olmuyo, SABIR ÇEK !
malesef etrafımda çok var :((
hayir herkes cok iyi, süper , harikaaa...
Evet bu sabah birebir yaşadım
umurumda değil:D
isteyen isteuen çekmez:D
Evet var zaten
bi sürüler hemde :)
aletimi kıskanan çok arkadaşım var:D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar