Belki sizden zerre haz etmiyor ama sizinle çalışmak zorunda... Yüzünüze gülüp içten içe gıcık olan belki nefret besleyen insanların varlığından haberdar mısınız?
Çevrenizde, yüzünüze gülüp aslında sizden nefret eden, hoşlanmayan insanlar var mıdır?
Bilmiyorum. Varsa da halen anlamadım. İnsanları çok iyi tanırım, insan sarrafıyım diye geçinirdim. Ama uzun zamandır bunu yanlış anladığımı ve aslında kimseyi tanımadığımı fark ettim. Bu yüzden dost bildiklerim düşman, düşman bildiklerim de dost çıkabilir. Hiç şaşırmam ☾
Varmış, boşanırken gördüm. Yıllarca eşimin ailesi diye saygıda kusur etmediğim insanlar, eşim beni başkasıyla uzun süre aldatmış olmasına rağmen utanmak bir yana, bana yapmadıklarını bırakmadılar. Evliyken bana "öz oğlumuzdan farkın yok" diyen insanların p*ştun önde gideni bir kayınbaba ve o**pu karakterli bir kayınvalide olduklarını boşanırken gördüm.
Allah 'ın dünyasında yaşayıp. Allah 'ın verdikleriyle nimetlenip rızıklandırılıp onun Rahman ve Rahîm olmasından dolayı rahmetinin gazabını geçmesini sallamayıp O (cc) ye hasım olanların olduğu dünyada benden nefret etmişler yüzüme gülüp arkamdan haset etmişler çok mu? Vardır illaki
Hayır, hiç öyle birisi ile karşılaşmadım. Nefret eden insan zaten bunu belli ediyor. Yüzüme gülüp benden nefret eden birisi olamaz çünkü ya yüzüme gülmeyecek ya da nefret etmeyecek.
Hepsinden haberdarım canım maalesef hepsinden enişteci arkadaşlar mı dersin yaptığım her seyı yapan konuştuğum herkesle arkadaş olmaya çalışan hepsi var