Sevdiğin insanlar mı seni daha çok kırar yoksa diğerleri mi? Sevdiğin insanları mı daha çok kırdın yoksa diğerlerini mi? Kırılınca mı kırarsın yoksa kırılmamak için mi?
paylaştığınız mutluluklar bir insana verdiğiniz değerin ölçüsüdür... hayatınzın önemli bir yerinde var olanların kayıpları ya da hayal kırıklıklarının yükü daha ağırdır.. rüzgarsa senden bir şey alamaz... ama tutunduğun altında bir topraksa seni yıklar... sana yakınından tutunan seni daha çok yaralar... kırmak benim düşüncemde yok.. kırılsamda yok.. ben o tarafta olmak istemem..
Sevdiğim insanlar tabi ki beni kırar. Diğerleri 2. plandadır çok da umursamam.
ikinci ve üçüncü sorularının cevabına gelirsek; 2-Farkında olmadan kırdığım insanlar olmuştur. Sevdiğim insan olup da kırdığım olmuştur. Beni seveni de kırmış olduğum olmuştur. 3- Bazen sinirlendirdikleri zaman haklı şekilde kırarım.
Çok kırılgan ve hassas bir yapım yok. Yine de zaman zaman hayal kırıklığı yaşamıyor değilim. Haliyle bu da insanı kırabiliyor ama çoğunlukla insanlara karşı mesafeli duruşum, onları haddinden fazla kalbime almayışım, beni onlardan gelecek zararlara karşı epey bir koruyor, düşüncesindeyim..
En İyi Cevaplar