İnsan en çok sevdiğine mi kırılır, sevmediğine mi?
Neden?
Neden?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben sevdiğim insana çok kırılırım ve sevmediğin insanlarada kirilabilirim ama üstünde fazla durmam ama sevdiğim insanları kırdıysam nedenini bilmek isterim.Zahten kızdıklarını anlarim ama anlamasamda şaşarım.Yine ne yaptım derim :).Bir şeyler yapmışımdır muhakkak.Gönüllerine almak için elllerimden geleni yaparım.
En sevdiklerimiz küçük bir hata yapsa bile, daha mı çok kırılırız?
Tabiki.Onlara karşı daha hasssas olduğumuz için onun sözleri tavırları bizi daha acıtır.Bir bakışı bile bizi yakar.Herkesden bunu beklerdim ama ondan beklmezdim deriz ve darılırız.Konuşmayız, kızarız, tavır tripler.Ben bunu anlayınca hemen alttan alırım.Pek etrafında gezinmem.Kızgınlığı geçsin isterim ama bazilari o zaman daha hiddetlenir.En iyisi kucaklasip sarılmak :).En güzel ilaç bence budur
Haklısın galiba :) İyi geldi bu..
Barış savaştan daha kuvvetli olması gerek veya her savaşın sonu bir barışla sonlandırılması gerek :)
Benim bir arkadaşım var.. Geçen gün basit bir tartışma geçti aramızda, 1 haftadır düşman gibi davranıyor bana, sürekli trip.. Konuşmadığımız halde, doğumgününü kutladım, sadece sağol ama sana çok kırıldım dedi. Hala küs.. Bugün başka biri ile tartıştı daha kötü şekilde, ama ona küsmedi, bana ise çok basit bir sebepten küs, üzülüyorum bende..
İnsanlar farklıdır.Bazı insanlar kin tutmayı bilir .Özellikle özür dilendikten sonra kin tutanları ben anlamıyorum.Özur dilemek çok zor bir eylem.Eğer bir kişi size özür diliyorsa en azından aff etmek gerek.Belki bu kavgacı arkadaşın seni daha fazla seviyor ve senden böyle bir şey geldiğini gördüğünde daha kırıldı.Biraz ona zaman tanı ama dediğim gibi bazı insanlar bunada ters teper.Ben ise giderim sarılırım ve barışırım.İnşallah barışırsınız :)
Karşımdaki erkek, sarılamam yani :) Daha öncede aramızda böyle şeyler olmuştu. Yine böyle basit şeylerdi.. O kadar basit ki, 1 aydan fazla küs kaldığını bilirim :) Benim farklı olduğumu söylemişti zaten.. Ama bu kadar kinde iyi değil ya bence..
Doğumgününü kutladım özür dilemek mi oldu şimdi bu :) Hoş.. Ona da sadece o cevabı verdi işte.
Ben arkadaşlarımla kavga edince bana küs olduklarında ben huuuuuuuuuuuuu huuu diye onları dahada deli ederim :).Sonra gel şu kollarıma gel kollarımda söyle istediklerinişöyle derim kızarlar anlatırlar ama sonra yumuşarlar ama erkekse tabiki biraz senin acından zor.Yine özür dile bu seferde o aff etmiyorsa artık ne yapabilirsin bilmiyorum.Sen benim yazdığımı ona yaz.Savaştan sonra barış olmali de belki yüzü gülümser .Bol şanslar
Hiç sanmıyorum inatçının teki :) O bana düşmanıymışım gibi davranıyor..
Neyse vaktini aldım canım, 130. en iyi cevabın vatana millete hayırlı uğurlu olsun :)
Ben utanıyorum çiçek alınca.Hiç bir şey veremiyorum karşılığında.Başka iyi cevap gelirse çekinmeden ver.Yinede tskler ve umarım arkadaşınla barışırsın :)
Yazdıkların yeterli, hoşuma gitti..
Verilen en iyi cevap geri alınmaz bende :) Tekrar teşekkür ederim..
Rica ederim :) umarım yazdıklarım ise yarar.Güzel bir akşam dilerim
Sevmediğimi umursamam ,umurumda bile olmaz .Ama en çok sevdiklerimiz acıtır ya canımızı o yüzden ..
sevmediğim insana niye kırılıyim ki. sevmediğimden nefret ederim zaten kırgınlık olmaz
tabiki sevdiğine sevmediğine neden kırılsın umrumda olmaz sahsen ;)
Cevap
11Cevap
sevmediğini insan zaten takmaz, en çok sevdiğine kırılır hep
sevdiğine kırılır insan.sevmediği insan önemi olmadıgı için umursamaz sadece o kişiye sinirlnir tahammülü olmaz
Sevmediği insana neden kırılsın ona kızarsın,Kırılmak demek zaten sevdiğine yapılan bir eylemdir...
tabiki sevdiğine
sevmediğim için ; taksim'den aşağı kasımpaşa diyorum ben
Sevmedigine neden kirilsin onun dedikleri umrunda olmaz, sevdigin biri seni kirarsa cok fena olur
insan sevmediği insana neden kırılsın? tabiki sevdiği değer verdiği insana kırılır
sevdiğine ondan öyle bir şey beklememesinden dolayı olabilir
Sevdiğim insana kırılırım. Sevmediğim insana da önemsemediğim için kırılmam.
sevdiğine kırılır tabiki sevmediğini dikkate almazki kırılsın
sevdiğine kırılır ondan gelecek bir söz yada davranış hançer gibi insanın yüreğine iner...
Sevdigine, sevmedigim kisinin dedigi biseye benzeyecek olsa severdim o kisiyi zaten
Sevmediği birisini kim umursar ki?
En kötü şeyleri yapsa bile mi?
Tek kelime ile;
*Sevdiğine.
sevdiğime kırılmam ki
Tek sen sevdiğine kırılırmışsın :)
Pardon kırılmazmışsın :)
Sevdiğine kesinlikle.
İkisinin de amk beni kırdıktan sonra
Sevdiğim insan çünkü sevmediğimi kaale almam.
Sevdigime daha cok kırılırım
sevdiğine kırılır tabiki..
sevdiğine tabiki. sevmediğini s*kine bile takmaz
Sevmediğime kırılsam ne olacak takmam bile
sevdiğine, because insan sevdiğini umursar...
sevdiğine tabiki
ikiside bence
Sevince.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar