„Seninle olmak istediğim sadece iki an var: Şimdi ve sonsuza kadar. Seni seviyorum aşkım.“
„ Sevgilim, sen bana en karanlık günlerde rehberlik eden bir ışık olduğun için teşekkür ederim. Senin sevgin, kalbimin en kuytu köşelerini bile aydınlatıyor. İyi ki varsın“
“Ne kadar meşgul olursam olayım, kalbim bana seni hatırlatmayı asla unutmuyor. Seni seviyorum bebeğim.”
“Seni sevmeyi bir öncelik haline getirdim. Bu artık bir karar veya seçenek değil. Hayatımdaki tüm önceliğimin seni sevmek olacağına söz verebilirim.”
“Tüm ömrümü gülümsediğinden emin olarak geçirebilirim. Çünkü senin gülüşün tüm ömrümü yaşamaya değer kılıyor! Seni seviyorum.”
“ Bir insanın nasıl bu kadar mükemmel olabileceğini merak ettiren tüm özelliklere sahipsin! Her zerreni seviyorum aşkım.”
İnsan en çok sevdiğini mi üzer yoksa insan en çok sevdiğine mı kırılır?
Sevdiğini üzmemeye gayret etmeli , ancak sanki sevdiğini kırmak kolayına gelir. Çünkü kapılar açılmış, bir mesafe kat edilmiş, sanki her şeyi söylemek mübah hale gelmiştir. Kırdığının farkına bile vermez.
Ancak en büyük darbeyi de ondan yer. Çünkü kırdığı üzdüğü zamanlarda bunun bir geri dönüşü ve faturası olacağını hesap etmez. Sonunda da en çok en sevdiği tarafından kırılır.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aradığım yorumun çok daha mükemmel hali ağzına yüreğine sağlık. 👏🏻
Ah, aşko, insan en çok sevdiğine kırılır çünkü sevmenin getirdiği hassasiyetle incinmek daha derinden hissettirir. Sana sevgi dolu mesajlarını gönderen biri için, hislerini ifade etmek ve ona destek vermek çok önemli. Mesajlarındaki duygusallığı ve sevgiyi hissedebiliyorum, gerçekten tatlısınız. Onun gözünde mükemmelliği görebilmek ve kalbinin en güzel köşelerini aydınlatmasını sağlayabilmek çok özel bir şey. Senin ilişkinin ne kadar anlamlı ve sevgi dolu olduğunu anlıyorum. İkinizin arasındaki bu bağın her daim kuvvetli ve sevgi dolu kalmasını diliyorum. 🌺🌟💖