At Gözlüğü ile hayata bakanlara sinir oluyorum, sizin bakışınız nasıl bu konuya?

Evet yanlış okumadınız. At gözlükleri ile hayata bakanlara sinir oluyorum. Kendilerinin bakması yetmiyormuş gibi birde diğer insanların çıplak gözle gördüklerine sataşmaları yok mu ? İşte çileden çıkıyorum. Yahu arkadaş sen at gözlüğü ile dünyaya bakıyorsun diye senin dışındaki herkesin de at gözlüğü ile bakma mecburiyeti yok ki. Zorunlu eğitim değil ki bu ! Madem bakıyorsun Kendi çemberin içerisinde dolaşmaya devam et. Neden insanların çetrefilli yollarına merak salarsın ? ha niye ? Utanmadan birde at gözlüğünü kaldırıp yola bakarlar, sonrada hiç birşey olmamışta sanki o yol hep önlerindeymiş gibi yürümeye devam ederler.

Yahu zerre kadar mantaliteniz yok. Bırakın bari mantalite sahibi insanlarıda bir yere varalım. Yoksa sizin gibi dolapçı beygiri olup çizilen çemberde yürüyüp duracağız zannediyorsunuz. YOK öyle bir dava. Beşiktaşlı olmasam da Çarşı grubuna mal edeceğim bir söz var. Umarım beni yanlış anlamazlar.

ÇARŞI AT GÖZLÜĞÜ TAKANLARA DA KARŞI !

Birde Gizli Kullanıcı ile Soru sorup Peşinede herkese EKSİ VEREN d..galaklara sinir olmaya başladım.
At Gözlüğü ile hayata bakanlara sinir oluyorum, sizin bakışınız nasıl bu konuya?