Belki klasik bir durum cevabı da belli gibi ama ben özlü felsefi sözler değil bizzat tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum arkadaşlar.
Hangisi karşı tarafı daha çok acıtır?
Hangisi karşı tarafı daha çok acıtır?
Zehir akıtıp susmak. Şimdi nasıl zehir akıtıcaz diye sorma o insanın biraz kendi elinde can evinden vuracaksın kendinden emin sonra susacaksın. Hiç mi zayıf nokta bilmiyorsun ikilemde bırakacak bir laf edeceksin. Bırak kendini yesin. Sonra ölümüne sus..
sus bence çünkü ne kadar laf anlatırsan anlat karşı tarafın anladığı kadarsın ya da anlamak istediği kadarsın
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Özenle seçilmiş sözlerde, sabırlı bir suskunlukta acıtır. Söylenen sözlere insanlar alışabilir ama suskunluğa alışamazlar. O yüzden susmak diyorum ben.
Cevap
11Cevap
Eğer sevdiğim bir insansa susarım çünkü susarsam, söylemek istemediğim sözlerimden daha keskin olacaktır.
Kişisine göre değişir
Zeki birisi kime nasıl davrancagini bilir.
Hangisi daha ağır gelirse o kişiye öyle davranirim şahsen.
Dil yarası acıtır ama bahane yaratır çabuk unutur.. Sessiz gidiş ise hep aklının köşesinde kalır neden neden diye...
bence karşındaki kişiyle ilişkine göre değişir ve yaşadığın olaya göre
Yerine göre her ikiside ama şu var baktın papuç pahalı susacaksın akıllı olmak gerek
Akilli olup yerli yerince davranmak gerektiginde sinirlere hakim olup soguk kanli kalabilmeyi başarabilmek onemli
İgneyi kendine batırmayanların cuvaldız hikayeleri gibi olmamak lazm
Ben ağzıma geleni sayıyorum sen susmayi tercih ediyorsun
Susmak aslında cezalarin en ağırıdır
yerine ve kişiye göre degişkenlik gösterir
Bağırmak hiç içime atamam
Susmak en acıtan şeydir
Susmak daha çok acıtır.
Olumune sus ki pişman olsunlar
Saymak istemiyorum artık sussam daha iyi
Susmak
Susmak en büyük cevaptır
Yerine göre değişir