Kendimden nefret ediyorum Başak burcu olmasaydım keşke her detayı kafaya takıyorum çok utangaç ve özgüvensizim cümle bile kuramıyorum ya da hep negatifim istesemde düzelemiyorum ve çevremdeki başaklar da böyle gibi oysaki diğer burçlar mesela koç kendine güveniyor lafını çok iyi koyuyor neşeli ya da akrep ya da İkizler böyle dünyaya ve olaylara hakimler iyi laf yapıyolar güzel konuşuyolar yeri geldiğinde iyi yeri geldiğinde kötü davranıyolar pasif değiller arkadaşlar böyle kafam bir gidip bir geliyo gibi hissediyorum dalıyor gibi yani hayatla bağlantım kopuyor gibi oluyor filan neyse çok saçma konuştum hepinizden özür diliyorum
Cevabın nedir?
Kişilik & Karakter konusunda 909 cevap paylaştı. hiç sorma kötü zaman denk gelmişler başak burcu başkasının (hiybe) malı ile jest yapmayı seven tiplerdir, Bir bakmışın küsmüş bir bakmışın doğayla içiçe :D :D
024 Yorumla
Soran+1 yılNe demek istedin
Soran+1 yılKoçlar benle anlaşmaz beni ezik bulurlar
Soran+1 yılKoçlar bence egolu ve bir işle uzun süre uğraşmaz kafa yormaz sanmıyorum ama
Soran+1 yılKoçlar beni sevmez neden bilmiyorum
Soran+1 yılYani beni yönetsinler mi?
Soran+1 yılHerkesin kendi seçimi derdim
Soran+1 yılSizce başakların hataları neler nasıl düzeltmeliler
- +1 yıl
Doğru neyse onu söylemelisin, sıcak kanlı ve içten olmalısın, olur olmaz şeylere takıntı yapmamalısın insan ayrımını iyi yapmalı olur olmadık yere gönül koymamalısın, kıskanç davranmamalısın kişilerin iyiligine yönelik yaklaşmalısın vede övünmeyi bırakıp mütavazi davranmalısın... DEdim ya bir süre bir koçla takılsan senin hatalarını yüzüne vurur ve sen bunları yapmadıkca düzelirsin.
Soran+1 yılAma çok sert vuruyorlar bir de onların huyuna gitme hemen kükrüyolar onlar bizim huyumuza hiç gelmiyorlar neden
Soran+1 yılKoçları seviyorum ama işte o sert olmaları kötü hep laf sokuyorlar iyi geçinmek onlara göre değil kaos seviyorlar
Soran+1 yılİnşallah karşıma koç biri çıkar
Soran+1 yılNe anlamda titiz
Soran+1 yılBaşağın özelliğiydi bu ama :D
En İyi Cevaplar
+1 yılİlk adım: Burçları boş ver.
İkinci adım: Kendini tanı.
Üçüncü adım: Ne istediğini bil.
Dördüncü adım: Çabala.221 Yorumla
Soran+1 yılÇabalıyorum psikoloğa gittim her gün kendimi zorluyorum geri kaçmamaya çalışıyorum vs ama gene aynı tas aynı hamam hatta gittikçe beter oluyorum
- +1 yıl
Özgüven elde etmenin yolu özgüvensizim demekten geçmiyor. İnsanlarla iletişim kurmaya çalışacaksın. Yanıla yanıla doğrusunu bulur, zamanla açılır rahatlarsın. Detaylara ben de takılırım. Hatta bazen kimsenin umursamayacağı bir davranışa gıcık olur veya öyle bir şeyden ötürü özür dilerim, ama başka şeyleri tolere ederim.
Burçları sürekli okuyup tekrar edip durma. Aslan liderdi, gösterişçiydi hani? Alakam yok. Burçları yazanlar genellemeler yapıyor, bir kısmı tutuyor bir kısmı tutmuyor. Sen onlara bakmasana.
Soran+1 yılYükselenin farklıdır bir de doğum haritası var o çok derin konu yani sen sadece aslan burcunun etkisi altında değilsin doğduğun anda farklı bir burcun etkisi altında kalmış olabilirsin bu arada ben ne zaman bişeyler için adım atsam olmuyor böyle tam ezik oluyorum kullanılıyorum
- +1 yıl
Burçta uyunca "oo bak nasıl uydu" olur uymayınca "şu var bu var" denir. İnanmak için bahane arayan inanır. Madem burcum uymuyor, o zaman yükselenim uyar. O da mı değil, şans burcumdur. O da mı tutmadı, ay burcum olabilir mi? Barnum etkisini araştır, benzeri mekanizma hepsinde. O güzel zamanını harcama bunlara.
Kullanılmamak istiyorsan hayır demeyi öğren. 7+ milyar insan var kimseye tamah etmeye mecbur değilsin ki. Öyle tiplerin biri gider biri gelir. Sadece bunu henüz öğrenemedin.
Soran+1 yılAma benim çevremde kime burcunu sorsam o burcun özelliklerini baya baya gösterdiğini fark ediyorum ve şaşıyorum hiç mesela koç burcu oluş Başak burcu gibi davrananı görmedim ya da akrep olup oğlak gibi davrananı vs hiç yanlış çıkmıyor
- +1 yıl
Öyle diyorsan öyledir ne diyelim :D O halde burcunun esiri olmaya devam.
Soran+1 yılKendimi çıkmaza soktum gene :( sizden de özür dilerim
- +1 yıl
Özür dileme. Bu kadar takılma, kötü bir şey söylemedin. Olayları biraz rahat değerlendirmen gerek. Tabii ki her şeye "aman canım ölüm mü var sonunda" diyerek atla demiyorum, ama olayları kontrolün altında tutarken eğlenmeyi unutma. Bunu nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Gülümsemeye ve gülmeye alışman gerek.
Soran+1 yılÇok doğru söylediniz ama ben hep insanlar beni dinlemek istemez kısa kesmeliyim gene zırva saçma konuştum diyorum ve utanıyorum konuşurken rahat olamıyorum o yüzden de konuşmuyorum gerekmedikçe yine hüsran :(
- +1 yıl
Sen bir insan mısın? Evet. Demek ki 7+ milyar insan arasında benzerlerin illa ki var. Ortak yan bulabileceklerin, konuşabileceklerin bu ülkede de mutlaka var. Bulamamış olman bulamayacağın anlamına gelmiyor. İnsanlar insan da yemiyorlar. (Yani çoğu :P ) Ben de zamanında ağzı laf yapmayan biriydim, grupça oturulan masada konuya katılamazdım, bunun önemli payı ilgi alanlarımın çevremdekilerinkinden farklı olmasından çekinmemdi. Konuşmaya katılacak yer bulamıyordum. Sonra benim gibi insanlar buldum ve artık benim gibi olmayanlarla da iletişim kurabiliyorum. Kendi üslubum, tarzım var. Bunun böyle gitmesi gerekmiyor emin ol. Bir konuya yabancıysam sorup anlattırıp yorum yapar hale geldim, konu özel değilse -ki ben oradayken konuşuluyorsa değildir- anlatıyorlar zaten. Niye anlatmasınlar ki? Onlara kötülüğüm mü dokundu? Hayır.
Soran+1 yılBenim arkadaşlarım beni dinlemiyor ki ben bişey diyorum göz teması bile kurmuyolar sanki böyle anneler çocukları boş konuşur da takmazlar ya aynen öyle bu da bende deprem etkisi yaratıyor ben onları dinliyorum takıyorum, göz teması kuruyorum her türlü şeyi yapıyorum onlar kafalarına göre davranıyor en ufak hatamda beni gömüyolar ama kendi aralarında nasılsa iyi anlaşıyolar ve onlar benim gibi utangaç değil mimiklerine laflarına çok hakimler ben kendimi herkesten ezik hissediyorum adeta bir - 20ıqlu acınacak halde biri gibi onlarıda çok mükemmel bilgili perfect hissediyorum
- +1 yıl
No one's perfect.
Arkadaşların direkt olarak dangalak olabilir. Mükemmelliğe dediğin kadar yakın olsalar, sana saygı göstermezler miydi? Onlar hata yapmıyor mu? Yapıyorlar. İnsanların tamamı hata yapar. Bir kısmı utanıp düzeltmeye çalışır, bir kısmı üstünü örtmeye. Kendi aralarında iyi anlaşabilirler, benim de dedikoducu arkadaşlarım var iyi anlaşıyorlar. Ama çıkarları çatıştı mı birbirlerinin arkasından da laf etmekten geri durmuyorlar. Neden onlar gibi olmak istiyorsun? Neden kendi mükemmel halin olmak istemiyorsun? Neden onu keşfetmeyesin ki? Onların olduğundan daha iyisini olabilirsin. Herkes her alanda iyi olamaz.
Acınacak tek yanın acınacak halde olduğuna inanman. Kendine verdiğin zararı görüp daha da üzüleceğine öfkelensene. Neden hayatının en canlı zamanlarını böyle yaşıyorsun? Seni buna mecbur eden ne? Ona sinirlensene.
Soran+1 yılBeynim bozuk yenisini versinler :(( arkadaşlarım da okulda gene en temiz insanlar sınıfta yani diğerleri daha daha beter mesela diyorsunuz ya hatalarını şöyle yaparlar böyle düzeltirler falan yani bir huyları karakterleri var ben tepkisiz kalıyorum hep :( kafama düşünce bile gelmiyo
- +1 yıl
Bulunduğun ortamı bilemediğim için "şöyle yap, böyle yap" diyemem. Lise sonda yıllığıma samimi birkaç arkadaşım hariç herkes aynı tip şeyler yazmıştı. Samimi olanlar da dahil hiçbiriyle görüşmüyorum bugün. Üniversite 1-2'de çok az insanla iletişimim vardı. Mezuniyet girdi araya, hemen herkes unuttu yine. Yine de azar azar dost ediniyor insan. Kalanı geçici, kafana takma.
Soran+1 yılYa iş hayatına girince insanlar sadece iş yapıyor ve bence ölğmden beter bişey bu insan arkadaş istemez mi birsürü yani diyorsunuz ki sen özgüvenli de olsan arkadaş edinemeyeceksin çünkü insanların çoğu bozuk öylemi
- +1 yıl
İş hayatına kadar dost edinirsin, etkinliğe katılmalık arkadaşlar da edinirsin. İstersen onları hayatında tutarsın, illa herkes hayatından çıkarmalık düzeyde bozuk olacak diye bir şey yok. Fakat bozuksa onlarla bir arada kalmak uğruna kendine hakaret etmek? Asla.
Lise arkadaşlarımın çoğu iyi insanlar, fakat ortak konuşma tabanımız yoktu. Yarısı bana "felsefe, bilim severdi" yazdı, seviyordum ve onlar sevmiyordu. Üni. dekilerin de benzer. Her görüşten insanla iletişim kurdum ben, ama çoğuyla etkinlik peşinde koşmadım. Sosyal olayım derdinde biri olmadım çünkü, beni anlayan bir çevrem olsun yeter dedim. Onu da sağladım. Yine de ne zaman asıl arkadaş grubumdan kimse okulda olmasa kendime oturacak bir yer, konuşacak insanlar bulabildim. Sadece okullarla da genişlemiyor ayrıca çevre, isteyen illa bir yerlerden tanışıyor. Nereden baksam forumlar sayesinde 10-15 kişi tanıdım, yarısından fazlası hala hayatımdadır görüşürüz.
Soran+1 yılBen neyi sevdiğimi neyi sevmediğimi bilmiyorum meslek seçimim bile belli değil ve artık seçmem gerekiyor böyle insanlar ne konuşursa onu sevmek zorunda hissediyorum hobim yok asalak biriyim yani çok kötü hiçbişeyi sevmiyorum aşırı ilgimi çekmiyor
- +1 yıl
Meslek seçimimi sınavlara 3 ay kala yaptım. Herkes çok severek meslek seçmeyebiliyor, keşke öyle olmasa.
İnsanlar ne konuşursa onu sevmek zorunda falan değilsin. Hobin olması için yeni hobilerle tanışman gerekiyor en başta ayrıca. İlla vardır ilgini çeken, arada da olsa uğraştığın, detayını araştırmayı sevdiğin bir şeyler. - +1 yıl
Ek olarak, yorgunum, iyi geceler. Gündüz cevap veririm, cevaplarsan.
Soran+1 yılİyi geceler ve çok teşekkürler bencil olmayıp başkalarını önemsediğiniz benim çevremde hiç kimse yok böyle değerinizi bilin çok iyi birisiniz
- +1 yıl
:)
İyilik değil bu. Taş attım da kolum mu yoruldu? Bildiğime inandığım şeyi paylaştım. İleride sen de başkalarına yol gösterirsin. Karanlık, biz birbirimize yol göstermediğimiz için yalnızlaştırıcı ve korkutucudur.
+1 yılTakmayın şu burç seysilerine bu kadar ya ayrıca özgüvenini kazanman lazım korkma bazı şeylerden
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence burçlara alakalı bir durum yok sen artık bu kişiliğini bu şekilde benimsemissin
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
16Cevap
Keske basakdan sevgilim olsa die çok dua ettim. Bence haline şükür etmelison. Temizsin, sevdigine bağlısın, nankör değilsin, tam bir eş adamı, tamam laf yapmıyorsun ama konuşmaları çok içten ve dürüst
19 Yorumla
Soran+1 yılBence etme başaklar iyi insanlar ama iç dünyaları baya baya problemli tanıdıkça soğuyabilirsin
Soran+1 yılHadi ya :( teraziler nasıl oluyorlar
Soran+1 yılBende terazi bir arkadaşımdan kazık yedim sebebi iyi ve sakin olmam kendisi çılgın ve dengesiz arkadaş istiyormuş ben anlamıyorum kardeşim onları insanla dalgamı geçiyorlar cool olduklarını mı sanıyorlar
Soran+1 yılYa anlamadığım şey bu kadar ilgi nasıl görüyorlar millet karaktersiz mi seviyo, niye kimse iyi insanları şımartmazki dünya tuhaf o karaktersizlerin acı çekmek yerine ilgi görmesi...
- +1 yıl
Aynen öyle, ilk önce sessiz sedasız duruyorlar hanım hanımcık, erkekler beyfendi, aslında bohçada yüzü varmıs derler ya, o bohçadaki yüzü çıkarıyorlar,. Düzen öyle, baksana sen nekadar iyi olmana rağmen kendini eleştriyorsun, demekki senin iyiliğini anlayamayan farkında olmayan insanlar var. Bunlara hak ozamn boşver öyleleri bizden uzak dursun.
garip olan şey kendine ait olmsuzlukları bilip bunların üzerinde kendini geliştirmeyip burç olaylarına girip olayı kestirmen..
134 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama burçlarıda araştırdıkça böyle çıkıyor
Soran+1 yılOlay sadece ana burçtan ibaret değil doğum haritası var o çok derin konu yğkselen alçalan var vs yani
Soran+1 yılBurçları boşverelim sizce nasıl çözeceğim bu beynimin ürettiği saçma şeyleri
- +1 yıl
kesinlikle negatiflik olayını ortadan kaldırarak başlamalısın ki bu senin detaysal sorunların ve özgüvenin üstünde büyük bir etki bırakıyordur.. cümle kuramıyorum derken konuşmayı mı beceremiyorsun ki sanmıyorum bence heycan yapıyorsun gibi.. sorarım sana kaç kişi gördün karşında çok düzgün konuşup cümleleri arkaarkaya sıralaya bilen mantıklı düzeyde.. insanları o kadar büyütme gözünde.. basit varlıklarız
Soran+1 yılİnsanlar heyecan yapmıyor ve cümle kuramıyorum dan kasıt normal günde basit diyaloglarda filan birisi bişey anlatıyor ne desem bilemiyorum biri bişey diyo ne tepki versem ne desem bilemiyorum çünkü her vereceğim cevap benim karakterimi yansıtır ama ben şu an karakterim yokmuş gibi hissediyorum yani özgüvensiz ve çekingen böyle bir olmak istemiyorum karışık oldu ama beynim yanıyor her gün böyle böyle istemiyorum insanlar beni özgüvensiz ve çekingen biri olarak benimsesin
- +1 yıl
belkide vermedeğin tepkinin senin özgüveninle alakalı değilde sana hitap eden konuların olmayışıda olabilir.. bazen banada olur eleman bir şey anlatır saçmadır ama dinlemek zorundasındır ne desen sonua bilemezsin.. heycan yapmıyor olman aslında ii bir şey.. kitap okuma olayımız nasıl?
Soran+1 yılHayır yanlış okudunuz çok heyecan yapıyorum ev den dışarı çıkınca bile heyecan yapıyorum sanki her an flaşlar patlayıcak gibi ve kişisel gelişim okuyorum bu aralar
Soran+1 yılEngelli değilim sağlam biriyim ama dış görünüşümü beğenmiyorum eskiden baya oldu ama hoşlandığım çocuk benle dalga geçmişti ona sınıfın en güzel kızını sormuşlardı o da benim adımı söyleyip random attı sonrada yok ya dalga geçiyorum dedi başka bir kızın adını söyledi bu olay ask fm de olmuştu bu da benim iyice tipsiz hissetmeme sebep oldu bu çocukta hayatımda gördüğüm en yakışıklı kişi ünlülerden bile yakışıklı ve bu olaydan sonra dış görünüşe çok bakar oldum herkesi inceliyorum filan tipime güvenim yok yani
- +1 yıl
:) biz insaları basit varlıklarız demiştim.. o eleman söyledikleri ile seni ne derece rencide ettiğini asla bilmez yakışklı olduğu için bu durumu anlayamacak üzgünüm bunu yaşamışsın.. ama nasılda bir karakter olduğunu öğrenmişsin herşey yakışıklı olmak değlmiş.. bence sen bu tarz şeyleri kafana takma.. tipin iyi olmaya bilir eyvallah ama bu seni insanlardan çekinmen için bir etken olmamlı.. farklı özelliklerin olabilir olmalıda.. sesin güzeldir.. neşelisindir.. komiksindir.. güler yüzlüsündür.. bilglisindir.. inan bir süre sonra arkadaş çevrende bu tarz özelliklere sahip insanlar kalıyor.. yakışıklı veya güzel olanlar değil.
Soran+1 yılHiçbir güzel özelliğim yok insanların huyuna gidiyorum iyice yalnız kalmayalım diye bu da acı veriyor
Soran+1 yılAma sürekli neşeli ya da komik ya da öyle böyle olamıyorum :( ama sürekli negatif olabiliyorum :D bu nasıl bir manyaklıksa
Soran+1 yılbir de şey diyolar ilerde geçer, 1-2 dostun olur yaşarsın yani emekliye ayrılmak gibi bişey olur bu değilmi insan çevresinde birsürü arkadaş görmek istemez mi
Soran+1 yılİnsanların bozuk My iyimi olduğunu nasıl belirliyorsunuz herkesin iyi de kötü de yönleri var ben full kötü biri görmedim ya da full iyi biri o yüzden kafa gene yanıyorr
Soran+1 yılBişey diycem sence ben tuhaf biri miyim dışarıdan nasıl gözüküyorum dışarı demeyelimde sanal
Soran+1 yılAma çevremde yaşıtlarım yaşıma yakın olanlar falan hiçbiri böyle değil türümün tek örneğiyim benim gibi bazı dşöüncelere kendilerini kaptırsalarda bunu çok iyi ifade ediyorlar hayran kalıyorum
Soran+1 yılOrada hikaye yazıyolar bu tarz şeyleri değil :(
Soran+1 yılNe yazabilirim sizce ilham gelmedi
- +1 yıl
mesela illa şimdi bir şeyler yazmak istiyorsan.. bizim şuana kada konuştuklarımız hakkında bir şeyler yaz senin için mantıklı olanlar ve olmayanlar diye ayır.. sonra ise mesela sana göre negstif olan düşüncelerini herkesin okuyabileceği şekilde yayınla ve yorum yapılırsa yorumlar üzerinde düşün.. belki birilerinin farklı fikirleri olabilir. :)
Soran+1 yılBöyle herkesin görebileceği yerlere yazamıyorum açıkçası korkağım şu an düşününce bile panik oldum yazacak en ufak şey gelmedi aklıma
Soran+1 yılBeni reelde bile kimse takmıyor orda niye taksın benim için uğraşsın ki herkes kendi derdinde bencil ben ben ben diyor yardım 0 o yüzden
Soran+1 yılEvet size çok teşekkür ederim çok şey borçluyum beni dinlemeniz bana 500 milyar vermeniz değerinde birşey teşekkürler
+1 yılSoruyu "Arkadaşlar Burcu Güneş neden böyle iğrenç?" diye okudum asdfghjklytfds
10 Yorumla
+1 yılBaşak en zeki burçtur ve özgüveni geç kendini mükemmel görür. Çeneside iyi laf yapar bnce sen bida oku orayı
22 Yorumla
Soran+1 yılEn zeki burç İkizler sanırım bir de Başak zeki değil detaycıdır bu yüzden zeki gibi görünür ve kendini mükemmel görmez aslan görür Başak özgüvensiz olduğu için hep debelenir öyle değil mi
- +1 yıl
Yanılıyorsun la bida oku özgüvensz olmayı kendin de çözebilirsin. Detaycı olmayı da aslında iyi bişey olabilir kendi lehine çevirip neyi detaylı halde yapcaını bulursan
Akrep en iyisi ben akrepım bı sıkıntımız yok kendısıyle :D
02 Yorumla
Soran+1 yılAkrepler güçlü ve küllerinden doğuyor şanslısınız
- Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılbende başak burcundanım ama dediklerinden sadece kafaya takmak var gerisi tam tersi bende
07 Yorumla
Soran+1 yılYükselen ne
- +1 yıl
terazi
Soran+1 yılBenimde kova ama faydasını görmedim
- +1 yıl
burçlara inanma onlar zannedildigi gibi seni anlatmıyor tarihte yaşanlara göre yorum yapıyor
Soran+1 yılYok ben bugüne kadar hep tanıdım kişiler üstünde analiz yapıyorum hep tutuyor burçlar derin konu aslında doğum haritası yıldız haritası alçalan gezegenlerin konumu vs bir araştır derim
- +1 yıl
ben inanmıyorum burç yorumları fal gibi şeylere örneğin diyorlar burçlarda aşk için aslan burcu ile anlaşır yayla anlaşamaz mesela bende tam tersi bu olsa ne olucak ya da ben yaylardan uzak mı duruyum sırf birisi böyle bir yorum yaptı diye saçma bence
Soran+1 yılBende çoğu sitenin bilgisi yanlış oluyor ona katılıyorum önyargı yapmamak lazım
Gizli Üye(36-45)+1 yılbaşak bir sevgilim vardı senin gibi aynı 4 yılım zehir oldu hala da oluyor... nefret ediyorum tüm yönlerinden ama seviyorum hala :D
016 Yorumla
Soran+1 yılSenden ricam sevgini dibine kadar belli et özellikle davranışlarınla çünkü biz çok körüz göremeyiz bazen iyice gözümüze sokmak gerek
Cevap sahibi+1 yılemin gözüne kadar soktum. köpek gibi sevdiğimi biliyor... bunca yıldan sonra artık bende katlanamayınca bitti... bir insan herşeyi mi yanlış anlar, herşeyi mi sorun eder herşeye mi olumsuz bakar pes valla...
Soran+1 yılBence sen sevmiyorsun kardeşim sevsen onu bırakmazsın aksine elinden tutar yardım edersin psikolojik sorunlarını çözmek için yok çok negatif bırakayım onu uğraşamam demişsin bence sevgin biraz şey
Cevap sahibi+1 yılemin ol öyle değil... gidip istettim... yaş oldu 30 ben onu bekledim bunca zaman.
hiç alttan almaz.
benim dediğim olsun der
daha sayayım mı
yoksa merhametli
sadık
seviyor
hep iyi niyetli
ama evlilik için sevgi için bu burç iyi değil
Soran+1 yılSenin burç ne
Cevap sahibi+1 yılaslan benim ki
Soran+1 yılOnu gerçekten dinle ve biraz detaycı olmaya çalış empati yap ve derine inmeye çalış bence o kız iyiymiş
Cevap sahibi+1 yılkızın kişiliğinde veya karekterinde zerre sorun yok ama konu evlilik ve ilişki olunca bence başak en zor burç
Soran+1 yılUtangaç işte fazla edepten zarar gelmez aslında
Cevap sahibi+1 yılo konu da harika.. ama benim elini tutma teşebbüsüm ve isteğim bile olmadı.
Soran+1 yılBence onu gevşetmelisin onunda benim gibi özgüvene ruhsal desreğe ihtiyacı var gibi
Cevap sahibi+1 yılkpss çalışıyor iki yıldır vs sıkıntısı çok... bilmiyorum Allah yardımcsı olsun ama biz dikiş tutmayız onu biliyorum
Soran+1 yılYa tamamen sev ya da sil bence net ol yani arafta kalma acı çekersin
Cevap sahibi+1 yılo yüzden ylllarca çektim ya
netim artık
Soran+1 yılİki iyi insan da birbirini kaybetmemeli
Cevap sahibi+1 yılnasip değilmiş diyorum... tükendim resmen.
Gizli Üye(30-35)+1 yıltabi canım dünyadaki 800 milyon başak hepsi utangaç öz güvensiz burçlara inanmak aptallıktır
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yılyıl 2016 hala burçlara inanlar var günah la günah
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de inanmıyordum ama baya araştırınca fikrim değişti
- +1 yıl
yok ya günah öyle saçma şeymi olur o zaman tevbe tevbe anneler babalar ona göre ilişkiye girip çocuk yapsın
Bende basagim ama bir igrencligini gormedim
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok rahat özgüvenli çekingen olmayan birimisin
Soran+1 yılEvet ama neden, gevşeklikten kastım kötü anlamda değil bu arada
+1 yılSaçmalama Yaaa Olur Mu Hiç
00 Yorumla
+1 yılBabamda basak burcu. Aynen detayci.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen ve çok zor biri
- Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.
+1 yılİğrenç niye olsun, bence başaklar iyidir
110 Yorumla
Soran+1 yılİnsan olarak iyiler ama kendilerine iç dünyalarına çok zarar veriyolar
- +1 yıl
Herkes verir, ona bakarsan balıklar da kendi iç dünyalarında kendilrrini öldürürler. Benim yaptığım gibi
Soran+1 yılBalıkları seviyorum ama onlar detaycı değil ve bizim kadar utangaç değil bence bunun değerini bilin
- +1 yıl
Aksine, balıklar utangaç ve duygusal. Balığın beyni zaten birkaç saatliktir
Soran+1 yılAma balıklar farklı ya başaklar böyle yalaka herkese iyi görünmeye çalışır kendini hep allta görür balıklar hayalperest
- +1 yıl
Ben başakların fedakar olduğunu düşünüyorum, hiç de öyle değiller
Soran+1 yılİşte fedai gibi yani ama içinden gelmiyor bu, özgüvensizlikten yapıyor çoğu
- +1 yıl
Özgüvensiz olduklarını da düşünmüyorum. Ya kişidien kişiye değişiyor ya
Soran+1 yılHaklısın ama bana öyle geliyorlar
- +1 yıl
Öyle düşünme
8 yılı mı yedi başak sırma
00 YorumlaRaaattoolll
Büyüyünce geçer00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSensin igrenc ben mukemmelim :)
04 Yorumla
Soran+1 yılGizli olucak kadar mükemmel
Cevap sahibi+1 yılSende igrenc olacak kadar gizlisin?
Soran+1 yılBunu oraya yazdım zaten?
Cevap sahibi+1 yılKeyfine bak takilma sen burclara :)
+1 yılOylemiiii
00 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği