Güncellemeler
+1 yıl
Ya bir de evinin anahtarını bana verecekti emanet olarak ben kabul etmedim evden bir şey çalınır ya da eve bir şey olur sorumlusu ben olmak istemiyorum ama o da çok ısrar etti illa alacaksın dedi kimsem yok dedi bir tek sana güveniyorum dedi. En son kabul ettim. Bugün vedalaşınca anahtarı başka birine verdiğini söyledi ya ben napmışım ya farkında olmadan hırsızlık mı yaptım naptım ben
Güncellemeler
+1 yıl
Ya arkadaşlar gittiği gün ona mesaj attım vazgeçtim senden bir şey istemiyorum artık birini gönder kediyi alsın dedim mesaja cevap da vermiyor napıyım şimdi
Güncellemeler
1 yıl
O kadar nankör ki 3 aydır yurt dışında gitti ne aradi ne sordu. Bizi görseniz biz komşuyduk her gün gece 2ye kadar beraberdik çok menfaatciymis
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ay bu kızlar ne kadar çok ayrıntı veriyor ya , donunun rengine kadar anlatmışsın
Evet öyle okumak istemiyorsan keşke görüş de atmasaydın
Kız okuyamadım valla kusura bakma yani makale gibi yazmışsın bu kadar ayrıntıya gerek yok yani bence
Menfaat bitene kadar herkes can ciğerdir. Bundan sonra arkadaşlıklarına dikkat et
Ya cidden çok üzgünum yani kendimi kötü hissediyorum
Hissetmeni gerektirecek bir şey yok sen üzüldün diye onun umrunda olmayacak. Acı bir tecrübe de geç
Geri ver böyle yüzsüz insanlarla uğraşma al ver bir daha konuşma boyleleriyle
Anahtarı nasıl başkasina emanet etmeyi biliyorsa kedilerine de bulurlar
Ya düşünsene babası o kadar ısrar etti ki çiçekler için benim balkonumda da bir sürü çiçek var babası ben iyi bakıyorum diye gözü gibi baktığı çiçekleri bana vermesini istedi. Ben hiçbir şey demedim istemedim de. İki gün önce evime geldi kahve içti bana dediki bitkilerin hepsi senin. 7 aydır kediyi alayım diye yalvardı 5 gün önce almayı kabul ettim bana deidki kocam alacağını duyunca mutluluktan ne duyduğuna inanamadı dedi. Hatta bana dediki evimin anahtarını sana vereceğim. Ben ona dedimki kuzenin rızaya ver. O bana dediki yok asla rızaya vermem o iyi bakmaz ona güvenmiyorum bir tek sana güveniyorum dedi. Bugün sabah vedalaşmak için kapımı çaldı bitkileri soracaksan ben başkasına emanet ettim evimin anahtarını rızanın annesine verdim o hem bitkilerle ilgilenir hem evle. Dondum kaldım sanki ben yalvarmışım dilenmişim o da oyle vermiş. Kediyi vereceksen ver dedim gidiyorum ben dedim. Kediyi ve biraz mama verdi diğer eşyalarını vermedi. Meryem dedim bu kedini pasaport evrakları yok muydu dedim o da evet kaybettim dedi. Yalan söylediğini o kadar iyi biliyorum ki çantası 6 aylık mama kıyafetleri tarağı falan hiçbir şey vermedi. Belliki hani zoraki bana vermiş gibi. Cidden bir şey yapmama rağmen utandım yani dilenmişim gibi davrandı
Kusura bakma uzun yazdım ama cidden çok doldum yani sabahtan beri şoktayım. Bir de ben s a l a k gibi o gittikten sonra ondan izin alıp evini temizlemeye gidecektim çunku dün valiz hazırladılar ev dağılmıştır diye düşündüm
Asla iyi niyetli olma yoksa böyle için içini yer burada ne yazdiysan aynısını ilet onlara ne dengesiz insanlarsiniz siz sanki dilenmisim gibi muameleyle bana kediyi verip üstüne de eksik bir halde emanet ettiniz alın kedinizi de bir daha da benimle muhatap olmayın sizin gibi insnalar benden uzak Allah'a yakın de yüzlerine kapat eğer kediyi almamakta ısrar ederse ben bakmiyorum kedinize vebali sizin boynunuza de bak bakayim almamazlik yaparlar mı ama tabiki de bak kediye laf olarak korkut sadece
Kediye cidden kıyamıyorum ama mesela kedinin eşyalarını bana niye vermediniz yani yazık değil mi boş evde kedi çantası maması papyonları battaniyesi kaldı. Ha bir de ben soyledim ona dedim meryem başkasının gözü kedideyse ona ver dedim. Bana dediki iki arkadaşım benden istedi onlara asla vermem. Bir tanesine kedi verdim sokağa attım bir tanesinin oğlu canavar gibi geçen kedinin başını eziyordu dedi. Desemki birine söz verdi sonra benden utanıp bana verdi ama öyle bir şey yok yani aylardır bana kedinin sözünü verdiler. Neyse ben bilirim ona napacaığımı çok sinirlendim.
Ben kedinin de pasaportunun ve aşı raporlarının kaybolduğuna inanmıyorum birkaç gün önce bana kedimi yurt dışına çıkaramıyorum dedi. Dedim ki pasaportu yok mu yok dedi ki yok var ama kediyi yurt dışına çıkarmak için 1 ay karantinaya almamız lazımmış o yüzden çıkaramayacağım dedi. Yani 2 gün önce pasaportu duruyor dedi o pasaport ve aşır raporları iki günde nasıl yok olabilir belliki kediyi geri almak istiyor yani elinde kedinin önemli evraklarını tutuyor o yüzden ben ona geri vereceğim
Ver kediyi kimse için uğraşma değmez bir de anlattıklarına göre dengesizler bunlar lafını söyle bir daha bunların lafıyla bir iş yapma valla olan sana oluyor kendini uzmussun
Aynen cidden annemle konuştum kızın annesi de aynı şeyleri yapmış. Ne deseler tersini yapıyorlar 🤦♀️