Arkadaşlar yani böyle iğrenç bir durumda napılabilir?

Karşı komşum benim arkadaşım aynı zamanda ailesi ailemle arkadaş. Babası bitkileri ve çiçekleri çok seviyor ve yurt dışına taşındı ailesi. Kızın babası kıza dedi ki sen de yurt dışına çıkınca çiçeklerimi arkadaşına ver o hem iyi bakar hem çok seviyor. O da ber görüşmemizde bana yurt dışına gidince çiçeklerimi sana verceğim diyor. Hatta kedisi var 7 aydır allahın her günü bana kedimi sana emanet etmek istiyorum diyor. Neyse bugün yurt dışına gitti.
Neyse bugün kapıyı çaldı vedalaşmak için bana dediki bitkileri soracaksan ben anahtarı bir akrabama verdim o gelip suluyacak ( yani kısaca sana vermiyorum diyor ) beni öyle bir duruma soktu ki sanki çiçekleri ben dilenmişim gibi oysa babası bana hediye etmişti. Sonra ben işe gidiyordum arkadaşıma dedim ki meryem kediyi vereceksen ver çunku ben işe gidiyorum beni bulamazsınız evde sıkıntıya girmeyin. Bana kediyi resmen atar gibi verdi. Oysa 7 aydır kediyi almam için ısrar etti hatta ben almayı kabul edince kocası aşırı sevindi falan. Bana kediyi verdi ama kedinin eşyalarını vermedi kendinin kıafetleri çantası battaniyesi pasaportu aşı raporları kıyafetlerini vermedi. Hatta birkaç gün önce bana dediki maması eksik olmasın diye kocam 6 aylık mama aldı. O mamayı bile vermedi resmen al ve başımdan git der gibi yaptı oysa onlar resmen yalvardılar yani kediyi alayım diye. Dilenci durumuna düştüm resmen kedi şu anda bende ama ben onu arayıp çağır bir tanıdğını gelsin alsın ben istemiyorum senden bir şey demek istiyorum yani cidden gururumu kırmış gibi hissediyorum yani Allahtan bir şey istemedim. Napıyım ya
Güncellemeler
+1 yıl
Ya bir de evinin anahtarını bana verecekti emanet olarak ben kabul etmedim evden bir şey çalınır ya da eve bir şey olur sorumlusu ben olmak istemiyorum ama o da çok ısrar etti illa alacaksın dedi kimsem yok dedi bir tek sana güveniyorum dedi. En son kabul ettim. Bugün vedalaşınca anahtarı başka birine verdiğini söyledi ya ben napmışım ya farkında olmadan hırsızlık mı yaptım naptım ben
Güncellemeler
+1 yıl
Ya arkadaşlar gittiği gün ona mesaj attım vazgeçtim senden bir şey istemiyorum artık birini gönder kediyi alsın dedim mesaja cevap da vermiyor napıyım şimdi
Güncellemeler
1 yıl
O kadar nankör ki 3 aydır yurt dışında gitti ne aradi ne sordu. Bizi görseniz biz komşuyduk her gün gece 2ye kadar beraberdik çok menfaatciymis
Arkadaşlar yani böyle iğrenç bir durumda napılabilir?