Arkadaşları işte bi kız soru açmıştı burda sevgilim benden yoruldu onu bezdirdim diye falan erkeklerde seni uzaktan sever acı çeker daha iyi falan diye yorum yapmıştılar..ben buna katılmıyorum..ve sizinde düşüncelelerinizi almak istedim..bence bana göre yani eğer bir erkek ve yaz kız farketmez gerçekten severse sevdiğini bırakmaz (eğer aldatma falan yoksa) yada bıraktıysa bile onu sevdiği için geri döner..eğer onu siliyorsa hata yaptığı için falan onsuz hayatını düşüne biliyorsa gerçekten sevmemiştir bana göre..
İnsan ne olursa olsun zaman geçer eğer gerçekten sevdiyse özler sevdiğini onsuz yapamaz yada önceden bilir yapamayacanı ve ayrılmaz temelli..eğer ayrılıyorsa anlamıyolardiye falan bence gerçekten sevmemiştir..çünki insan sevdiğini (aldatma dışında) affeder. onunla olmak ister..çünki bi kere sevmiştir onsuz yapamaz..
sizin ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
İnsan ne olursa olsun zaman geçer eğer gerçekten sevdiyse özler sevdiğini onsuz yapamaz yada önceden bilir yapamayacanı ve ayrılmaz temelli..eğer ayrılıyorsa anlamıyolardiye falan bence gerçekten sevmemiştir..çünki insan sevdiğini (aldatma dışında) affeder. onunla olmak ister..çünki bi kere sevmiştir onsuz yapamaz..
sizin ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer