Biraz daha sevgi sözcükleri söylese beni sevdiğini belirten biseyler söylese.
Erkekler hep böyle mi bu konuda?
Erkekler hep böyle mi bu konuda?
Bana da aynı söylediklerinin kadın olanı denk geldi. Erkekler hadi bir şekilde yontuluyor ama kadınlar asla...
Siz üstlerine fazla düşüyorsunuz onların da bir tarafı kalkıyor. Azıcık mesafeli, dizgin yaklassaniz onlar sizin üstünüze düşecek halbuki
İlgimi göstermek istiyorum ben sevesim geliyo surekli yerim onu ben 😂
Ama beni gerçekten seven biri
Kalkar mi bi tarafı sence sjhxjs
Ya o da gösteriyor ama benim kadar değil. Yan yanayken ben hep elinden tutmak sarılmak isterim ünideyken o yapmiyo bunu pek daha mesafeli ben illa elinden tutcam sarilcam rahat edemiyorum yoksa sjhxjsjx
O dediginle alakası bile yok sınıfta veya aralardayken sevmiyo çok yakın olmayı sınıftakilere karşı daha çok kendini öyle gostermek istemiyo hiç görmemiş gibi ağızlarına laf vermeyelim diyo.
Alakasi bile yok beni gerçekten çok seviyo eminim. Sınıfta sarılsam vs cocuk gibi demezler mi sacma sapan konusuyolaf diye istemiyo sınıf biliho sevgili olduğumuzu onlardan sakliyo diye dusunduysen eğer bunu diyim
Bizimkiler değişik sacma sacma bakiyo
Cevap
3Cevap
Hareketleriyle belli etmesi yeterli canım cicim aşkım demekle bir şey olmuyo ağzı olan konuşuyo zaten.
Evet seviyo biliyorum ama sevdiğini belirtecek şeyler söylemesi mutlu ediyo ben ona daha çok soyluyorumdur ya
Yapısı öyle değildir. Kendimden biliyorum bende çok söylemem
Benim surekli söyleyesim geliyo ya
Şahsen ben sevgiye boğuyorum partnerimi öyleki gözleri parlıyor beni görünce
Rahat bırak sıkma
Ben öyle olduğum için onun da öyle olmasını istiyorum :/
Evet hepsi böyle
Herkes aynı degıldır
Hmm değişik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?