AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
sen insanlara nasıl gidersen onlarda sana öyle gelir bence çık dolaş ilk adımı sen at.. hayattan zevk al gerisi gelir ;)
disari bile cikmiyorum ciksam mal mal gezip donuyorum
sosyofobik olma ihtimalin var kendimden biliyorum doktora git çok faydası oluyo
Doktor ne yapabilir ki kendini aşması lazım
@hanzadeee9361 psikolojik olarak rahatlamaya ve bu durumu aşma isteğini telkinliyor. Oturup düşüne düşüne daha çok içine çekiliyorsun problemde bu çekilme bundan kurtulması lazım.
Kardeşim aynı beni yazmışsın benimde hiç sosyallğim yok ama çok sıcak kanlı biriyim hiç bir kötü alıskanlıgım yok bildigin süt çocuguyum xD hele kızlara karşı aşırı kibarım ama benimde hiç sevgilim olmadı tipim falanda iyi 2 yıl vücut geliştime yaptım 177 boy 75 kilo ama feysim meysim yok foto atmam hiç biyere
Bir gün otur ve düşün. Değişmeye karar ver. Kendini yeniden oluştur. Araştır yeni şeyler dene. Bir yerden başla kendini geliştirmeye. Evde oturursan doğal olarak arkadaşında olmayacaktır. Sen bir kere bir şeyleri değiştirmeye karar verdin mi içinde büyük bir güç hissedeceksin.
disari cikmak istemiyorum bile
Belki sen insanlara yaklasmadigin icin onlarda senden uzaklasmayi seçiyor. Olabilir mi
yaklasamda kaciyoorlar
Boşver takma kafana, vardır bunda da bir hayır, bu senin imtihanın, sabredersen ahirette Allah sana aklına bile gelmeyecek bir sosyal çevre verecek.
Kendini insanlardan soyutluyorsun. Kimse semi dışlamıyor aslında. Sen kendini dışlıyorsun.
ama hep dislandim simdiye kadar
Yok kardeşim sen oyle sanıyorsun bu gibi duyguları kapılma yanlış dusunuyorsun
gercekten kime yaklassam benden kaciyor, cok yalnizim
Yok la. 10 cümleni okudum bende tiksindim senden. Iyyy.
Offff güldürdün cidden ama 😃
Öyle değilsin sadece cevrendekiler sana öyle hissettiriyor
Boyle dusunen birine psikolojik anlamda yardim ettim. Özgüveni arttı. Totosu kalkti.
Totosumu 😂
sorunun cevabı hem paylaşımda en önemli kısmı sende aslında değilsin ama sen kendini öyle hissediyorsun
seven yok beni herkes disliyor
öyle deme illaki seven var seninkisi anlık düşüünce ondan şu an bu duygu sendromundasın sabır en guzel metanettir
Bazi nedenlerden dolayi depresyona girmis olabilirsin burda icini bosaltmissin eyvallah ama bence bir psikologa git icini bisalt sana dogru yolu gostericektir...
Sen çağının gerisinde kalır kendini acındırırsan insanlar senden uzaklaşır tabi senle arkadaş bile olmazlar..
Sosyal medya hesabin hic yok ve bunu actin😑 kendini sevmezken başkasının seni sevmesini bekleme
İnsanlarla iletişim kurmalısın emin ol şeninde kafana uygun biri çıkacaktır
Ben de kendimi ezik ve sevilmeyen biri gibi hissediyodum megerse o cekindigim insanlar benden cekiniyomus hic konusmuyorum diye utaniyomus benden. Ogrendigimde bozuntuya vermedim ama şok olmuştum :))
su akar yolunu bulur reis. hiç birsdey için can sıktıgına degmez. neden üzülüyorsun ki, belki hakkında öyle hayırlısı
al ha bir tesellici daha
benim diyecegim bu, sen hangi yöne cekip hangi yönde anlarsın karısmam. o seni ilgilendirir.
Lanet olsun beni sevdilerde noluyor? Hep yapmacık adamlar zaten kızlar sevmiyor ya da işi düşerse hatırlarlar
Kendini değiştrmeyi denedin mi yardım aldın mı piskolok vs..
aldim tabii
Herseyi gercekten anlttn mo utanmadan gizlemeden ve degsm içn çaba gostrdn mı
anlattim ama caba zor gosteremedim
encrypted-tbn1.gstatic.com/images
Ne bileyim ben be. Az cesaret göster sende ezik ezik duruyon demekki sesini çıkarırsan bunlar gelmez dimi başına.
Kardeşim sıkma kendini bu kadar hobi edin spor yap ne bilim sinemaya tiyatroya falan git tek başınada olsan sosyalleşmeye yönel kendine güven etrafındaki hiç kimse senden üstün değil herşey gönlünce olur umarım
yalniz da gidilmiyor ki biryerlere yaninda arabadan 6 kisi inince
Hissediyorum diyosun bu senle alakli ama gidip sorsan oyle olmadigini sende gorursun
gercekten oyle gorenler iplemiyor bile
Herkesi oyle goren vardir takilma buna cigeri uc kurus etmeyen insan musveddeleri yüzünden kendi hayatini karartma
sosyal olmak senin elinde aslinda kendi hayatin guzellestirebilirsin
Ben senin arkadaşın olurum.
Nenimde arkadasim yok kiz arkadasimda yok ama pozitifim daha iyi boyle relax
haklı olupta sevilmemek var.
en azından haklı çıkmalısın dostum.
kendini ezik olarak görmektn vazgeç ve önce sen kendini sev arkası gelir
ne degisecek ki
böyle karamsar olursan bişi değilmez toparla kendini
Kendini bu kadar haksız görme.
ne yapabilirim herkes disliyor beni
Seni var ya öyle iyi anlıyorum ki.
evet
ne turde bir eziklik hissediyorsunuz kendinizde. sizi dovuyorlarmi nedir bu problem?
bir ortami vardimmi herkes guluyor, bir yere varsam herkes 5 6 kisi, disarida araba icinde de oyle eziliyorum
Bende ezik yalnız sevilmeyen dışlanan asosyal özgüvensiz evde kalmış hayata atılamamış biriyim
herkes normal olabilir ama herkes farklı olamaz yalnızlığa alıyorsun bir süre sonra :)
www.xpcams.com a gir takıl keyfine bak biraz olsun sıkıntın gider :)))))
Öyle deme kardeşim sosyal olmadığın için aslında öyle çevren olsa öyle düşünmezsin
hic arkadasim yok
olur dostum açıl biraz
Nasıl hissddersen oylesindir
saçmalamışsın. sen kendini iyi bir insan gibi hissediyorsun diyelim. bu senin iyi biri olduğuna kanıt değil.
He he hadi.
ezik ve ozguveni olmayanlarla kimse cikmiyor o yuzden cirkinlerin ozguveni cok olur
escinsel oldugum icin kabul edilmiyorum yanlız degilsin bu kadar takma kafana
Ezik olup olmamak senin elinde
Yakınlarındna bilgi al insnaı dışarıdan daha iyi görürüler, hatalarını söylesinler sende düzelt
Özgüvenin olmalı
sadece bu mu
Kendine güvenirsen zaten her şey çözülür
hic inandirici degil
@soran arkadaş hakli. Inansan iyi olur 👍
Bende ne söylersem yanlış anlaşılıyorum😀
Ozguven eksikligin var. Dis gorusunde begenmedigin rahatsiz oldugun bir durum var mi?
Nasıl birisin
ne gibi
Kişiliğin yani
iyiyim pek kotuluk dusunmem
İşte iyi olman onlara batıyor. Takılma insanlara ben takılmıyorum. Hiçbiri senden önemli değil
Bir uzmandan yardım almayı denedin mi?
ise yaramadi
kaç yaşındasın? Çevremde böyle bir kaç kişi var, üzücü yani aklıma bir çözümde gelmiyor.
26...
Hayatta başarılar dileyim bari ne diyim, özgüven eksikliğinden falan da kaynaklanıyor olabilir ama bilemiyorum bazen sadece istemezsin
bende ayni valla bu aada kizlari tebrik etmek lazim
İnsanların ne düşündüğünü fazla önemseme ayrıca ezik olmak ne demek.
arkadaşlık edebilirim sana
bunların hepsini unutup kendine güvenmen lazım
Toplumu bu derece umursamamalısın
Neden kendıne karşı bir özgüvenin yok?
ortamim yok
Kaç yaşındasin
26...
Bence suçu ailende ara
neden
Öncelikle tipin boyun posundan bahset
1 84 boy 79 kilo
Mesaj at kanke konusalım
Bende öyleyim abi aynı senin gibi hissediyorum
bilmiyorum kardes. bunu tanışıp konusmak lazim.
Çünkü eziksin ezikkkk
Sende malozsun biraz yapıcı olun :@
Sen kendin böyle yapıyorsun
Bende ayniyim gel sarilalim.😀