Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşımdan geçenleri sana kısaca anlatacağım.
Öncelikle ben ilk okul ve orta okulu okurken kendime gerçekten hani böyle bir tarzım yoktu kendime özenmezdim sevmezdim tipimi filan ondan sonra giyimede özen göstirmiydim pek hatırlamıyorum ki sanmıyorumda. Çok asosyal birisiydim kızlara laf atmaya bile korkardım hani ne desem böyle kafamda on saat düşünürdüm yoldan birine saat bile soramazdım o derece kötüydüm yani. Sonra noldu biliyo musun? Liseye geçtiğimde en basitinden saç şeklimi değiştirdim kendime bakmaya başladım spora başladım kilo alıp verdim düzene soktum kendimi. Ve lisedeki sınıfımdaki bir kızla çok yakın arkadaş oldum onun bana etkisi hayli yüksek oldu yani yavaş yavaş açılmaya başladım seneler geçtikçe lisede yani o zamanı söylüyorum. Ondan sonra herşeyime yani liseye başladığımda ortaokuldaki ben yoktum çok farklıydım. Herşey lisede değişti benim çok farklı birisi olarak çıktım gerçektende tipimi sevmiyordum fakat kendime bakmadığım içinmiş fiziğim de öyle. Şimdi noldu biliyo musun, asosyalliğim gitti varsada çok az onunda zararı yok benimde hiç ortaokulda zamanı sevgilim olmamıştı ama lisede olmaya başladı gerçi oda nasip kısmet işi. Değiştim yani anlıyomusun gerçekten ben bu günlere geldiğim için şükrediyorum önceden bana birisi söylese böyle böyle olucaksın diye ciddi diyorum inanmazdım ama gel gör ki olabiliyomuş o yüzden imkansız diye bir şey yoktur.02 Yorumla
Soran+1 yılsen ne diyon kardes lisede orta okul falan diyon ben lise sonrasinda olsam yine iyiyidi ortaokul da kizdan bile haberim yoktu
Cevap sahibi+1 yılBen sana sadece yazdım kendine göre pay çıkar
En İyi Cevaplar
tek nedeni öz güven eksikliğin. Bırak biraz rahat ol. Şimdi senin bir ortama girmeni beklemiyorum. İlk bir tek başına takıl. mekanlara tek git. bir bak insanlar ne yapıyorlar nasıl iletişim kuruyorlar. Sende o ortamlara gittikçe istesen de istemesen de yeni insanlar tanıyacaksın. Ve şöyle bir şey daha diyeyim. Şİmdi çevrende de ezik bir karakter hissi oluşturuyorsun anlattığına göre. O yüzden geçmişte tanıdığın çevrende olan herkesle iletişimi kopar yüzlerine bile bakma. Çünkü o insanların gözünde yerin belli. kişiliğin belli. Yeni insanlarla tanış iletişim kur ve hayatına yeni baştan başla. Nasıl tanınmak istiyorsan öyle tanıt kendini. Bak dostum hayat çoook kısa bırak sana engel olanların peşini yeni insanlar tanı emin ol bir gün o hayal de bile olmayan kadın karşına çıkacak..
51 Yorumla
Soran+1 yılherkes ayni, arkadasim ortamim olmadigini anlayan hemen hadi oradan ediyor beni
Daha şimdiden bu nedir arkadaş bencede senin için geçmiş bak diyosunki cok ezigim cok yalnızım kimse beni istemiyo boyle dusunursen ve kendini psikolojik olarak hep boyle hissedersen ilk basta bir kiz olarak söylüyorum hic bir kiz yaninda olmazki cunku kendini güvende hissetmez arkadaş konusuna gelirsek senin kendine güvenin yok ozgunvenin de olmadığı için insanların seni sevmesine izin vermiyosun cunku ortama karismiysun dedigin gibi sosyal medya kullanmiyosun bence dis gorunuz ve ya kisilik olarak hic bir sorunun yok sadece ozguven problemin var onu asarsan kendini seversen insanlarin icine karisirsan emin ol ki cevrendeki insanlar fazla olcak seni sevenler olcak arkadaslarin olcak boşver zaten normal olma anormal ol belki değişik ol sıradisi ol ama senden daha önemli kimse yoktur bence önce sen kendini sev daha sonra cevrendekilerin seni sevmesini bekle emin ol o zaman daha güzel olcak herşey girdiğin bu psikolojiden cikmalisin ve etrafinda ördüğün duvarlari yikmalisin.
52 Yorumla
Soran+1 yılsimdi aslinda cabuk ozguven kazanan biriyim ama nedensen kimse beni kisilik olarak istemiyor ne bileyim kimse yani arkadaslik kurup sevmiyor beni rahatsizlik veriyorum
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılbence ezik ve sevilmeyen olarak sen kendini öyle görüyorsundur. İçine kapanık birisiysen yani pek evden çıkmayan tabi insanlara mesafeli duruyorsundur onlarda seni tuhaf buluyorlardır sen de fazla konuşmadığın için sen öyle fikre kapılıyorsun.
Bunun için kişisel görünümüne özen göster, kardeşlerin veya kuzenlerinle dışarı gezmelere çıkabilirsin, senin kısık çıkıyosa diksiyon dersleri al ki biraz kendine güvenin gelsin. Yani kendini kendin geliştirme gerekiyor. Kurslara yazıladabilirsin.
Ama şunu da unutma:Fazla ordan burdan çok arkadaşın olunca başın çok ağrıyor.53 Yorumla
Soran+1 yılevet beni herkes tuhaf buluyor gercekten, hep bir tuhaf bu derler kuzenlerde sevmez beni pek
- +1 yıl
aslında senin kendini başkalarına sevdirmene veya arkadaş ettirmene gerek yok seni seven bu halinlede sever. Belkide Allah seni çok seviyodur seni kıskandığı için yalnız bırakıyordur.
Soran+1 yıltovbe de
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılKendini sevmiyorsun çünkü. İnsanlar bizi neden sevmez, neden dışlar biliyor musun? Biz kendimizi sevmezsek, kendimize hakaretler edersek, iç sesimiz kendimize karşı acımasızca ve içten içe kendimizi dışlarsak kimse de bizi sevmez, dışlar. Kendinle olan ilişkini düzeltmelisin en başta. Kendini sevmeyi öğren, kendine iyi gel, kendinle geçin. Sen hep Seninlesin, hayat boyu kendinlesin. Kendinle barış içinde yaşamak varken niye kendinle kavga ediyorsun? Kendine göstermediğin şefkati, sevgiyi dışardan almak istemen ne kadar doğru? Senin kendine göstermediğin şefkati, senin kendine vermediğin sevgiyi dışardakiler sana niye versin. Sen kendine nasıl davranırsan insanlarda sana öyle davranır. Kendine özen gösterirsen insanlarda sana özen gösterir. Kendinden tiksinirsen onlarda senden tiksinmekten çekinmez.
İnsanların sana olan davranışları senin kendinle olan ilişkinin yansımasıdır. Kendini sevilmeye layık gör, önce kendini sev. Ebeveynlerimizin kötü muameleleri yüzünden kendimizi sevmiyoruz, ebeveynlerimizin geçmişteki aşağılayıcı sözleri sonraki yıllarda bizim iç sesimiz oluyor. Ama iç sesimizi düzeltebiliriz, kendimizi sevmeyi öğrenebiliriz.
Bu öğrenilebilir bir şey. Kimi insan çok şanslı onlar bunu öğrenmek zorunda kalmıyor ama bizim gibi insanlar sonradan öğreniyor, bizde şanslıyız aslında. Sonradan öğrendiğimiz için daha çok kıymet biliyoruz.
Kendini sevdiğin zaman güleceksin yaptıklarına.. Kendini sevdiğin zaman özür dileyeceksin kendinden, kendine haksızlık yaptığın günler geçecek gözlerinin önünden ve sen daha çok özür dileyeceksin kendinden, şefkatle bakacaksın geçmişteki kendine, utanarak değil!
Aynaya gülümseyerek bakacaksın, çünkü aynadaki kişiyi seviyorsun. Kendini ihmal ettiğin her anı telafi edeceksin kendini sevdiğin zaman.. Kendine her zaman canım kendim de. Bunu ihmal etme. Güzel sözler söyle kendine. Seni seven yoksa sen sev kendini. Kimse sevmese de sen sev kendini. İki tane kolumuz var değil mi? Bu iki kolla kendimize sarılabiliriz, başkası sarılmasa da olur. Kimse tarafından güzel sözler duymamış olsak bile o güzel sözleri biz kendimize söyleyebiliriz. Kimse yoksa da biz kendimiz varız. Bu yetmez mi?
Herkesten çok kendine değer ver, eğer kendine bir hiç gibi davranırsan insanlarda sana öyle davranmaktan çekinmeyecek. Kendinden vazgeçersen herkes vazgeçecek senden. Asla vazgeçme kendinden. Kendini olduğun gibi sev.. Senden gidenler varsa gitsinler ama sen kendinden gitme olur mu?
Kendine dost ol, düşman değil. Kendisini sevmeyen kişinin düşmana ihtiyacı yoktur, onun kendisine olan düşmanlığı yeter. Kendinin dostu ol, düşersen diğer elinle kendini kaldır, bunu yapacak güçtesin. Kendini ödüllendir, kendine bir bardak al mesela. O senin bardağın olsun, böylelikle kendini özel hissedeceksin, bir bardak diye geçme.. Ne yapıyorsan başkaları tarafından onaylanmak, sevilmek için değil, kendin için yap.
Kendine nazik davran. Sen sevilmeyi hak ediyorsun. Hak ettiğin sevgiyi sen kendine ver, ondan bundan bekleme.
Sen değerlisin10 Yorumla Bak hocam seninle açık konuşucam.
Senin hissettiğin şeyleri tahmin ediyorum.
Sanırım senin istediğin o lisede üniversitede vb aktif takılan gençler olur. Hani arkadaş grupları olur bunların az kişi ama beraber eğlenirler sürekli biryerlere giderler aktivitelere katılırlar.
Sen sanırım bu tarz birşey istiyorsun. Ve işin daha acıklı kısmı senin takıldığın insanlar olursa çevrende onlarda senin gibi ezik olacak.
O yüzden tatmin olmıycaksın. Sen etrafında güzel kızlar istiyorsun.
Buradan kastım okulun haremcisi değil. Etrafında 1 2 tane kız olsun ama güzel olsunlar işte aranan insan olsunlar beğenilsinler ama benimle takılsınlar istiyorsun.
Kusura bakma ama öyle bir dünya yok.
Neden mi.
Diyelimki bu anlattığım tarzda kızlar var. Niye senle takılsınlar arkadaş olsunlar. Hadi oldular diyelim. Bu kızların seni cidden seveceğini mi düşünüyorsun. Burada sevgiden kastımı aşk meşk olarak görme sadece. Genel olarak içten bir sevgiden bahsediyorum.
En fazla seni aralarına alıp takılırlar ama hiçbir zaman sen onların ilk tercihi olmazsın.
En fazla seni kullanırlar sana acıdıkları için yanlarında tutarlar.01 Yorumla- +1 yıl
O kızların yanında takılan Meriçlerden olursun.(Meriç ne demek biliyorsundur umarım)
Bak hocam bazı insanlar şanssızdır. Bahtsızdır veya hayata uyum sağlayamaz. Sende onlardansın kusura bakma bu hayatta eziklerede ihtiyaç var. Yoksa o gördüğün havalı tipler nasıl ekmek yiyecek.
Bunları sana söylemekten nefret ediyorum ama dünyanın düzeni böyle. Bende bir zamanlar senin gibi saftım iyiliği düşünürdüm ama bir süre sonra bunun koca bir yalan olduğunu anladım.
Kusura bakma hocam ama bu dünyada herkes güneli görecek diye birşey yok.
Sen de sonsuza dek karanlıkta kalmaya mahkum olanlardansın.
+1 yılÖnce ezik olduğuna sen karar veremezsin
Sonra seni kimse sevmemiş olabilir ama yanlış kişilerin sevmesinden iyidir
Benim de sosyal medya hesabım yok , çünkü millete neler yaptığımı göstererek hava atmaya gerek yok
Sosyal çevreye gelince pek de önemli değil ve yanlış insanlarla arkadaşlık yapmaktansa hiç arkadaşın olmaması daha iyi
Arkadaş denen kavram zaten yok
Normal insan olduguna eminim
Kız dediğin şey ise birden karşına çıkabilir
Önemli olan senin nasıl biri olduğun110 Yorumlakendine güvenin yok anladığım kadarıyla, kimse ezik değildir ne ezdiriyorsun kendini!
bir dışarı çık, ayaklarını sıkıca yere bas "ben mükemmelim" de.
sen, sen olduğun için özelsin başkalarının ne düşündüğü ne olduğunu değiştirmez.
kim olmak istiyorsan o ol.52 Yorumla
Soran+1 yılarkadas olmayinca ortam olmayinca guclu olunmuyor
Kişilik & Karakter konusunda 377 cevap paylaştı. bu dusuncene sebep olan bısey vardr ha yoksa.. herkesde zaman zaman kendını yanlız kotu amlamsız degersız hıssettıgı donemler oluyodur... olsem kımsenın umru olmaz gıbı hısler.. ama bu demek degıldır sevılmıyoruz bılınmıyoruz.. bazı konumlara kendımızı bız koyuyoruz.. sosyal medya hesabı olmasın calısıyorsan ufakta olsa cevren varsa 3 5 arkadas edın zamanla gecer buna emın ol evre olarak dusun..
54 Yorumla
Soran+1 yılzaman zaman herkese oluyor ama bana her zaman aynisi benim ki ebedi
Soran+1 yılvalla nereye gitsem varsam hep yalniz kaldim, hic sevilmedim
Mükemmelliyetçisin sanırım sen. Kendini hep eksik görüp insanların seni bu şekilde kabul etmeyeceğine inandırmışsın. İnsanlara kendin yabani yaklaşıyor olmayasın? Biraz düşün bakalım. Esasen herkesin eksiklikleri var kimse mükemmel olamaz. Ama insanları eksiklerine hatalarına rağmen severiz. ^^ Seni de severler yeter ki izin ver. Yeter ki ilk önce sen sev kendini.
42 Yorumla
Soran+1 yılben herkesin severim de beni seven olmuyor, cogu kisiye yanastim tek ben gideyim adimi atayim diye ama geri donus olmadi hic bir zaman
- +1 yıl
kanka sen samimi değil sin be kendine güvenin yok çünkü kendine güvenmezsen atılgan olmazsan insanlarda senin gibi düşünür seni sevmezler değil ama senin gibi tereddüt ederler onlarda senden çekinir. yani sen kendine güvenmediğinden insanlara samimi davranmıyosun onlarda senden çekiniyor.
Biraz kendine güven sen ezdirmezsen kimse ezemez seni. Kendine acımayı bırak güçlü ol yoluna bak bir kız mı beğendin açık yüreklilikle çık karşısına söyle. Birisi seni haksız mı çıkarmaya çalışıyor ver cevabını geç kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilsin susmak en güzel cevaptır. Utangaçsın sanırım bu huyundan vazgeçmeye çalış insanlar kapına gelmez arkadaş olalım diye sen adım at önce karşıdan da gelir zaten adım.
44 Yorumla
Soran+1 yılsimdi kimin pesine kossam arkadaslik icin hep ekildim tarih verdiler saat verdiler gelmediler, ne kadar da susturmaya calissam bazilarini her zaman asosyalligimden dolayi eksik kaliyorum
- +1 yıl
Saf birisin o zaman hemen kanıyorsun. Kanma, her insana anında güven olmaz. Bekle biraz sabret karşındaki her kimse güvenmeden atlama öyle. Şimdi sana netten uzak dur yalancı çok diyecek ben nişanlımla netten tanıştım oyuzden saçma olacak :D ama sahtekar çok inanma güvenme hemen
Soran+1 yılmaalesef cok safim
Kendine olan güvenini kazanmalısın önce kendine güvenmeden olmaz. sosyal medya hesabı dediğin şey de insanların kendilerini göstermeye çalıştıkları, egolarını tatmin ettikleri ya da sırf can skıntısından açtıları şey bence buna fazla takılma. sabret ve bu psikolojiden çıkmaya çalış ileri zamanda illaki karşına iyi bir arkadaş, dost ya da sevgili çıkar..
48 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef bunlar sadece hayallar de kaldi
Soran+1 yıliste senin sevgilin olmus sevilmissin bende 0 hersey
Soran+1 yılzamanla sadece yaslanirisin hicbirsey olmaz
Soran+1 yıltek basima guclu olsam ne degisecek ki
+1 yılçok popüler olmanın d adezavantajları var heryerde takip edilmek tanımadığın insanlar tarafından rahatsız edilmek de istemezdin değil mi biraz şükürdar ol tanıdığın görüştüğün insanlar için. ben hiç dışarı çıkmayı sevmem ama çıktımdada tam bir eğlence yerine dönüştürmeye çalışırım. Alla demek ki seni birilerindne koruyor böyle düşün doğru zmanda bulucaksındır istediğin kişileri sen bence kendini geliştir yani sev kendini herşeyinle. kişilik tesleri çözebilirsin. günlük tutabilirsin. kötülerden korusun rabbim.
31 Yorumla
Soran+1 yılpopuler olmanin dezavantaji yok
insanlar olarak genelde yalnız yaşayamıyoruz birbirimize ihtyacımız var bu yuzden ne kadar sosyalsen o kadar yalnızsındır bence sen kendınel barısık bı ınsansın senınde normalın budur cokta uzulmeye degmez yalnız kalma korkun olmadıgı ıcın kendınle gurur duymalısın
38 Yorumla
Soran+1 yılyalnizim memnun degilim bu durmumla baro=isik olmak da istemiyorum kendimle
Soran+1 yıltek gidilmez ki
Soran+1 yılkizlar arkadas cok erkekleri seviyorlar
Soran+1 yılyani kizlar arkadasi cok olan populer erkekleri seviyorlar
+1 yılKendine güvenin yok kendinini yapılanmaya al yanlış anlam bilmiyorum zaten seni kendini Düzelt tipini kıyafetini mesela sonra her konuda bilgin olsun siyaset kültür sanat edebiyat dizi yabancı dizi kitap dergi müzik hava durumu bile sonra kendine inan hatta psikolojik yardım al belki de en iyi çözüm
41 Yorumla
Soran+1 yılkulturluyum aslinda
+1 yılBöyle düşünme, bu şekilde düşünerek en büyük hatayı yapıyorsun. Çünkü sen kendini sevmez ve saygı duymazsan kimse seni sevmez ve sana saygı duymaz. Diğer insanlar nasıl sosyalleşmişse sen de o şekilde yapabilirsin kimse oturduğu yerde arkadaş kazanmıyor sen de insanların içine çık onlarla iletişim kurmayı dene
51 Yorumla
Soran+1 yılvariyorum herkes 3 5 kisiyle hasir nesir takiliyor ben tekim her zaman
Teselli zaten en büyük zehirdir bana kalırsa, gerçekleşmeyecek bir umut sadece sana dürüst olmam gerekirse hiçbir zaman o hayallerimizde ki kız gelmeyecek, hiçbir zaman sevilmeyip 2. planda kalacağız ve o ilişkisi olan insanlara söve söve bu dünyadan göçüp gidicez :( bazı insanlar böyledir asla sevilmezler sanki bir lanet gibi...
23 Yorumla
Soran+1 yılhakikaten bir rezil gibi gocecegim ben, hayallerim gerceklesmeyecek
Soran+1 yılbenim ki sadece kiz degil sorunum sosyal
Gizli Üye(25-29)+1 yılöyle düşünme herifimi gömmek gibi olmasında sevgilim kilolu arkadaşlarım tarafından begenilmeyen biri ama öyle bir düşünce yapısı ve kalbi var ki ben onu çok seviyorum ve ben arkadaş ortamında popüler biriyimdir de yani her şey eziklik ya da tip değil
41 Yorumla
Soran+1 yılneden begenilmiyor
Kişilik & Karakter konusunda 984 cevap paylaştı. Kendine bir güzellik yap ve bugününe bir çizgi çek hayatını gözden geçir önce ne olsun istiyorsun hayatında belirle ve ona göre davran yapacak kapasiteye sahipsin anladığım ama bence seni harekete geçirecek şeyi beklemek konusunda fazla rahatsın bu yüzden ayağına gelmiyorsa sen gitmeyi dene.
Kırıcı amaçlı yorumlamıyorum sözlerim maksadını aşmışsa kusuruma bakma.
Sosyal medya hesabı istediğin an açılır dert değil sanal alemi deniyebilirsin ama tercihine göre istersen sanal sosyalleş istersen sosyal hayatında sosyalleş hatta ikisi birden çünkü insanlar her yerde aynı.
Başarılar.00 Yorumla
+1 yılabi kendini kapatmışın eve hiçkimse beni sevöiyor diyorsun, madende mi yaşıosun be adam çık bir dışarı bak, bikaç hesap aç, hatunları takip et, ortamlara gir hey allam :d
51 Yorumla
Soran+1 yılarkadas ortamim yok sevilmiyorum
Ne teselli nede başka bişey değilde tamamen kendini bir düşünceye kilitlemen senin sorununu çözmez eğer bu konuda herşeyi değiştirmek istiyorsan bir yerden başla ilk öncelikle sorunların kaynağı ne neden böyle bunları düşün kapatma kendini çevre şu bu içinde zorlama kendini herşey olacağına varır herşey insanda bitiyor böyle bir durum için çok sıkıntılı bir dönemdeysen bu konuyla ilgili bir psikoloktan yardım alabilirsin tavsiye ederim çok iyi geliyor 👍🏻
41 Yorumla
Soran+1 yılarkadas cevrem olmadigi icin herkes disliyor yani kisir dongu
+1 yılhiç arkadaşım yok deme sana arkadaş olabilecek kitaplar var emin ol ki çok iyi geliyor.
tumblr hesabı açmanı öneririm. Hayatının başrolü sensin üzülme. istersen mesaj at43 Yorumla
Soran+1 yılhic yok arkadasim
- +1 yıl
Kendi kendinin arkadaşı olabilirsin şunu unutma ki günümüzde öyle çok da mükemmel arkadaşlıklar yok. Eğer birileriyle konuşmak iyi gelicekse bazı anonim siteler var oralara gir belki birileriyle arkadaş olabilirsin kendi kabuğuna çekilip arkadaşım yok demekle olmaz. Adım atmalısın ki yol alabilrsin.
Soran+1 yılben aslinda reelde arkadas olmak isterim sanali pek sevmem
Benimde sosyal medyadaki arkilermden başka hicbir arkadaşım yok ne Reel de ne başka yerde sadece sanalda 3,4 tane var onlarlada pek samimi değilim yani anlayacagn yalnizim:(
41 Yorumla
Soran+1 yılinsAllah istedigin olur cok sevilen biri olursun
Sen daha kendini ezik görüp sevmiyorsun bir de başkasından mı seni sevmesini bekliyorsun? Saçmalıyosun.
Bu psikolojiden çık.53 Yorumla
Soran+1 yılcikabilirim de seven yok, isteyen yok beni
Biraz sosyal medyalarda falan takil, ortamlara gir. Inan olur. Yani facebook instagram whatsapp kullan, zaten alisinca insan birakamiyor hatta ben bazen çok mesaj geliyor diye girmiyorum telefonu kenara bırakıyorum bile. Seni sevmemeleri için neden ne acaba bir tek onlarda mi sorun yoksa sende mi sorun? Sessiz olma insanlarla iletişim kur o zaman olur
31 Yorumla
Soran+1 yılkimse iste bana isinamiyor, yani dostlugumu hissetmek istemiyorlat
huzurlu olman gereken yerde niye durup dururken kasiniyorsun😄 Ama bir-iki arkadasin olsa da iyi olurdu. Bazen sohbet etmek istiyor insan. Uni/iş yerinde hic yok mu arkadaslarin? onlarla arada bir baska zamanda da görüsmeyi denesen belki arkadas olabilirsiniz 😊
Mesela "aksama mac var, izleyelimmi?" Diyebilirsin32 Yorumla
Soran+1 yılhic yok arkadasim uni de de sevilmezdim
+1 yılSosyal olman için bir konuda başarılı olman çok önemli.
bence başlıca sebebi , sendeki Tembellik.
başarın olmalı ki egon olsun , başarın sayesinde senin pesınde koşan çok olur.43 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef hic basarimda yok
- +1 yıl
O yüzden işte , sorunun temeli , tembelligin ve hedeflerinin olmaması.
Çok boşsun bence boş yaşama hayatı.
Soran+1 yılgecirdim treni artik
atılgan olman lazım biraz girişimci ol aktif ol yani yoksa su vermediğin bitki yeşerirmi biraz çaba lütfen :b
46 Yorumla
Soran+1 yılolsam da kabul eden yok
Soran+1 yılne gibi
Soran+1 yılutanirim psikologa ben
sosyal hesabı olan sosyal olmuyor gerçekte sosyal olmanız lazım en azından arayınca dert yanacağınız bir iki kişi olmalı hayatta insan içine karışın karışmaya çalışın kilo problemlerinizmi var niye böyle içe kapanık yaşantı var bir nedeni olmalı
36 Yorumla
Soran+1 yılkilom yok fazla normalim, maalesef hic arkadas yok
Soran+1 yıliliski icinde yaziyor profilde
Soran+1 yıleyvallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer şeyi diğerlerinden bekleme çocuk musun
Eğer gerçekten sosyalleşmem istiyorsan çaba harcamalısın
İnsanların yanına git konuş ortak konulardan birine birşeyde yardım et arkadaşlık böyle başlar ve emek ister31 Yorumla
Soran+1 yılne yapsam da yaranamiyorum
+1 yılBirileri bizi sevdikleri için iyi insanlar olmayız ki. Biz kendimizi sevebildiğimiz kadar seviliriz en çok bunu unutma.
Sen kendini ne kadar çok sevebiliyorsun?
Hayattaki ideallerin ve ilgi alanların neler?
Bunlara yoğunlaş.40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemen hemen hayatımız, yaşadıklarımız ayni. Bende aynı senin gibiyim bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı. Aslında bizim derdimiz sevgilimizin olmaması değil bunu sende biliyorsun; evet sosyal hayatımız kötü ozguvenimiz yok çünkü sevgiden yoksuniz hiç sevilmemisiz, ve bu yüzden sevmekten ziyade Sevilmeye ihtiyacımız var onun için sevgiliyi dert ediyoruz çünkü ondan alacağımız sevgi bizi cesaretlendirecek o cesaret zaten bizi canlandıracak istemesekte hayata atilacagiz ama yalnızca o küçük sevgiye ihtiyacimiz olduğunu düşünüyorum aslında bunu hissedebiliyoruz... Ben seni çok iyi anlıyorum keşke reelde senin gibi bir dostum olsa ama kimbilir nerelisin. ..
Şunu da iyi anladım sen benden daha iyi durumdasin ve ozguveninin olduğunu gördüm en azından kendini içinde tanimlayabiliyprsun, cumleleriden anlaşılıyor bu sadece tek eksigin bunu dışarı aktaramiypsun kendini kendi içinde yasiyosun... bn senin gibi kendimi dahi tanimlayamiyorum01 Yorumla
Soran+1 yılben iyi durumda degilim kardesim maalesef kotuyum, ne yapsam da insanlarla alaka kuramiyorum
acaba sevilmediğini düşünmen senin düşüncen olabilir mi? belki de seviyorlardır
41 Yorumla
Soran+1 yılherkes beni itici bulur
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemen git bir spor salonuna başla vücudun iyi olsun sonra iyi bir kuaföre git saçlarını halletsin sonra kendine sosyal medya hesabı aç arkadaş ekle takipleş önüne gelenle ondan sonra boksla ilgilen çok ilgi çeken bir spor yap bunları bak nasıl patlama yaşıyosun
43 Yorumla
Soran+1 yılspor salonundakiler 3 5 kisi geliyorlar
Cevap sahibi+1 yılSen tek git tek giden çok kişi var
Cevap sahibi+1 yılBahane aramak yerine dediğimi yap
belki sen kendini soyutluyorsundur. misal neden sosyal medya hesapların yok? sevmediğin için mi kullanmıyorsun?
27 Yorumla
Soran+1 yılface acsam ekleyecek arkadas yok
Soran+1 yılaslinda reelde tanismak isterim yani sanal arkadasliklar pek degil bana
Soran+1 yılevet maalesef
Soran+1 yılface isim yaramaz
+1 yılBurası teselli arayacağın en son yer herkes kafasına göre xper kasmak için sana sahte teselliler verecek onlarda senin bir haltına yaramayacak. Sana tek tavsiyem var git dışarı çıkıp bir hava al asosyallikten çık. Ezik olma bu kadar acındırtma kendini.
10 YorumlaBEN SANA BİŞE DİCEM KARDEŞİM SENİN SORUNUNU BNDE SANA SÖYLİYİMMİ İNSANLAR DIŞLAR İKİ YÜZLÜDÜRLER BEYLER BNDE Bİ ARALAR öyle HİSSEDİYORDUM AMA NOLDU YANILDIM KENDİNİ DIŞARI AT KARDEŞİM O EVDEN ÇIK İLLA ORTAMA GİRMEN HİÇ GEREKMİYOR PARAN VARSA TEK BŞAINA GEZ BİSİKLETİN VARSA SÜR EĞLEN KENDİNCE KİMSEYLEN TAKILMANA GEREK YOK KARDEŞİM ANLADINMI BOŞVER SEN TEK TAKIL OTUR Bİ KÖSEDE YEMEĞİNİ YE GEZ ANLADINMI ŞİMDİ BNİ İLLA BİRİSİNE İHTİYACIN YOK KENDİNLE BARIŞIK OL KENDİNLE ARKADAŞ OL BNDE DIŞLANIYOSAN BIRAK DIŞLAN TAKMA SEN ONLARA ALDIRMA ELBET BİRGÜN SENİNDE ARKADAŞIN OLCAK KARDEŞİM MERAK ETME TEK TAKIL KİMSEYE TAKMAPARAN VARSA TMMDIR KİMSEYE MİNNET ETME ARKADAŞIN OLCAKTA NOLCAK SIRTINDAN VURURLAR PARANI YERLER PARAN VARSA KARDEŞŞİN PARAN YOKSA KALLESSİN ARKADAŞLIK ÖNEMLİ DEĞİL BE REİS
02 Yorumla
Soran+1 yılihtiyac olmaz mi nereye gidersen git herkes 10 kisi geziyor, tanisamiyorsun taninmiyorsun paylasamiyorsun
- +1 yıl
olsn illa tanışmanlı lazım paylaşmanlamı lazım bak pişman olursun arkadaşın olursa arkandan vururlar sen bni dinle zamanla bulursun kimse öyle arkadaş yapma seçisci ol kimseye öyle kardeşim deme kiimseye öyle sırrını paylaşma iki yüzlü insanlar var bn para için küsüp darılan insanlar gördüm sana diyeceğim oki tek tabanca ol arkadaş olursan yıpranırsın arkadan vururlarsa keşke arkdaşım olmasaydı diceksin kafanı dinle tek takıl ilerde zamanlan olur ama doğru arkadaş bulucaksın
+1 yılşu günümüzdeki insanlara göre tipi iyi olan kendine güvenen insanlar daha çekici geliyor. herkes böyle insanlardan etkilenip onlara benzemeye çalıştıkları için farklı insanlar genelde anlaşılmaz ve dışlanırlar
51 Yorumla
Soran+1 yılaynen
+1 yılSosyal medyan niye yok bende sessiz bir tipim ama var sende aç bir şey olmaz. Yeni arkadaşlar edin (kafana göre) kendin gibi sessiz tiplerle takılırsın daha rahat hissedersin kendini onların yanında onlar daha sessizse aralarında daha konuşkan görünürsün. Arada bir kız kes falan hemde 250-29 yaşındaysan daha çok kat edeceğin yol var :( Biraz netten araştırma yap. Ezik olduğun düşüncesini de kafandan çıkar artık. Güler yüzlü ve esprili ol gör bak herkes seni nasıl seviyor.
06 Yorumla
Soran+1 yıldedim yaa hocam kimse sevmiyor beni ne yapsam da olmuyor, hemen itici geliyorum
- +1 yıl
Esprilerinde mi itici? Rahat mı değilsin ortamlarda?
Soran+1 yılortamlara kabul eden bile yok
- +1 yıl
Daha küçük ortamlar gir sende ilk başta orada kendini daha rahat hissedersin
Soran+1 yılkimse kabul etmiyor bir kisi bile kucuge bile giremem
- +1 yıl
bir şey sorucam aa alınma ç, rkin misini yoksa durduk yere seni itici bulmazlar
+1 yılKimsin çok merak ettim... Böyle düşündüğüm zamanlar oldu benim de; ama böyle düşünerek bir yere varılmıyor
46 Yorumla
Soran+1 yılne yapilabilir
- +1 yıl
Daha iyi olmaya çabalamak ve kendine güvenmek en önemlisi. Bir şeyleri başardıkça hem kendine güvenin heö de diğer insanlarım gözündeki yerin artacaktır. Acı ama gerçek bu. Çabalamak gerek
- +1 yıl
@Geanuxer doğru yolu biliyorum orda yürümesem de... Eğlendiysen ne mutlu bana
- +1 yıl
@Geanuxer di evet
Gizli Üye(25-29)+1 yılCokmu onemli ki birinin seni sevemesi benide seven yok ama bunu takmiyorum cok umursamazm once kendini sevmeli insan sonra olur hersey dunyanin sinu degil ya umursama aman bolede yasanir😉😊
32 Yorumla
Soran+1 yıliyide hicbir etkinlige katilamiyorum
Cevap sahibi+1 yılAman bende ole otururum hic bir yere katilmam gitmem ben umursamiyirum. bunu cok asosyalligi seven biriyim bir kac dostum var kitaplarim var... bissuru sey var etkinliklere neyim kim katilacak kim gidecek
Çevrene karşı soğuk ve asosyal isen böyle düşünmen normal gibi ''
44 Yorumla
Soran+1 yılkabul edilmiyorum ki sicak olayim
Soran+1 yılbilge doktorun dedikleri iyide benim hayatimdan tecbrubelerim var
+1 yılbence iş sende bitiyor kardeşim kendi duruşunu ortaya koy ve insanlara yardım et ya da akıl fikir ver onları anla yol göster ve muhabbetinin iyi olsun ne kadar çok konuda ne akdar bilgin olursa o kadar çevre o kadar arkadaş edinirsin (akıl verme işi cahil insanlarda ters yapar). haklıyken haksız duruma cıkarıyolarsa kendini savunmayı bilmiyorsun demektir zeytin yagı gibi hemen üste cıkdı deriz ya öyle olmalısın kendini geliştirmen lazım kitap okuyarak vs
00 Yorumla
+1 yılözgüven eksikliği var sende sanırım birazda paronayaksın ( asla aşağılamak amaçlı söylemiyorum ) sakın yanlış anlama bu dediklerinin olabilmesi için nasıl bir ucube olmalısın ki sanmıyorum öyle olasın bu tamamen kendi kurmacan sosyal medya hesabım yok diyorsun e buradasın ya
01 Yorumla
Soran+1 yılsadece bu var zaten ama ozguvenim eksik de degil aslinda
ilk önce sen kendini sev ve geçmişi geçmişte bırak. İnsanları bu kadar önemseme, büyütme, kimse senden daha üstün değil bunu unutma. Herkes 9 aylık, herkes bir gün ölüp gidecek. Psikolojik destek almanı da öneririm. Faydası olur.
10 Yorumla
+1 yılBu kadar güzel ve düzgün yazabildiğine göre salakta değilsin bence sen istemiyorsundur hic birseyi..
19 Yorumla
Soran+1 yılben istiyorumda millet beni istemiyor
- +1 yıl
Neden
Soran+1 yılbir bilsem herkes disliyor beni
- +1 yıl
Yo gördüğün gibi konusuyoz dışlandığın yok :D anlam veremedim kardeş asosyal bir görüntün mü var yoksa
Soran+1 yılbir ortama girdigimde herkes bakip bakip aralarina gulup duruyorlar,, kimse yanassam hep kaciyorlar bendne
- +1 yıl
Yaşkaç aga
Soran+1 yıl26...
- +1 yıl
Aga temiz kalpli biri olman önemli ülke ülke değilki acsinlarda götleriyle dalga gecsinler birak onlar daha dünkü bebeler nerelisin baboş sen
Soran+1 yılben yozgatliyim
+1 yılbelkide sen istemyrsndr? ise önce sosyal hesaplar acark baslayablirsn ve biraz girsken ol eminm hersey daha gzel olcak. d
42 Yorumla
Soran+1 yılolsam da sevilmiyorum
- +1 yıl
bak kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama bu kimsenin seni srvmiyor olmasnı da göstermez
+1 yılSen iyi değilsin :D biz çok iyiyiz :)) arkadaş istiyorsan arkadasin olayım :) bakalım cidden arkadas olarak sevilmeyecek bir insan mısın :)
50 Yorumla
+1 yılHani bir söz vardir ya krallar gibi muamele gormek istiyorsaniz kral gibi davranin umarim anlamışındır.
40 YorumlaAz dışarıya çık ya da sen çalışmıyor musun iş arkadaşları edinmeye başla önce sonrası gelir
44 Yorumla
Soran+1 yıldışarıya çıksam bile herkes 10 kisi be tek uzulerek geri gidiyorum
Soran+1 yılsu an kisa sureligine bosum sonra insaate
+1 yılCunku sen fazla iyi kalplisin. Seni dislayanlar gibi ol hemen aralarina katarlar...
50 YorumlaBir dön bak o zaman kendine sıkıntı nerde diye he bir de kişilik bozukluğu var sende psikiyatriye git bence
31 Yorumla
Soran+1 yılevet bozukluk var bende
İnsanlar için de oldugun gibi davran kendini şartlandırma. Bırak insanlar seni oldugun gibi kabul etsın. Arkadaş dediğn zamanla olur. Hatta en başta gizli olarak paylaşmamakla başlıyabilirsin. Kendini saklama insanların arasına karış
32 Yorumla
Soran+1 yılkabul etmiyorlar beni
+1 yılSen kendini ezik gorursen herkes gorur. Ilk once kendine deger ver ve sev.
70 YorumlaSen kendinle barışık değilsen kimse zaten senle arkadaş olmak istemez biraz kendine güven
33 Yorumla
Soran+1 yılgüvensem bile arkadaslik kurmuyorlar
Soran+1 yılattim her zaman hep dislandim neden sadece sosyal degilim diye
sen önce özgüven aşımalısın, psikolojini düzeltirsen sorun kalmaz, nasıl hissetmek istiyorsan öyle hissettiğini savun, bazı durumlar psikolojik
40 Yorumlaanormal ya da bozuk degilsin bu senin karakterin illaki karakterine uygun insanlar bulursun sıkma canını
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir sorum olacak, kendine güveniyor musun, birortama kekendiliğinden rahatlıkla girip sohbet edebiliyor musun?
33 Yorumla
Soran+1 yılkendime guvenirim tabii ki
Cevap sahibi+1 yılO zaman girişken değilsin. Sohbete girmiyorsun. Hep cekiliyorsun. Konnusmayan insanı sevmezler
Soran+1 yılkonusmayipta arkadasi cok olan da var hemde tanimadigim kisilerle ne konusacagim ki
bu düşüncelerden kurtulman lazım çok eziğim falan ne özgüvenli olmaya çalış diğer insanlardan ayıran özellik seni mutlaka vardır farkına varmaya çalışş :)
41 YorumlaRuhsal yapın sağlıklı olmadığı için sağlıklı ilişkiler surduremiyor baslatamiyor olabilirsin
31 Yorumla
Soran+1 yılevet
+1 yılHerkesde sorun olmadina gore sende bir sorun olmali acaba insanlara yaklasiminda bir problemmi var?
40 Yorumla
+1 yılSıkıntı insan ilişkilerinde başlıyor, seçici olun, sizin içinizde farklı bir siz daha var ve bunu fark edebilen kişilere değer verin, emin olun yalnızlık çok güzel...
30 YorumlaBirinin seni sevmesine neden ihtiyacın olsun salla insanları sen keyfine bak ya. Sana özgüven kazandıracaksa aç bir hesap arkadaş ekle sohbet kur.
31 Yorumla
Soran+1 yılreel hayat iyi sanali sevmiyorum
Niye kendinize haksızlık ediyorsunuz sürekli. Belki kendini her yerden kısıtlıyorsun o yüzden yalnız kalıyorsun. Bence rahatla biraz arkadaş edinmek bu kadar zor değil.
32 Yorumla
Soran+1 yılarkadasim olmadigi icin popi olmadigim icin herkes beni bosveryor kimse istemiyor dostlugumu
- Devamını Gör (112)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat