Bi tane erkek var başta sürekli peşimde dolanırdı iyi davranırdı şimdi yine peşimde ama artık kaba davranıyor ama genel olarak böyle insanlar bana karşı
Güncellemeler
+1 yıl
cevap verin
İnsanlar başta bana karşı iyi olup sonra gıcık oluyorlar neden böyle?
Teraziler genelde çok sorunlu tipler değil galiba çok tanıdığım yok ama akrepler genelde sivri dilli olur, zıtlaşma huyu olur, yalan ve entrka vardır ondan sevilmez. Yükselen etkisi almış olabilirsin yükselenini biliyor musun
Benim de yükselen başak. Başaklar da genelde sevilir bazen laf sokma veya inat damarları olsa da genelde arkadaş sorunu pek olmaz. Belki çevrendeki insanlar ile alakalıdır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bence takma kimseyi,,
Keşke. Bende senin gibi sarışın ve maviş gözlü olsaydım
Bazı insanlar genel olarak öyle ama sadece sana öyle ise bu insanlar senle alakalıdır. Burcunu söyle anlarız biraz
Terazi burcuyum sadece bana böyleler
Akrebe yakın bir tarih mi
Hayır
Teraziler genelde çok sorunlu tipler değil galiba çok tanıdığım yok ama akrepler genelde sivri dilli olur, zıtlaşma huyu olur, yalan ve entrka vardır ondan sevilmez. Yükselen etkisi almış olabilirsin yükselenini biliyor musun
Aynen haklısın tanıdığım teraziler hep seviliyor ben hariç. Yükselenim başak ay burcum başak venüs akrep
Benim de yükselen başak. Başaklar da genelde sevilir bazen laf sokma veya inat damarları olsa da genelde arkadaş sorunu pek olmaz. Belki çevrendeki insanlar ile alakalıdır
Olabilir evett
sorun sende demek
😘