Sizi sevmeyen birine büyü yaptırıp bağlar mısınız? Sonuçta büyü yapan varmış var yani böyle şeyler :D
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben yapmamda sahit olduğum çok olay var. Bir kız arkadaş büyüyü gece 3 te yapmis ve yaptığı kişi rüyasında kara çarşaflı birilerinin kızı isaret ettiğini, o an aşık olduğunu falan söyledi. Bozayim günaha girmişsin dedim memnunmus hanımefendi.
Her biyu er ya da gec istenilen isin tersinin olusmasiyla sonuc bulur, ayrica gorundugu kadar basit ve masum degildir yapilan kisi berbat olur yapan ve yaptiran imansiz olur kafir olur allah kimseyi o hallere dusurmesin
herkes öyle yapsa toplu felaket olurdu heralde :D çok saçma. düşmanım bile olsa yapmam uğraşmam öyle şeylerle. kimse de uğraşmasın. iyi bir şey değil. iyi insanların da işi değil zaten. kötü kalpli olmak gerek bunun için.
Zorla güzellik olmaz, hem hayırlı olmadıktan sonra içim rahat etmez. Bunları geçtim büyü yapmak haram, bana yapılmasınıda nasıl istemiyorsam kendimde başkasına yapmam.
Cevap
18Cevap
Birinin beni sevmesi için büyü yaptırcak kadar çirkinsem kendime büyü yaparım güzelleşiyim diye.
Büyü cinlerin yardımı alınarak yapılır.. insanlardan coğu vucudunda ve etrafında cinlerle yaşar .. bu işin sonu kişinin kendisine musallat olmasına kadar varıyor dikkat edin ateşe atmayın kendinizi..
Büyü yapanların yaptıranların akıbetini bir bilsen uzak durursun.
büyüyle asla işim olmaz. aciz insan değilim ben. beni seven olduğum gibi sevsin...
Haram. İmansız ölmesine sebep olur. Büyü yaptıran o anda kafir olur.
Allah muhafaza..
Ama doğru diyosun inanirsan 40 gün namaz kabul olmuyor diyor kitao
gecen yapmıştım halat büyüsü halatı aldım kızın ellerini eve bağladım büyü tuttu kız bağlandı :D
Walla banada yillardir bir yigin yaptilar ve yapiyorlar allahin izniyle hic bir sonuc alamadilar alamiyorlar daha yapilmadan tesaduf eseri bu konularda helal olan yollardan ilim sahibi odum ki bana gore dini duygulari saglam biri oldugum icin allah beni korudu seyyid efendi bana yapilan buyuleri bozmaktan usanip bu konuda bana el verdi sadece kendime degil millete yapilanlarida bozuyorum
Gercek oldugu icin allah ibret olsun diye gosterdi peyganberimiz muhammet sav. A yapildi 1 ay boyunca yataklara dustu olumle cebellesti sonra vahiyle yapilan ona bildirildi ve nasil bozacagini melekler ona gosterdi o da hz. Ali ye tarif etti ali de bozdu iste o vakit peyganberimiz dua etti buyuler tutmasin kimse bundan zarar gormesin o gun bu gundur eskiden buyunun etkisi 100 ise şimdi yarim oldu yine o duadan sebep her buyu er ya da gec tersine dondurur isleri ayrica asil olarak her buyu seytanla yapilan bir anlasmadir yapan kafir olur yaptiranda hayir yoktur o islerde istedigini kisa bir sure icin verir gelecegini ve huzurunu alir allah kisiye lanet eder en basit hesapla trafikte akmayan hep onun seridi olur
aslaa.. zorla sevgi olmaz.. bunu yapan kişinin benlik algısı ve kimliği yerlerde dolaşır. ..
Günaha giremem bir erkek için. Ondan 1000 kat iyisi çıkar karşıma
büyüle asla işim olmaz
O evet diyen 12 kişiyi merak ettim 😱😱
Haram da oldugunu biliyomusun
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. yol alsın derim.
Ya bırakın bu boş işleri ne büyüsü
Ters teper sakat işler bu işler
Hayir tabisi
Ugrasamam 😏
Hayir yapmam. o tur seyler bana ters
Hayır. ömür geçmez ki. zorla güzellik olmaz
Gerek duymam sanmıyorum.
inanma hepsi üçkagıtçı
Ne kiymeti var?
Asla yapmam
@Adamel e sormak lazım 😃😃
@Adamel bana yaptırdığı doğrudur iyi bilirsin asfdsfd 😃