Evet KizlarSoruyor.com üyeleri herkese günaydın :)))
Aramızda kimler kıskanç bakalım?
Kıskandıkların da kıpkırmızı olanlar kimler?...
Aramızda kimler kıskanç bakalım?
Kıskandıkların da kıpkırmızı olanlar kimler?...
Ben acaip kıskancımdır..ama hiç birşey yansıtmam kendilerine..Sahne arkasından her şeyei hallederim ve onu ruhu duymaz vala..sonra da şikayetçi olur " Sen beni hiç kıskanmıyordun ma Aşkım..! " diye... oysa hiç düşünmez Bay x neden durup dururken Burun estetiği yaptırmış diyee...kih..kih..kih...
kih kih kih :)))) bana birini hatırlatıyor kah kah kah... neyse konumuza gelelim.. :D
Peki böyle yapınca için içini yemiyor mu? nasıl duruyorsun?
:)) içinde kalmasın zaten :D anladım anladım kah kah kah
Hayatınıza bir noktada dahil olan ve sizin ayrı bir dosyada muhafaza ettiğiniz her kimliği kıskanırsınız. Doğal olarak, çünkü onların bazı yönleri hep size aittir, hep siz istersiniz o ayrıcalığı. Çünkü siz de bazılarına ayrıcalık yaparsınız, kıymeti bilinsin istersiniz.
sen varya bazen mantıklı cevap verebiliyorsun
Güzel olana aşırı hayranlık, resmine bakmak sabah akşam, sohbetlerede sürekli ondan bahsedilmesini istemek vs vs kısaca ünlü birine, şöhret birine aşırı ilgi, hoşlantı sadece ergen işidir:D
Şimdi kıskançlık dediğin şeye 10 yıl sonra beraber gülecez:D
Bazen insan için bunlar ilaç olur... belkide onlardan güç alır birşeyleri unutturur numarada olsa güne güzel başlatır... :)) hiç hayranın yokmuş gibi konuşmussun :D güldürme beni... 10 yıl sonra sen torun bakarsın bana ayak uyduramazsın yaşlıııı :D
Ergenken Burak Kut hayranıydım. Ama öyle böyle değil. Seni anlayabiliyorum yani rahat ol. Sadece şuan, yaptıkları işin kalitesi kadarlar benim gözümde. Ötesi yok. İşte senin de bunu görebilmen için zaman gerekli maalesef ergen kardeş:)
:) ben 12 yaşımda ergenlimi tamamladım... bunu ben değil uzman söyledi merak etme :)))) Aİleden gelen birşey bu her dönemde bitane cıkıyor benim gibi şimdi abimin ufaklık böyle :D yaşlııı
Vücut ergenlik gelişimini tamamlamış belki ama beyin biraz aheste aheste ilerliyor:DErgenn
bunu sen söylüyorsan başka birşey söyleyemem... vüdut olarak tamamlamamıstım ben ergenliğimi sakalım yeni cıkıyor benim bu aradaaaa
Ben de tam bu noktayı düşünüyordum, bana yardımcı olan kişi acaba silentmiydi:D
ozaman ortaya senin kıskanc oldugun cıkıyor...
Kıskancımdır ama seninle aramızdaki konu kıskançlık değil. Yapay o bi kere:D
Benim hayrranlıgımda yapay zaten... Evinin duvarını acık renge boyaaa içilin alırı koyu yaparsan kapanır? yapay birşey senin ruhu etkiler dimi? buda onun gibi :) neşeli başlatıo beni.. Bir Beyonce klibi izlimm...
Ben de böyle birşeyin olmaması beni yaşlı mı yapıyor:)?
bende böyle birşeyin olması ergen yapıyorsa sende böyle birşeyin olmaması yaşlıklık sebebidir? anladın umarım orantı yani :)
Günaydıın.
Ben çookk kıskancım.
İtiraf gelirmi acaba diye düşünüyordum :) Teşekkür ederim
:))
Cevap
7Cevap
Kıskanç değilsen sevmiyorsun
Kıskançlığı bir arakdaşına yapıyorsan fesatsın
Kıskançlığını düşmanına yapıyorsan imrenmektir
Kıskanırken asla kızarmam
... 3 yaşında bir kardeşim var seni ondan bile kıskanıyorum kıskançlığından çok uzaktayım.
:)) laf vurma olmasaa..
Kıskançlık iyidir fazlası kan çıkarır haddinden fazla kıskanmiyceksin
oda dogru aslındaaa
kırkımda keşfettim açıkçası kıskançmışım ama artık sorun yok lakin kıskanacak kimsede yok :(
:)) cok geç olmus aama kendini tanımıssın bu güzel
Kıskanç olan ancak bunun sınırlı bir miktarının dışa yansımasına izin veren bir şahsiyetim ben.
:)) hepsini koklatmam diyorsun?
ayarında bırakmak lazım.
hiç yapmazsam sevmiyor der , çok yaparsam bunu kullanarak canı istediğinde kukla gibi oynatır.
oyuncak olma doktor kardeşim iyi yapıon:)
zayıf noktalarım var..:)
şşştt... dost var düşman var :))) söyleme burada
herkes ruhuma dokunamayacağı için sorun yok :)
hoytt :)))
öyle :))
Güven oluştuktan sonra pek kıskançlık olmuyor sanki.
yalan :D
kıskancım evet ama çok belli etmem frenleyebilirim kendimi :)
kıskancım evet ..
ama geçmişe göre daha az kıskancım..
kıskancım ama çok aşırısı değil
kırmızı olur musun? :D
sinirden aglamak bendede :D:DD morarmak :) tuaf
oww hastalık derecesi :D
YOLDAN TAŞLARI SAYDIRACAK KADAR :)
siyahgelinlik? bunun sorusunu hatırlıyorum ben :D
kıskanıyorum ve bu huyum hiç hoşuma gitmiyor
Kizarmayan kiskanclardanim.
inanmammmm
beni kıskanıyorsun değil mi...