Uzun boylu kızların bir anlamı var mıerkekler sizde hoşunuza gider mi ? (172 - 173 civarındaki boylar ) :)
Cevabın nedir?
MERHABA. BEN 18 YAŞINDAYIM. BOYUM 192CM. VOLEYBOLCUYUM. SMAÇÖRÜM. HİÇ KOMPLEKSE GİRMIYORUM KIMSE BENI BEYENMEZ FILAN DIYE. UZUN OLMANIN TADINI ÇIKARIN.173 CM BOY UZUNSA O ZAMAN BEN NEYIM? ZATEN BIZDE BU GENETIK. ANNEM-178 CM, BABAM-193 CM. HİÇ KENDI BOYUMDA BIRISI GÖRMEDIM. SIZ KENDINIZE UZUN DIYOSUNUZ BIR DE
91 Yorumla- +1 yıl
Bende 1.95 im ve gayet memnunum sen nerde yasıosun
En İyi Cevaplar
+1 yıluzun boylu erkek uzun boylu kiz sever
kisa boylu erkek te kisa kiz sever
erzurumlu larin dügnü ne gidiyorum 165 gecen erkek yok
kizlarida 160 en fazla enistemde erzurumlu 160 boy benim boyum da81 Yorumla
Soran+1 yıliymis denk yani :)
1.80 boyunda bir flortum var henuz sevgili olamadık ama olursa benle aynı boyda ilk kız olacak hayatımdaki. pozitif düşünüyorum yani ilginç bir deneyim. Sarılınca hiç eğilmeden öpüşebilmek, boynunu koklayıp topuklu giydiyse çenesinin altından opebilmek bunlar önemli şeyler.
101 Yorumla
Soran+1 yılenteresan :D
Manken gibi görürüm. O mankenden imza almak isterim :p
CVar mı uzun boylu geliyim.p54 Yorumla
Soran+1 yılımmm bilmem :))
- +1 yıl
1 81 im
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
95Cevap
Yanlış bilmiyorsam o boylardan mankenlik ölçüleri başlıyor...Bence enfes :) Senin boyun sanırsam bu ölçülerde.Bence şanslısın.Cinsellik yönünden ise bacaklar düzgün ise mini etekle ya da uzun yazlık elbise ile rüzgarda yürürken güzel olur hoş olur kalbimin baş köşesin de olur...Sevgilerle...
24 Yorumla
Soran+1 yılMektup mu yaziyorsun dostum :)
Soran+1 yılSaka yaptim kızdırdıysam özür dilerim yorumunu begendiim icin takildim sadece kusura bakma :/
- +1 yıl
Sorun değil kızmıştım ama o anda sakinleştim.Bak sana kardeş tavsiyesi;burası büyük bir site ve çok kültürlü hani derler ya ağzı laf yapan insanlar var.Bende nacizane onlardan birisiyim.Hani olur ya ben veya başkası yorum yapar kapak olur 6 ay içinde kalır o laf.Sözlerimi yanlış anlama sakın bir laf vardır;Bıçak yarası geçer ama dil yarası geçmez diye.Sevgilerle kardeşim...
172-173 tam uzun değil ama çok güzel boylar. uzuna yakın denebilir. kilo burada önemli. bu kalıptaki bir kız kilo alırsa zebani gibi oluyor. mutlaka dikkat etmeli ve fit olmalı. benim hoşuma gidiyor bu boylar ama benim için biraz uzun kaçabilir :DD
23 Yorumla
Soran+1 yılkisasin demek kcsın :)
Soran+1 yıliyisin ya bosver :)
+1 yılo dediğin boy çok iyidir ..en üst limitim olur bir kızda ararsam..175 in üzerinde hoş durmuyor..kız arkadşmla aynı boyduk hemen hemen 180 cm civarıydı uzaktan çok uzun geliyodu bana boy fobisi olmuştu bir ara :)
34 Yorumla
Soran+1 yılkanka gibi kol kola girip geziyormuydunuz :D
- +1 yıl
saçmalama :) asla sevmem kola girmeyi o ne ya:)
Soran+1 yılşaka yapmıştm :)
- +1 yıl
:) alınmadım zaten..soru işaretlerine cevap bulmuşsndur umarım:)
Bence doğaldır. Uzunluk kısalık önemli değildir. Kişilik yerinde olduğu sürece sorun yok. Ayrıca her zaman erkekler uzun olacak diye bir kaide yok. Kızlarında yaradılışı gereği uzun olması kısa olması doğladır.
266 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
Soran+1 yıl
olur mu öyle sey ben düzgün anladm :)
Soran+1 yılRica ediyim bende :)
Soran+1 yılOlur :)
Soran+1 yılahaha aynen oyle oldu :)
Soran+1 yılbelli :)
Soran+1 yılallah kabul etsin harikasın :)
Soran+1 yılne guzel :)
Soran+1 yılaaa sende ama ha :)
Soran+1 yılozaman herzaman burdayim mi diyim nediyim ben simdi sana :)
Soran+1 yılsöyledim gitti :)
Soran+1 yıluyuzsun yaparsın sen :)
Soran+1 yılaynen oyle oluyor :)
Soran+1 yılyuh sana :)
Soran+1 yılsoyleme tabiki :)
Soran+1 yılbosver :)
Soran+1 yıl93 lümüsün :)
Soran+1 yılyeni gordum yorumunu zaten :)
Soran+1 yılbak konuda haklsn asagı iniyorum yavas yavas kimin yorum yaptigini anlayamiyor insan :)
Soran+1 yılahah alemsin :)
Soran+1 yıl:)
Soran+1 yılne yapiyim burdn asagi inmek zor oluyor :p
Soran+1 yılhı hı :)
Soran+1 yıluyuzsun :)
Soran+1 yılkonustugumuz yer yanls bennapim :)
- +1 yıl
O konuda sana hak veriyorum ve o cümlenin temel bir sebebi de bu. :) Kısa bir tanışma oldu sanırım. :) Ayrılığı da kısa olacak diye tahmin ediyorum. :) Tekrar çok memnun oldum tanışmadık ama yinede söyleyeyim dedim. :) Konuşmak istersen eğer ( Saçma bir soru mu oldu?) nerede bulacağını biliyorsun. Mesaj atman yeterli. Şunu belirteyim sadece muhabbetten hoşnut kaldım. :) Yanlış anlamanı istemem. Teşekkür ederim. Hayırlı geceler. :)
Soran+1 yılyine yeni gördüm bak neyi yanlıs anlıycam yanlıs anlıyacak birsey yok ;)
Soran+1 yılo anlarda birisi yorum yapmış inanmaz alta in bak o arada gördüm
Soran+1 yılHemde benim soruma cevap attıktan snra gördün dedin ya bu soruya yorum yapmışlar alta doğru inerken yorumunu gördüm
Soran+1 yılben mesaj atamiyorum malesef ama ozr dilenicek birsey yok
Soran+1 yılmesj yollamaya hakkm yokmus
Soran+1 yılarkds olmayinca boyle olurmus sanrm neyse
Soran+1 yılbilmiyrum
Soran+1 yılne oldu ya :(
+1 yılUzun boyun farklı bir çekiciliği, estetiği var doğru insanda. Fakat 60'tan kısa, 80'den uzun olmamak şartıyla önemli değil bence boy, gerisi ekstrem durumlar itici geliyor bana :)
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklisin :)
+1 yılBu ne be herkesin boyu 1.75 üstü..Ks değil mankenlik ajansı mübarek.
66 Yorumla
Soran+1 yılhaha acsak mi oyle bir ajannns :D
- +1 yıl
Sadece kızlarda değil.Erkeklerde böyle kaslı,fit ve uzunlar.
İş yapar.
Soran+1 yılherkes dogru soyluyor diye birsey yok :)
- +1 yıl
Yani. =)
Soran+1 yılama bende yalan yok tabi inanip inanmamak size kalms :)
- +1 yıl
Nette söylenen hiçbir şeye inanmıyorum.Seninle alakası yok üstüne alınma =)
İyi geceler.
Kişilik & Karakter konusunda 722 cevap paylaştı. Uzun boylulara hayranlık besliyorum. (Kilolu değillerse tabi)
32 Yorumla
O civar uzun değil, türk standartına göre uzun bir boy'dur.
Cidden uzun boylu kızlara, kadınlara gelırsek hepsi birer Manken. dsadsa21 Yorumla
Soran+1 yılhehehe guzel :)
Merhaba. Ben 18 yaşındayım. Boyum 1.74 dahada uzanmaz diyorlar bir yerden sonra uzanmazmış hem boyum uzun olduğu için iltifatlar güzel sözler işitiyorum neden manken olmuyorsun diye sorular soruyorlar boyun çok güzel diyorlar ama bazılarıda boyun çok uzun rahatsız olmuyomusun nasıl hiss ediyorsun boyundan memnunmusun yani genelde bunu kısa boylular diyor aslında boyum normal de onlar için çok uzunum diyerek kendimi teseli ediyorum bazen çok seviyorum bazen neden 1.70 olmadı boyum diyerek kendimi üzüyorum ama doğrusunu söylemek gerekirse Valla uzun boylu kızlara kıyafet daha çok yakışıyor ne giyse yakışır manken gibi kızlara😁😻
30 Yorumlaburdakiler de bir havaya girmiş 170 kısaymıs falan.. türkiyenin kadınlar için ortalaması 1.55-160 beyler bayanlar. gören de hepinizi victoria secret mankeni, erkekleri de basketbolcu falan sanıcak.. komik insan sürüsü.
82 Yorumla
Soran+1 yılsadece bir soru sordum böyle yapmanız gerekmez
+1 yıl10 numaradır candır. O nedir ya 1,50 1,60 kızmı olur :)
33 Yorumla
Soran+1 yılne güzel konusyorsun oyle :)
- +1 yıl
Ama öyle ya :D
Soran+1 yıl<3
gitse ne olacak gitmese ne olacak bizde olan buuuuuuu :D
21 Yorumla
Soran+1 yılorasida oyle tabi :-)
+1 yılUzunlar işte ..
172 uzun muymuş ? O.O
Şu an 21. yaşımı kutluyorum ..22 Yorumla
Soran+1 yılKisa mi :)
- +1 yıl
pigmeden az sivri :(
+1 yılartık 170 normal sayılıyor .180 civarı olanlar uzun
33 Yorumla
Soran+1 yılAma beni hicte kisa gormuyorlar neden :-)
- +1 yıl
kısalarla takılıyosundur :D
Soran+1 yılBen ailemden akrabalarmdan bahsediyoeum :)
kızlarda 1.70 ile 1.75 arası boyları sevimli buluyorum. 1.70 ten kısa, 1.75 ten uzun olanlar da ne bileyim sırıtıyor sanki biraz...
41 Yorumla
Soran+1 yılvay be :)
+1 yılBoyum 185 oldugu icin uzun kzlari severim kisalarla yapamam her sarilişimda boyun agrisi çekmeyi neden isteyim ki :)
33 Yorumla
Soran+1 yıldimi :)
- +1 yıl
Tabi Kesinlikle :)
Soran+1 yıl:))(((
Ben onlar ıcın kotu bısey dusunmuyorumda onlar benım için kotu seyler dusunuyorlardır sonucda boyum 1.60 :D
113 Yorumla
Soran+1 yılOlsun ya :)
Soran+1 yılAnnemde beni sevmiyor de de camdan atlıym niye böyle diyorsun :D
Soran+1 yılNiye sevmiyorlar cokmu uyuzsun ;)
Soran+1 yılboyun ne onemi var sacmalama
Soran+1 yıldoverim ben onlari kardes :D
Soran+1 yılne demek o :)
Soran+1 yılahahah :)
+1 yılUzun boylu kızlar her zaman daha fazla dikkat çeker ama boyunun yanında fiziğide çok önemli, uyumlu olmalı. benim tercihim her zaman uzun boylu kızlardan yana olmuştur ama karakter ve huy iyi olmadıktan sonra dünyanın en güzeli olsan ne yazar ?
21 Yorumla
Soran+1 yılhaklisin cok dogru :)
ben 1,73 üm benden uzun olmadığınız sürece sıkıntı yok
21 Yorumla
+1 yıldoğrusu uzun boylu kızları severim ama hoşlanmadıktan sonra isterse 2 metre olsun. işe yaramaz.
28 Yorumla
Soran+1 yılOrasi oyle tabi
- +1 yıl
sen söyle, boyun kaç?
Soran+1 yıl172
- +1 yıl
hımmmm! iyiymiş. sıkıntı etme işte. daha ne. :)
Soran+1 yılneden sıkıntı edeyim ki sadece bazen uzun geliyor :)
- +1 yıl
yok yok uzun gelmesin. gönlünü ferah tut. sıkma canını. :)
Soran+1 yılneden :)
- +1 yıl
uzun geliyor diyip şikayetini bildirmişsin yaa.. ondan dedim.
184cm boyum olduğu için olmazssa olmazım diyebilirim:)))
25 Yorumla
Soran+1 yılımm :)
Soran+1 yılhaklısınz ya birgün kısa birine asık olursanz :)
Soran+1 yılkader kısmet :)
- Kişilik & Karakter konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılhep hasta olmuşumdur maşallah der iç çekerek bakarım arkalarından
313 Yorumla
Soran+1 yılNeden ic ceker bakarsin kisamisin :)
- +1 yıl
yok uzun boylu bir sevgili yapamadım içimde bir yerde yara yaptı sanırım :)
Soran+1 yılolur olur oda olur :D
- +1 yıl
kısmet artık bekleyecez o günü başka yapcak bişey yok bu konuda yardımcı olanda yok mecbur bekleyecez :)
Soran+1 yılhehe :)
- +1 yıl
gülücüğüne gülücük :)
Soran+1 yıl<3
- +1 yıl
bunu çözemedim yoksa kesin bir cevap verirdim :)
Soran+1 yılboşver :D
- +1 yıl
merak ettim ama kendimi cahil hissettirdi ya :)
Soran+1 yılyanlis hisler :)
- +1 yıl
Sanirim sen bu boylarda bir hatunsun valla yalan yok tanimak tanismak isterim dogrusu
Uzun boylu kız gibisi yok canım dusunsene ne elbise giyse yakışır taşımasını bilirr kısaları ne yapıcan ki :D
41 Yorumla
Soran+1 yılgüzel yorumlarınız icin tesekkür ederm :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılDün parda yine gördüm erkek 190 kiz 150 yanımdakine dedim bak kardesini okula götürüyor aynen dedik güldük :D sen yine kısaya kaldın uzunlar kapılmış
318 Yorumla
Soran+1 yıl190 istemem be zaten :-)
Cevap sahibi+1 yılArmut dibine düşermiş :D
Soran+1 yıl172 ym lan dusmez dusmez :D
Cevap sahibi+1 yılGeldim işte burdayım :D
Soran+1 yılahaha kacsn :D
Cevap sahibi+1 yıl167 :D
Soran+1 yılaman dusme uc sen :D
Cevap sahibi+1 yılÇok çokda başının üstünü göremem :D gözüm gözlerine bakar ama :D
Soran+1 yılahahah :D
Cevap sahibi+1 yılSaçın uzun at kuyruğu yapabiliyormusun ?
Soran+1 yılbu nasl bir soru :)
Cevap sahibi+1 yılSoruya soruylamı cevap verirsin :) evetmi / hayirmı
Soran+1 yılcevap yok :)
Cevap sahibi+1 yılSaçın yok hmmmmm ben uzağa düşeyimm
Soran+1 yılhe kelim kel :D
Cevap sahibi+1 yıltamam yaa alan olmazsa düşünürüm :) evde kalma yeterki :D
Soran+1 yılelimi sallasam ellisi hahay :p
Cevap sahibi+1 yılinsan olsun 1 tane olsun boyu uzun saçı uzun mümkünse bendende akıllı olsun :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu uzun boy muydu ? o zaman ben ne kadar uzunmuşumda haberim yokmuş :D
11 Yorumla
Soran+1 yılSenin kac :-)
anlasilan sende benim gibi uzunsun, tadini cikar..artiiiss biziz :DD
21 Yorumla
Soran+1 yılhehe dimi dimi haklısın :D
uzun boylu kızlar her zaman bir adım öndedir ben gibi ;)
35 Yorumla
Soran+1 yılsenin ki kac :)
Soran+1 yılguzel :)
+1 yılmanken gibi kızlar her zaman tercihim olur aşk başka güzel yaşanıyor...
39 Yorumla
Soran+1 yılım neden bir baska güzel yasaniyor aciklarmisin ? :)
- +1 yıl
uzun boylu kızların kalbi temiz oluyor bu sebepten aşkın tadına doyum olmuyor...
Soran+1 yılanladm :)
- +1 yıl
selvi boylu kızlar kuğu gibi süzülüyor insanın yüreğini hoplatıyor:)
Soran+1 yılne güzel konusuyorsun sen oyle :)
- +1 yıl
bir sevda rüzgarı gibi esiyorlar usulca insanın kalbine süzülüyorlar bir baktım kalbinde aşkın çanları çalıyor buna kalp mi dayanır:)
Soran+1 yılfenasın fena :)
- +1 yıl
:)) bunlar yüreğimin akisleri çılgın yüreğimin akisleri:)))
+1 yılyorumları okudum okudum sonunda dedim bu arkadaşın egosu tavan yapmış iyi iyi maşallah :D
45 Yorumla
Soran+1 yılderdin ego degil bu 1 egom olsa bile bu seni ilgilendirmez bu 2 cirkeflik yapıp buraya yorum yapman gerekmez buda 3 ;)
- +1 yıl
şimdi burdaki hata senin 1--2-3 diye saydırıp çirkeflik yapanın ben olduğumu düşünmen. burdan seni zaten çözebiliyorum çocuklaşmaya gerek yok güzelim. buraya bir soru soruyorsan yorum yapmak benim hakkım ki bu seni hiç alakadar etmez
Soran+1 yılsoruyla alakalı bir yorumadıgın icin böyle yapıyor olabilirmiyim sence sanane benim egomdan varsa var yoksa yok buda seni ilgilendirmez ben cocuklasmıyorum gerektigi gibi muamele yapiyorum
- +1 yıl
eminim öyle yapıyorsundur
Soran+1 yılyeteer sizinle daha fazla tartsmak istemiyorum susuyorum
173 uzun boy değil ama kendimiz çok deve gibi değilsek minyon kadınları tercih ediyoruz. 180 ve üzeri için ideal bir boy bence, ekstra olarak hoşumuza giden bir yanı yok ama. Göğüslerin büyük olmasıyla daha çok ilgileniyoruz.
00 Yorumla
+1 yılgüzel şeyler düşünürüm çünkü kısa boylu kızlar çoğalmış :(
114 Yorumla
Soran+1 yılyapma ya :)
- +1 yıl
hiç sorma kısa boy meselesinden evde kaldım valla. yengem kısa boylu die kısa boy kontenjanını doldurdu abim ve hep kısa boylular bana denk geldi yani evde kaldım :(
Soran+1 yıltuh tuh :)
- +1 yıl
tuh hem de nasıl tuh. zaten kötülükler bizi buluyor. senin boy kaç ayıptır sorması :)
Soran+1 yıl172 :)
- +1 yıl
deme ya. öyle uzakta da olsa uzun boyuna doyuncana bakmak isterdim :) bakmak paralı mı :)
Soran+1 yıluyuzluk etmesene :-)
- +1 yıl
abartılı olabilir ama gerçekten bu boy konusunda valla çok sıkıntı çektim. nie bana kızıyorsun ki :(
- +1 yıl
hayırdır ya neden kızdın bana halen anlamadım. uzun boylusun die de hava atma :)
Soran+1 yıla yok kizmadim ne kizmasi :)
- +1 yıl
kızmadıysan sorun yok. korkm bir an kızdın bilgisayardan çıkıp beni döveceksin :) malum uzun boylusun ya kendiine güvenirsin dedim :)
Soran+1 yılcok pis vururum :D
- +1 yıl
sert bir kayaya denk geldik desene. nie o kadar sinirlisin ki. ne yaptık. senin sevgilin varsa var ya o çocuğa yazık valla...
- +1 yıl
yaşıyor musun uzun boylu :)
+1 yılbence ieal kadın uzun olmalıki ayağının altına tabure sehpa gibi bir şeyler koyma derdi olmamalı
47 Yorumla
Soran+1 yıldimi dimi :)
- +1 yıl
herşeyin uzunu makbul kadınlar içinde öyle değilm i
Soran+1 yılbilmem :)
- +1 yıl
sanırım senin için değil?
peki sen hiç denedinmi ayaklarının altına tabure gereklimi değilmi?
Soran+1 yılgerekmiyor tabi annem kisadir ustlerden birseyler alacaksa hemen beni cagirir :D
- +1 yıl
güzel aslında canlı gözle görüp değerlendirmek isterdim ama böyle bir imkanımız yok sanırım
Soran+1 yılyok :)
Eğer gerizekalı, anlayışsız, çirkin yani kısaca tek marifeti uzun boyuysa hiçbir anlamı yok tabii ki!
Ama anlayışlı ve zeki ise bir de boyu 175 ise.. Candır işte o, can!20 Yorumlainsanları uzun veya kısa diye hiç yargılamam hiç de uzun kızlara bir anlam yüklemem benim için kalbi önemli
51 Yorumla
+1 yılAbi ben Söyle Demek Istiyorum Deve Gibi Usun Boylu kizlardan hoslanirim Ama cuce 1.20 gibi kizlardan asla Cüce Yani iste Ama Ben Bir kizın uzun boylu olmasına Bakmam Tatli Olmasına Esmer Kara kaslı kara saçlı olmasına dikkat ederim boy yani onemsiz bence
00 YorumlaGenel olarak fizik yoksunu olurlar ama yine de boy hastası erkeklerin gönüllerin de cok rahat taht kurabilirler :)fiziği de düzgün olanlarına ise afet denir hasta olunur
00 Yorumlauzun boylu tanımı 1.75'ten hatta 1.80'den den başlıyor benim için.
orta boy diyelim. iyi güzel.. görüntü var ses yok durumu olmadıktan sonra fark etmez.00 Yorumlaben 1.88 im. benim boyumdaki kizlardan nefret ederim. evlat olsa eldivenle sevilir ulan. igrencc. kazuleett.. kiz dedigin en fazla 1.80 falan olur..
13 Yorumla
Soran+1 yılBen 172 den bahsetmistim nasil sence :D 188 kizlardami var ayrica vaybe :)
Soran+1 yılNasil oluyorlar merak ettm :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılat gibi derlerya öyle işte <3
ama senin fazla uzun değil benim sevgilimin boyu 176 :D11 Yorumla
Soran+1 yılama aman bana yetiyor :D
+1 yılat gibi at :) benim boyum 1.84 fakat uzun boylu kızlar pek hoşuma gitmiyor.Off uzun boylu kızlar genelde 18 yaş üstü filmlerde görüyorum, çok sevişgen oluyorlar :P 1.55-1.70 civari daha iyi bence.Biraz da balık etli oldu mu tamamdır :P
00 Yorumlaharikadırlar. ama fizik olarak. ama fizik olarak ele alıcaksak benim için yüz güzelliği en önemlisi..
20 Yorumlao boydaki kızlar genelde beygir gibi oluyor:) o boylardaki bir kızın gözüme hoş görünmesi çok nadirdir.
30 Yorumla172-173 civarı boy mükemmel, yakın arkadaşımın boyu 1.72 beğenirim kendisini. Ben 168, 169'um kısa bir anne ve babadan böyle çıkmışım. Şükrediyorum.
10 Yorumladeliririz,72de neymiş, 78 üstüdür kadın dedigin..85in üstüde olmasın..bu aralık bizleri cıldırtır (yagsız artı ince yapılı olmk kaydıyla tabi)...
10 Yorumla
+1 yıl1.72 uzunmu? ;) ben 1.72 yimde öyle ohaaboya bak gibi bişy değilim kilolu değilim 62kiloyum da manken boyu olduğumu düşünmüyrm manknlr 1.75 en kısası diebiliyorum da yanılıyorda olabilirim ;)
00 Yorumla75 ten sonrası uzun bana göre , boyunuz uzunsa yüzmeyin arkadaş daha da irileşiyorsunuz sonra bayağanlaar. ))
02 Yorumla
Soran+1 yılbu nasil bir mesj bayanlara :D
- Kişilik & Karakter konusunda 924 cevap paylaştı.
+1 yılAcep yürürken elektrik tellerine takılıyomudur diye düşünürüm okadar uzun insanmı olur ayol
02 Yorumla
Soran+1 yılDalga mı geciyorsun
- +1 yıl
Herzamanki halim
Gizli Üye(36-45)+1 yılben çok severim ama benden uzun olmasın ben 180 nim eşimin bir 175 olmasını çok isterdim:)
11 Yorumla
Soran+1 yılkısmet :)
1.82 boyum sen uzunsan ben neyim :)
35 Yorumla
Soran+1 yılmasallah ya tamam bende cüceyim ahaha .)
- +1 yıl
uzun boy ince bayanlarda güzel duruyor 175 e kadar iyidir üstü bence hoş durmuyor
10 YorumlaBenim boy 1.90 olduğu için 1.72 falan kısa geliyor. Boyu 1.75 1.80 olan kızlarında elde edilmesi zor kızlar olarak dûşünüyorûm.
12 Yorumla
Soran+1 yılsırık kızlar oluyor onlar :D
Gizli Üye(30-35)+1 yıl172, 173 tam benlik çünkü ben 1.80im. kısa boylu kız sevmem!
11 Yorumla
Soran+1 yılNe guzel.p
+1 yılKısa boylu neyse uzun boylu da aynı benim için. İnsan olsun.
00 Yorumla
+1 yıl1.65 boyundayım kızlar bile uzunmuş benden :)
313 Yorumla
Soran+1 yılEhehe :)
- +1 yıl
aynen kardeşim takıntı yok zaten :)ALLAH VERGİSİ :)
Soran+1 yılOlabilir ben ona gülmedim ki kızlar bile benden uzunms dedi diye güldüm sadece sordum insanlari boylarina gore yargilamam
- +1 yıl
SANA DEMEDİ SORAN SEN RAHAT OL İNSANLARA İNSAN GÖZÜYLE BAKMANADA AYRICA SEVİNDİM :()
Soran+1 yılÖyle olmalı ama :)
- +1 yıl
evet çünkü başarı orda:) mesela bir cumhurbaşkanı bir başbakan bana çok büyük bir çağrışım yapmıyor neden? e çünki onlarda insan bizde insansak bizde olabiliriz mesela düşüncenin getirdiği güzelliğie bakarmısın :)
Soran+1 yılHaklisin :-)
- +1 yıl
evet malesef düşüncemi tam söylediklerimle ifade edemesemde en azından doğru yöne çektiğime eminim :)
Soran+1 yılAnladm ben :)
- +1 yıl
anlayışın için teşekkür ederim :) iyi günler senin olsun unutma insansan herkezde insan başaramıyacağını bilmediğin tek şek ALLAH'IN RIZASIDIR :)
Soran+1 yılİyi günler iyi insan :)
- +1 yıl
ALLAH'IN rızasını kazanmakta kolaydır aslında çaktırma :) iyi günler saygılar:)
Gizli Üye(36-45)+1 yıluz8un boylu kızlar çok hoşuma gidiyor bazen topuklu ayakkabı her yerde giyilmez bu boyda avantaj oluyor bir de bence uzun boylu kız zayıf olmalı o şekil güzel şişman uzun boyluyu kimse begenmez
10 YorumlaTanrım !
178 boyum var :(( Neyse ki topuklu giymiyorum :))22 Yorumla173ten yukarısı uzun sayılmıyor mu? evlat olsa sevilmezler mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılerkeklere gore normalmis :D
Çok güzel bir boy bence ne aşırı uzun ne de kısa
13 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederm ya üzerime gelmek yerine güzel yorumlar yapıyosunuzya saolun
Soran+1 yılbir bilsem etrafmdakilere cok uzun geliyorum sormak istedim sordum millete gore derdim egom hayır derdm uzun gozukmeye calismakta degil yani boyum hakkinda fikirlerini aldm ama millete gore egolarm var yorumlarn icin tesekkur ederim gercekten :)
+1 yıllink :))
00 Yorumla
+1 yıltabikide tercihimiz uzun boylu at gibi kızlar:)
42 Yorumla
Soran+1 yılNiye azmı bulunuyor :)
- Devamını Gör (64)
Devamını Gör(109)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri