Bıktım artık. size cok ilgili bir baba gibi görünebilir. arkadaşlar 20 yaşndaym babam bana tırnağını kes saçını kestir saçını bağla kursa bile benim iznimle gideceksin gibi şeyler soyluyo emirler veriyo kendimi bildim bileli. bu tirnak mevzusundan yemek yemedim odada ağlyorum saatlerce. şerefsiz bile dedi bana.
Ya ben tırnağımı ne zaman keseceğimi bilmiyo muyum belki bilerek uzatp törpülüyorum. o kadar da degil baba bilerek uzatyorum dedigimde ne aşağlğm kalyo ne şerefsizim. benim evimdeysen ekmegimi yiyosan dediklerimi yapacaksin diyo. ben zaten aykiri bşy yapmyorum. bu benim kisisel bakimim herseye karşyo her şeye. Napcm arkadaşlar yeter artık ! Sabah sofraya oturuyorum bir misafir bile olsa kahvaltida yuzunu ykadn mi diye soruyo mesela ya insanlar benim hakkmda yetersiz mi bu kz diye dusunmez mi?
Ya ben tırnağımı ne zaman keseceğimi bilmiyo muyum belki bilerek uzatp törpülüyorum. o kadar da degil baba bilerek uzatyorum dedigimde ne aşağlğm kalyo ne şerefsizim. benim evimdeysen ekmegimi yiyosan dediklerimi yapacaksin diyo. ben zaten aykiri bşy yapmyorum. bu benim kisisel bakimim herseye karşyo her şeye. Napcm arkadaşlar yeter artık ! Sabah sofraya oturuyorum bir misafir bile olsa kahvaltida yuzunu ykadn mi diye soruyo mesela ya insanlar benim hakkmda yetersiz mi bu kz diye dusunmez mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Düşünün ilkokul 2 ye giden cocukla beni kıyaslyo.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer