Bence çok zaruri bir durum ise gönül rahatlığıyla istemeliler. Fakat böyle bir durumun gereğin yok bence gündelik hayatımızda... Mecbur kalmadığı sürece söylenmemesi daha iyi. Yine de kadın olsam, gerektiği yerde söylemekten çekinmezdim...
Hoş değil gerçekten çok çirkin buluyorum böyle şeyleri saygı diye bir şey var babamın yanında alamam bile ne alıcaksın dediğinde bir iki parça bir şey der geçiştiririm o da üstelemezdi biz babamızın yanında oturuşumuza bile dikkat ederdik hâlâ öyle… çağ çok değişti 😏
Ayıp olmayabilir evet ama ben doğru bulmuyorum Sonuçta böyle şeyler biraz özel konular bence gerek yok Şimdiye kadar da hiç kimseden istemedim Bana göre bu tür şeylerde biraz sınır biraz da edep olmalı
Çok mecbur kalınmadıkça ben doğru bulmuyorum. Hastalık durumları vesaire olabilir ama bu gibi şeyler bence mahrem ve kişinin kendisinin alması daha doğru.
Bu konuda herkesin bakış açısı farklıdır ama bir kız olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim: Regl olmak dünyanın en doğal şeylerinden biri ve babalarımızın da bundan haberdar olması gayet normal. Baba-kız ilişkisi yakınsa ve bu konuyu rahatça konuşabiliyorsanız, ped istemek kesinlikle utanılacak bir şey değil. Kotex Active tercih etmişsin, benim de spor yaptığım günlerde favorim 💃✨ Normalin bu, rahat ol canım! 🌺