Bir babanın kızına böyle yapması normal mi lütfen bakın kafayı yiyeceğim?

Küçükken hatırladığım bazı şeyler var. Biyoloji yazılısına çalışırken babama şurayı ezberledim, sen kitabı tutar mısın ben ezbere söyleyeyim sen kontrol et demiştim. Konu üre*me, y*umurtalıklar ve p*nise geldiği zaman p*nis kısmını okutmamıştı.

Bir gün evde gazeteden çıkan resim kitaplarına bakıyordum. Bilirsiniz eski ressamlar ç*plak kadın bedenini resmederler ama küçük bir çocuk bundan nasıl sapıklık çıkarabilir ki? O resimlere bakmamdan rahatsız olmuştu halbuki ben çok masum bir ilgi ve merakla bakıyordum.

The Sims diye bir oyun vardı bilen bilir. Ben de oynuyordum küçükken. Babam bir kere yanıma gelip burada kıyafet giydirdiğin oyun karakterinin çıplak halini de görebiliyor musun demişti.

Bir defasında bilgisayarda gezinirken bir klasöre denk geldim. Kuş fotoğrafları ve gagaları birleşmiş. Kuşlar öp*üşüyor gibi fotoğraflar kaydedilmiş ama bildiğimiz kuş, ne gibi sapık iması olabilir? Babam o fotoğrafları gördüğümü anlayınca bir daha bakma demişti.

Çok üzülüyorum. Babam bana çocukken neden böyle ufak tefek şeylerden sapıkça önlem almaya çalışıyordu. Nedenini düşünüyorum ama aklım almıyor.

Bir babanın kızına böyle yapması normal mi lütfen bakın kafayı yiyeceğim?