bırakın şu zor kadın ulaşılmaz kadın ayaklarını. öncelikle kadınları zor ve kolay diye kategorize etmek yeterince çirkin bir şey ayrıca her kadına ulaşılabilir. kaçan kovalanır diye bir terim var saçmalıktan ibaret. ben hep söylerim kaçan kadın kovalanır yakalanınca da bütün olayı biter, erkek bırakıp gider.
Arnavut kızıdır %60 ihtimal :D Zor kız dediğin gönlünü şakkkk diye kaptırmaz bence. Seviyorsa bir delilik yapsın alsın beni laaaaaaan der içinden :D Zor kız iyidir bence...
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Zor kız ya da zor erkek farketmez bence; belli bir duruşu olan, her şeye kolayca evet demeyen, karakterli, kişiliği tam oturmuş kişilerdir. Bir de çevresindekileri kolayca etkileme gücüne sahiptirler.
Benim için zor kız,, zeki - karakterli - ve görüş sahibi kızlardır.. Diğerleri oltanın ucuna takılan küçük balıklara benziyorlar... Oysa zor denizin içinde tüm ihtişamları ile yüzen balinalar gibidir
Ulaşılmaz dir. Böyle elini uzatirsin tutacak gibi olursun ama tutamazsin bir adım atardım oda bir adım atar hep mesafeyi korur. O kız hep en tepede iste
En İyi Cevaplar