Korkular nasıl yenilir?

Artık her seyden korkuyorum. Birileri benim arkamdan kotu konusuyor diye dusunup korkuyorum. Ailemden birisine bir sey olacak diye korkuyorum? En küçük rahatsızlığım da buyuk hastalik cikacakmis gibi ve yasamimi yitirecekmisimde arkamdan kalanlari üzecegim diye korkuyorum. Acı cekerim diye korkuyorum. Ailemden herhangibir birisini telefonla arasam ulasamadigim an karnima agrilar girio telaslaniyorum hatta migdem bulanıyor bile. Simdi de disarda gezmeye korkuyorum eskiden bir deniz kenari iyi gelirdi ama su an etrafa guvenemedigim icin otobus olsun kalabalik yer olsun. Bu korkular bana zarar veriyor icimi tirmaliyor. Ve benim sevgiye o kadar ihtiyacım var ki sonsuz olsun istedigim.. sarilinca tum korkularimi dindirecek birisi... Çünkü korku ancak sevgi ile yenilebilir diye düşünüyorum. Ama su an korkularim yuzunden uyuyamiyorum ve canim yanıyor. Bu konuyla ilgili yorum , kitap film kisi tavsiyesi olabilir yani akliniza ne geliyorsa iyi gelenilecek yazin lütfen. Surekli kotu seyler dusunmek beni yoruyor hemde cok çok ve cok. Benim gibi olan barsa birlikte hareket etmeyede razıyım yani bilmiyorum ya :(
Korkular nasıl yenilir?