Ben 6 yaşında cinsel ilişkiye zorlandım şu anda yaşım 28 ve çok açık bir kızdım, 4 sene önce örtündüm şu anda tedavi görüyorum, namazımı kılıyorum, örtülüyüm, kuranımı okuyorum ama aklımda artık bir soru var cevabını bulamıyorum. Allah bir kız çocuğuna neden böyle bir şey yaşatır Allah bana ne diyecek bunun cevabında Allah bana ne bedel ödeyecek bunun nasıl bir bedeli var? Ben köşkler istemiyorum cennette Allah bana bir çocukken neden böyle bir şey yaşattı, artık ahirete olan inancım yok olmaya başladı, yoksa Allah yok mu Diyorum, yoksa Allahında mı kötü huyları var diyorum, Allah küçük bir kız çocuğuna neden böyle bir şey yaşatır diyor beynim ve aynı şeye canımdan çok sevdiğim ablamda maruz kaldı aynı kişi tarafından. nedir bunun cevabı ben namaza gözümün nuru diyordum artık diyemiyorum, belki diyeceksiniz bu yaşta mı aklına geldi o kadar namaz kıldın sonra ne oldu ben tedaviye başladım ve ben bunu kendime bile itiraf edemiyordum, bunlar hep bastırılmış duygulardı ve ilk ablamla ve doktorumla paylaştım öğrendim ki ablamda bunları yaşamış ve nefretim katlandı artık Allahı sevmiyorum eskisi kadar bana soruma cevap verin dayanamıyorum, siz lütfen soruma cevap verin bunun karşılığında Allah bana ne cevap verecek? diye soruyor bir kız...
12 Yorumla- +1 yıl
cevap :Aziz ve mağdur mümine kardeşim,
6 yaşında bedeniniz tecavüze uğramış, iffetiniz kirletilmiş. Bu gerçekten çok üzücü. Fakat 28 yaşında ondan bin beter bir tecavüze daha uğramak üzeresiniz:DİKKAT 1 ŞU ANDA UĞRAMAK ÜZERE OLDUĞUNUZ TECAVÜZ RUHUNUZA TECAVÜZDÜR.
SÖZKONUSU OLAN RUHUNUZUN İFFETİDİR. VE TECAVÜZE KALKIŞAN DA ŞEYTANDIR.
- +1 yıl
Eğer siz izin verirseniz bu tecavüz gerçekleşecek. Görüyorum ki, siz buna gönüllü olmuşsunuz. Siz bilirsiniz ama, eğer Şeytan'ın ruhunuza tecavüz edip imanınızın iffetini bozmasına izin verirseniz, bunun yıkımı çok daha ağır olacaktır. Siz tecavüz edenden soramadığınız hesabı ALLAH'TAN MI SORUYORsUNUZ? Allah'ın ne suçu var. Aksine, size tecavüz eden alçak Allah'ın nimetine, sınırlarına da tecavüz etmiştir. Onun yakasına Allah yapışacaktır. Siz Allah'sız bu travmayı daha kolay mı atlatacağınızı sanıyorsunuz? Kimsenin Allah'a sırt dönme lüksü yoktur da, sizin hiç yoktur. AMAN DİKKAT AMAN DİKKAT
Allah'a kaçın. Rabbim göğsünüzü genişletsin. İmtihan bu değilse nedir...
En İyi Cevaplar
Vallahi Allah Senin Gönlünden Rahmeti Çekmişse Bizde Birşey Yapamayız (Nokta)
102 Yorumla
Soran+1 yılİşte çoğunuz böyle tahammülsüzsünüz, kesin kötü bir insanımdır da dimi?
+1 yılbu bir problem değil aslında, ailenin ve çevrenin eleştirilerini kaldırmaya hazır hissediyorsan açılabilirsin. Burada asıl problem dini sorgulaman da değil, sorgulamanın doğru oluşunun bilincine vardığın halde sorularına cevap alamaman. Her hocaya danışma bunu, önce bir araştır yokla, sorularına cevap verebilecek biri olduğunu öğrenirsen de asla bu şansı değerlendirmeden devam etme. Ben de zamanında çok sorguladım, hala sorguluyorum ama yanımda sorularıma her zaman şefkatle ve ciddiyetle cevap veren, babam gibi gördüğüm birisi var. O olduğu sürece ben onun yanından hiç ayrılmayacağım mesela :)
10 Yorumla
+1 yılÖrtüyle güzel hissedemiyorsun çünkü büyük ihtimalle saç ve vücut hattı göstererek insanları etkileyeceğine inanıyorsun. Şeytan kapandığında için vesvese verebilir. Allah' a neden inanmıyorum diye kendine sordunmu peki? İnsanlar bazı şeylerden ümit kestiklerinde Allah 'ın var olup olmadığını sorgulayabiliyor. Oysaki Allah kulum iyi gününde de kötü gününde de bana şükredermi diye veriyor dertleri. Dertleri veriyorsa dermanıda sabırdan sonra sunuyor. Yani sen ne kadar sabırlıysan hayat o kadar güzel. Ben mesajı verdim umarım Allah hakkında en hayırlısını nasip eder
12 Yorumla
Soran+1 yılYanlış tahmin. Kapanmanın mantıksız olduğunu düşünüyorum. Her insanın etkileniceği şeyler farklıdır. Çarşaflı bir kadının gözlerinden de etkilenebilir birisi. Kadın saçı, vücudunun saklanmak zorunda bırakılması bana fazlaca tutarsız geliyor.
- +1 yıl
NUR SURESİ 31. AYET:
"Mü’min kadınlara da söyle, gözlerini haramdan sakınsınlar, ırzlarını korusunlar. (Yüz ve el gibi) görünen kısımlar müstesna, zînet (yer) lerini göstermesinler. Başörtülerini ta yakalarının üzerine kadar salsınlar. Zinetlerini, kocalarından, yahut babalarından, yahut, kocalarının babalarından yahut oğullarından, yahut üvey oğullarından, yahut erkek kardeşlerinden, yahut erkek kardeşlerinin oğullarından, yahut kız kardeşlerinin oğullarından, yahut müslüman kadınlardan, yahut sahip oldukları kölelerden, yahut erkekliği kalmamış hizmetçilerden, yahut da henüz kadınların mahrem yerlerine vakıf olmayan erkek çocuklardan başkalarına göstermesinler. Gizledikleri zinetler bilinsin diye ayaklarını yere vurmasınlar. Ey mü’minler, hep birlikte tövbe ediniz ki kurtuluşa eresiniz!"
Ama dileyen kapanır dileyen açılır bu kişinin kendi iradesine bağlı bir olaydır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılsorun dikkatimi çekti. başta şunu belirtmeliyim ki günden güne bende inancımı kaybedıyorum. neden dersen gördüğümüz yaşadığımız olaylardan. tv yi bir acıyorum. şok şok şok görümce kaynı ile yakalandı. diğer bir kanal? imam eşinin kardeşiyle yakalandı. türkiye ve arabistan hariç diğer müslüman ülkelierine bakıyorum kan gövdeyi götürüyor. arabistan zaten müslüman demeye agzım varmıyo en aciz en şükürsüz insanlar onlar. yemeklerini en cok ziyan eden ınsanlar onlar. diyorum kı kendı kendıme madem bunlar musluman neden muslumanların hiçbir işi rast gitmıyor? ülkemizdeki çoğu din adamı dini istismar edıyor. gecen bir imamla aramda gecen bir konusmayı anlatayım. ortamda konusuyo şimdi imam batıyı ve batının mallarını kötülüyo baya fetva verıyor herneyse o ara telefonu caldı telefonu bir çıkardı samsung :) konusması bitti. dedim hocam iki saattir burada batının malalrını kötülüyorsunuz ama sizde batının malını kullanıyorsunuz nasıl bir iştir bu? verdiği cevap adamlar iyisini yapıyo düşünsene şaka gibi ya. bu nasıl bir çelişkidir? sende güncellemende Allah ıslah etsin demişsn? bu bir çelişkidir. bak dediğim gbi etrafımızda yasanan olaydan dolayı bende ınancımı kaybedıyorum iyiden iyiye ama inancımı kaybetmem demek kötü biri oluyorum anlamına gelmez. ben bakıyorum müslümanım dıyen cogu ınsan yardıma ıhtıyacı olanları görmezden gelıyor. söylemek olmaz ama ben aldıgım maasın her ay belırlı bır kısmını ona buna yardıma ıtıyacı olanlara denk gelenlere eren bır ınsanım. inancımı kaybedıyo olmam Allah'a ınanmadıgımı gostermez. biz müslümanım Elhamdulillah. ama muslumanlık yukarıda bahsettıgım gıbı olmuyor. muslanım deyıp gecmekle olmuyor. muslumansan yardım edeceksın muslumansan karsındakının acısnı paylasacaksın. sırf cehennemde yanmaktan korktugun için musluman olmayacaksın önce ınsan olacaksın.. sendede kendımı goruyorum ben sordugun sorudan dolayı müslümansak neden bunca sey yasanıyor? muslamanım dıyen ınsanlar neden bunları yapıyor bu nasıl iştir? dıye düşünmüşsündür
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkonusması bitti. dedim hocam iki saattir burada batının malalrını kötülüyorsunuz ama sizde batının malını kullanıyorsunuz nasıl bir iştir bu? verdiği cevap adamlar iyisini yapıyo düşünsene şaka
Cevap sahibi+1 yıleig için teşekkürler..
+1 yıldetaylardan once oncelikle bir yaraticinin var olup olmadigiyla ilgilenmeli insan.. sonrasinda onun insanlarla nasil iletisim kurdugunu ogrenmeli.. sonra o iletisimde araci kim onu arastirmali.. ve sonrasinda o araci olan kisi yaraticidan bize neler getirmis, yaratici bizden neler istiyor bunlari ogrenmeli.. ve sonrasinda buna akliyla, hisleriyle, duygulariyla inanmali.. inanc meselsi sadece akilla mantikla olan birsey degildir. hisler ve duygularla da hissedilir. hissedildigi zaman tam teslimiyet gerceklesir.. herseyi mantigina dayayip materyalist bir dusunceye burunmek kendi gormedigi aklini da inkar etmekle ayni sey demektir..
00 Yorumlaİnancını yitirmene sebep olan şeylerle seni inanmaya başlatan şeyleri karşılaştır bakalım... hayatı teorik olarak sorgulamayı bırakıp manevi gücünü kuvvetlendir. Maneviyatı yüksek insanlarla konuş.. Biraz dua et.. türbe, cami gibi yerlere git.. eğer kalbine dokunan birşey yoksa.. Allah yolunu açık etsin demekten baska ne diyebilirim bilemiyorum..
10 Yorumla
+1 yılAllaha İnanmayan sensin Ama burada tanımadığın insana mı inanacaksın ve onun lafıyla hareket edeceksin kendi günahına bahane arama ne yapmak istiyorsan, gönlünden ne geçiyorsa onu yap ama sana bir tavsiye Allah bütün tövbeleri kabul eder ama şirki asla ilerde pişman olacağın bir şey yapma geri döndüğünde açık bulacağın bir kapı arala
00 Yorumla
+1 yılAile baskisi yoksa bir sure daha tesetture devam derdim. Hoslandigim kisi olursa acik sacli begenen. Rahat rahat cikarirdim. Ondan sonra da oyle devam ederdim.
Aile baskisi varsa. Beni acik sevebilecek para durumu yerinde birini bulup uzaklasirdim.00 Yorumlaİnanmadığın serbest bırakmış zorlama yok isteyen inanır isteyen inanmaz, büyüklerden biri cehennem hep inananlarla dolu olcak der, neden diye sorulduğunda inkar edeçicekki istesede der, yanlış anlama cehenneme gitcen demedim kesinlikle, kalp bu halden hale döner, ilerde iman edersin kimbilir
01 Yorumlaİnanmıyorum demek inanıyorum demekten daha zor, her anlamda. Bir insanı düşünceleri ve inançları iyi bir insan da yapmıyor. Senin durumunda şu çok açık ki, eğer kendini özgür hissetmiyorsan örtünme o halde. Aşamadığın şeyler varsa da kalsın.
00 Yorumla
+1 yılBenim inandığıma göre sen zaten inanmaktan vazgeçmişsin. Şimdi soru ve detayını okuyunca ne diyelim şimdi, oh iyi yapmışsın harika bu yolda devam et diye teşvik edip bizde mi yolumuzdan dönelim senle, aynı yanlışa biz de mi düşelim senle yani...
00 YorumlaBu gelip geçici bir durum.
Ben son 3 gündür imani problemler yaşadım. Bugün bir nebze rahatladım. Bence Hakk'ın yolundan ayrılma.
Allah en güzel dost.10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Başkalarının etkisinde kalmadan aklın ve vicdanının yolunda yürü.. Dindarlar afyon bağımlısı gibidirler. isterler ki çevrelerinde olan herkes te afyona bağımlı olsun birlikte çekelim kafaları.
00 Yorumla
+1 yılİnanıp inanmaman umurumuzda değil ne yapıp yapmamanda yaptıkların ve bundan sonra yapacakların da umurumuzda değil ama tavsiye istersen git kuran oku ve namaz kıl belki şeytanın vesvesesıdir
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 392 cevap paylaştı. Kardes celiski icerisindesin, seytan iyi vesvese veriyor dikkat et kendine.
Bilen birilerine sor onlar anlatsin sana, soruna tam anlamiyla cevap veremiyecegim kusura bakma.00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı. tamam tesettürü çıkarmış olabilirsin ama imanı kalbinden çıkardın mı o önemli
belki de böyle sınanıyorsundur allah yardımcın olsun senin için hayırlısı ne ise o olsun00 Yorumla
+1 yılNasıl içinden geliyorsa öyle davran. Tesettürü çıkarmakla başlayabilirsin. Kimsenin seni yargılamaya hakkı yok.
10 YorumlaÇelişki içindesin. İnanmıyorsan örtünmenin anlamı yok. Ama Nasıl, ne kadar okudun da bundan emin olabildin?
10 Yorumla
+1 yılTesettürlüyüm deme o zaman süs olsun diye takıyorum de. Hem tesettürlüyüm hem allaha inanmıyorum dersen beyninden şüphe ederim. Ama inanmıyorum dersen türbanıda süs amaçlı takıyorum dersin o ayrı mesele.
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadın sanırım. Örtündüğümde kalbimle inanıyodum. Sonradan sorguladım, ve çoğu şey saçma geliyor artık.
- +1 yıl
Tamam arkadaşım şu an kafanda türban varsa ve halen onu işte erkekler saçımı görmesin gibi dini inançla takıyorsan saçmalık ama modern olsun yok süs olsun tarz olsun diye takıyorsan orası ayrı.
+1 yılBence yanlış yollara sapma. Sen başında en doğru kararı vermişsin. Belkide fazla ayrıntılı düşünüyorsundur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKuran'ı gerçekten sorgulayan hiç bir bayan İslam'Dan vazgeçemez.
Ayrıca inancının kuvvetli olması için önce sorgulayıp, inanmış olman gerekirdi. Aksi halde inancın zaten kuvvetli olamaz güzel atmışsın00 YorumlaSeçim senin seçimin hesabını verecek olan sensin yargılayacak değilim. Hakkında hayırlısı neyse o olsun.
00 Yorumla
+1 yılsen inanarak örtünmemişsin. eğer öyle olmasaydı, böyle düşünmezdin.
02 Yorumla
Soran+1 yılO dönem inancım gerçekten kuvvetliydi.
- +1 yıl
peki ne değişti.
Ruhsal bir tıkanma yasıyosun yanlıs sosyallesmeye baglı olarak. Zamanla gececek inancını tekrar kazanırsın.
00 Yorumla
+1 yılHerkes acil şeklinde saçma sapan şeyler söylemiş. Söylesene seni böyle olmaya yönelten sorgulamalar neydi. Anlatmak istersen öğrenmek isterim
00 Yorumla
+1 yılNeden Muslumanligi karalamak derdindesiniz sen hiç kapanmadin ve Kuran okumadin buradakiler bunu anlamayacak kadar s. lak değil
00 YorumlaHemen açıl. Kimseye Müslüman gözükmek zorunda degilsin. Neysen o.
02 Yorumla
Soran+1 yılBulunduğum çevrede toplumdan afaroz edilirim😄 Korktuğumdan değil, sadece beni anlamıcaklarından, anlamamak için direniceklerinden o kadar eminim ki. Ailem de üzülür, onları üzmek istemem.
+1 yılBir imtihanda olduğumu düşünüp ve herşeyin geçici olduğunu bilip bu duygunun da geçmesini beklerdim bir yola başvurduysam o yol doğrudur sonradan aklıma gelen şüpheler yolumu değiştiremez vesselam
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖrtü ile özgür hissetmiyor isen tesettürlü olma.
Dini görüşlerimiz farklı ama sonuçta senin fikrin.10 Yorumla inanmıyosan örtünmenin bir anlamı yok çok acayip bir varlıksın şu an
00 Yorumla
+1 yılBence seni gercekten Allah ıslah etsin ne diyim şu dakikadan itibaren çıkar o basindakinı inanmiyorsun ne diye örtüyorsun onu çıkar rezil
00 Yorumla
+1 yılAllah hidayet versin şeytana uymuşsun bence bir alime tabi ol tövbe et
00 Yorumla
+1 yılSen kuran yerine başka kitap okumusun bence belli ki inancsiz bir insansın doğada ki boslukta bulunan havadan farkın yok böyle gel böyle git bence bu soru çok boş onun için hde eyvallh
00 Yorumla
+1 yılgüzel kardeşim emin olki bütün sorularına cevap veririm lakin imkan kısıtlı sana 2+2 =4cihetinde açıklar ıspat ederim sen allaha yalvar sabret sana doğruyu gösterecek
00 Yorumla
+1 yılAllah rızası için kapanıpta sonra bur durumlara getiren en büyük etken nedir kardeşim
00 Yorumla
+1 yılAllah doğru yola yöneltir inşallah seni ve senin gibileri :(
00 YorumlaArtik inanmiyosan kapanmanin bir anlami yokki zaten acilirdim yani. Ama iyice emin ol bekle biraz hatta bayagi bekle bikac ay daha sonra pisman olma
00 YorumlaÖrtünme o zaman kendin bilirsin yine de allah'a inanmaktan vazgeçme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbaskıdan dolayı mı tesettürlüsün inanmadığın tanrı kuranda anlatılan mı yoksa genel tanrı mı. yani kuranın yalan olması bir tanrı olmadığını göstermez.
00 YorumlaBen asla senin duruma düşmem sen bence açılmak istediğin için bahane arıyon
00 Yorumlacennet zor nefis insana çok şey yaptırıyor milyonlarca islamın mucizelerini gördügün halde bence fazla uzatmaya gerek yok
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 816 cevap paylaştı.
+1 yılTemelleri önemli inanacının Ne bu kadar soğuttu seni farklı kaynaklara yönel Bir şeyi bırakıp gitmez kolaydır :)
00 Yorumla Şüphe kanserli hücre gibidir bir kere girdimi vücuttan içeri yavaş yavaş bütün bedenini sarar. Sorgulamak iyidir. Kendini nasil iyi hissediyorsan o yolda ilerle.
00 Yorumla
+1 yılDoğru yolu bulmana sevindim, açıl tabi inanmadığın bir şey yüzünden saçından mahrum olacak değilsin.
04 Yorumla- +1 yıl
Herkesin doğrusu kendine bu dünyadan göç etmeden umarım inananlardan olursunuz..
- +1 yıl
Benim inançsız olduğum olayını nereden çıkardın bilmiyorum, umarım hepiniz doğru yolu bulursunuz
- +1 yıl
Yaptığın yorumdan yola çıktım ben evet doğru neyse onun yanında olalım hep birlikte
- +1 yıl
Ben de öyle umuyorum
+1 yılbenim gibi muhafazakar bir aileden gelen ancak inanmayan bir erkek bulup evlenirdim :) kız olsam ben de senin gibi olurdum heralde
00 Yorumlaneyi sorguladın? tesadüfen kendiliğinden var olduğuna mı inandın. şeytan yenmiş seni. yeni hayatında başarılar
00 Yorumlayine bir troll soruyla karşı karşıyayız beyler bayanlar...
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden? Gerçekçilikten uzak mı geldi?😄
Soran+1 yılBazıları nasıl bu kadar "dar" olabiliyor diye düşünüyorum bazen.
Gizli Üye(30-35)+1 yılhoşgeldin o zaman şimdi dünya yı daha realist yaşayabilirsin.
00 Yorumladoğru yolu bulmuşsun artık beynin özgür hayatın tadını çıkar.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 379 cevap paylaştı. senin sorunun Allah ile kitapla falan değil asıl nedeni bul da saçma sapan konuşma böyle..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyni durumdayim kendi istegimle kapandim ama artik benimde inancim yok acilmak istiyorum ailemin baskisi yuzunden acilamiyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:D Çok komiksin söylesene dünyanın nasıl oluştuğu o kalbinin hergün nasıl durmadan çalıştığı ve o aklınnın nasıl çalıştığını düşünüyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılotur ve kendini sorgula kuvvetli bir inanc bir anda ucup gitmez sende yanlis bir seyler var tahminimce
00 YorumlaZaten bu Dünya'da özgür değiliz ki...
Bence geç olmadan bu Saçma düşünceyi kafandan at...00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılinanım inanmaamk sana kalmış ama neden inanmadın senin aklını kim bulandırdı bilmem inanamıyorsa örtünmeninde anlamı yok
00 Yorumla
+1 yılinanmıyosan kapalı kalmanın bir anlamı yok aç o kafayı
00 YorumlaSen islami tam ogrenmemissin kardeşim öğrensen böyle bişey yapmazsin yapmayı bırak sormassin bile
00 YorumlaSorgulamaya başladıysan doğru yoldasın. Örtüden kurtulmak ile başlayabilirsin.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılüzülmüşsün çok ondan okumadan uygulamalara bakarak karar vermişsin
00 Yorumla İçinden geleni yap.. Allah ile kul arasına girilmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürbanlı değilsin zaten inancsız birisin. Lütfen türbanı da kirletme sözlerinle
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılOrada Tanrı anlatılmıyor, Allah anlatılıyor zaten.
49 Yorumla- +1 yıl
Allah kelimesinin türkçede karşılığı "Tanrı". Bil istedim.
- +1 yıl
@witchathena Tanrı her şeye denir, öküze de tanrı denir. Kur'anda tanrı demek günahtır. Kur'anda anlatılan tanrı diyor. Kur'anda tanrı anlatılmıyor. Allah anlatılıyor diyorum bende.
- +1 yıl
kelimenin anlamini bilmeden anlamasi zor zaten alina. Bosu bosuna laf anlatma, tanrı diyerek kendini ileri sanan fos bunlar :)
- +1 yıl
@alikomiser fos dememek lazim, ayip kacar. Bilgi eksikligi😊
- +1 yıl
Tanrı demek insanların inandığı güvendiği ilahlaştırdığı demektir, İslam dininde Allah, hindu inancında inek olabilir. Bunların hepsi sözlükte Tanrı kelimesi ile ifade edilir. Yani islam dininin Tanrısına inanmadığını söyleyen birinin orada anlatılan Allah'a inanmıyorum demesi saçmadır, zaten Allah tek bir yerde anlatılmaktadır. Umarım anlatabilmişimdir...
- +1 yıl
@alikomiser sizin için soruyorum, Allah'a inanıp onun yarattığına "fos"gibi kötü bir yakıştırma yapmak nedir o halde?
- +1 yıl
@witchathena çok boş bir uzun yazı, zaten bende aynısını anlattım. Bende diyorum ki "islam dini Tanrı kelimesini kabul etmiyor".
Bana gittiğim yurtta, camiide böyle öğretildi. Yani bana şu anlatmaya çalıştığın olayı ben kabul etmiyorum. Allah diyeceksin! Geri görüşlü sayabilirsin, ben bir Müslümanım. - +1 yıl
tamam işte, Allah'a inanmayan birinin orada "Bu kitapta Allah'a inanmıyorum" demesi saçma olur, o kitapta Allah anlatılmaktadır, başka bir tanrı değil. "Bu kitaptaki tanrıya inanmıyorum" demesi çok daha doğru olacaktır çünkü o zaten inanmadığı ve Kur'an'da yalnızca Allah'tan bahsedilmektedir. Ne siz ne ben tartışmak istiyoruz. İkimizde kendimizi ifade ettiysek uzatmayalım lütfen.
- +1 yıl
@witchathena saygılı olduğunuz için teşekkür ederim. İyi akşamlar😊
+1 yılNiçin canım, aklında hangi sorular oluştu?
00 Yorumla- Devamını Gör (34)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat