Tarot falına ne kadar inanırsınız? Siz olsanız ne yapardınız?

Benim yediğim içtiğim ayri gitmeyen bi arkadaş qrubum vardi. 4 kişiydik. İçlerinden birini çok eskiden tanıyordum. Diğer ikisini sonradan tanidim ve arkadaşımı da onlarla tanıştırdım ve 3 yıldır beraberdik. Son zamanlarda aramız bozulmuştu normalde gun içinde sürekli konuştuğum kızlarla artik neredeyse haftada 1 konuşuyorduk.
Bir gün ablamın arkadaşları bize gelmişti içlerinden biride çok güzel tarot falı bakıyordu. Bizden bi soru sormamızı istedi. Ne gibi dediğimde ilişkiden arkadaş çevresinden falan sora bileceğimi söyledi. Bir anda aklıma arkadaş qrubumu sormak geldi. Ben böyle şeylere aşırı stres olan biriyim. Daha çok söyleyeceği şeyden korkuyordum aslinda.
Ortamda her kes baktirdi. Sıra bana gelmişti."Bir arkadaş qrubum var 4 kişiyiz isimleride de bu "derken artik ağlıyordum stresten. Neyse kart açtı ve yüz ifadesi her şeyi açıklıyordu. "İçlerinde en büyük olani kimse yılanın başı o diğerlerini de çok güzel manipüle ediyor" dedi ve o anda ablamla göz göze geldik. İçlerinde en büyüğü benim 7 yıllık arkadaşımdı ve ablamda çok iyi tanıyordu onu. Sürekli ondan uzaklaşmam gerektiğini benim gerçek dostum olmadığını söylerdi.
Ablamın arkadaşı fala devam etti. "Diğer ikisi aslında seni çok seviyorlar ama elleri ayakları bağlanmış şekilde. Büyük olan kız onların büyük bir sırlarını biliyor diğerleri de aslında içten içe bunu yayacağından korkuyorlar. Sana bi tavsiye vermemi istersende kesinlikle uzaklaşman olur diğer ikisiyle arani düzeltmeye çalışma iş işten geçmiş ve zaten bu kart çıktıysa iyi bisey bekleme dedi ve şeytan kartını gösterdi.
O kadar şaşırmıştım ki. Diğer iki kızdan birini söyleseydi belkide bu kadar üzülmezdim. Bu falı baktirdiktan sonra bir kaç saat düşündüm bu güne kadar olan tartışmalarımızı, o tartışmaların sebebinin ne olduğunu ve hakikaten de doğru söylüyordu. Bundan sonra ne yapacağımı bilmiyorum. İletişimi tamamen kesip uzaklaşmalı mıyım sizce ve ya siz olsaydınız ne yapardınız?
Tarot falına ne kadar inanırsınız? Siz olsanız ne yapardınız?