sizce karadniz insanı nasıl biri olur . en çok hangi yonlerini seversiniz.
özelliklee medeniyet başkenti RİZE liler hakkında :)
özelliklee medeniyet başkenti RİZE liler hakkında :)
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Genel olarak lazları iyi bulmuyorum. Hani çok yabaniler böyle suratına bak kavga çıkartırlar. Küçücük şeylerden sorun çıkartıyorlar mahallemde çok var laz iyi biliyorum. He hepsiyle aram iyidir aynı mahallenin gençleriyiz sonuçta ama çok yanlışlarını gördüm millete. Biraz kibarlık gerek, insanlarla konuşarak anlaşmayı bilmeliler, hani tüm sülaleyi toplayıp elin garibanını dövmekle de adam olunmuyor. Sözüm genel olaraktı isteyen üzerine alınır yalan değil bu çok sorunlu kavgacı olduklarını herkes biliyor.
sen lazları kimle karıştırıyon çevrene iyi bak
Karadeniz insanımı :) Karadenizin doğasıyla bir olmuş insanlar, nasıl desem çok sempatik çok iyi insanlar ama kızdımı işte o an karadenizde kopan fırtınaları aratmaz :) yeri göğü yıkarlar , toprağımın insanları bambaşka :)
Rizeliler hakkında pek birşey söylemek istemiyorum çok Rizeli tanıdım iyi insanlar ama 1-2 tane Rizeli yüzünden alayından soğudum...
Karadeniz insanı,suyuna gidersen çok mert ve dürüst insanlardır.Özleri çok saf ve temizdir. ama birine takarlarsa tam takarlar,ağzıyla kuş tutsa yinede gıcık olurlar. Rizelileri Trabzonlular pek sevmez ama ben bir kötülüklerini görmedim tayyip dışında. gerçi o aslen rizeli değil,artvinden gelme gürcü asıllıymış diyorlar
güzel açıklamışsın da biraz yanlış bilgilenmişsin gürcü asıllı falan değil
ama bunu bana rizeli bir büyüğüm söyledi,kesin bir bilgi bu yani.. ama mesut yılmaz gerçek bir rizeli
sana söyleyen kesin rizeli mi onu öğren . hiç bir bilgi kesin değildir
evet rize ikizdereden
o bilgiyi tastikle oyle soyle lutfen
kesin bir bilgi bu
buna kesin bilgi deyip güldürme beni
neye istersen ona inan fazla uzatmayalım isterseniz :(
inanmakta özgürsünüz ben yanlış bilgi ile donanma diye dedim
hala uzatıyorsun,ne tayyip yalakasıymışsın ya. sen bildiğini kendine sakla ve ona inan. artık yazmayın,pişman oldum sorunuza cevap verdiğime ya,uzattıkça uzatıyorsunuz :(
ben kendime saklıyorum sen ortaya attın . birde yalaka kelimesini kullanma bir daha gece gece kırmayalım birbirimizi iyi geceler
yazma artıkkkkk! byy
oyyy bn bayılıyorum o şive o konuşma cok tatlılar ya :)
:D :D :D nasul :D
tsk :)
rica ederum :D
Cevap
10Cevap
Ben de (Karadeniz'liyim) ancak siz özellikle ''Rize'liler'' demişiniz çokk kırıldım doğrusu.. :D
Cevap mevap yok arkadaş.. :D Bekle dur ''Rize'liler'' gelecek cevap verecek diye. :);)
D:D::D:D tamm tamm :D tüm yurdumun karadenizlileri :D bu saatte rizeli beklsek çıkmaz imkansuz :D
şiddet şiddet tutturmuşsun birşey zorla insanın sinirini sınıyorsun yat uyu
:D resmen tahrik ediyor ne yapayım ben i bilen bilir . zorla uyu dedirtti ben ne yapayım :D
:D :D gece gece güldün bak :D
karadeniz kültürünü çok seviyorum...
kendilerine has yemekleri, müzikleri, yaşam tarzları var
rizeliler çok kurnaz olurlar :)
ama diğer karadenizliler iyidir sdkjhfjs
nedur bu rizelilerden alup veremeduğunuz :D
:D
Karadenizlileri severim,özelliklede dogu karadenizlileri. şehir ayırt etmem.Rizeyle ilgili şunu diyebilirimki Türkiyenin en güzel kızları Rizeden çıkar.Özellikle yeşil gözlü çok var orda.Daha önce 3 ayrı kızarkadaşım oldu rizeden,üçüde yeşil gözlü ve çok güzellerdi
Karadeniz insanı çok harbi ve dürüst olur,candandır.Trabzon,Samsun,Giresun,Ordu,Sinop hepsini çok severim ama Rizeliler biraz farklı. biraz uyanık ve içten pazarlıklı oluyorlar,samimi bulmuyorum :(
Ömrümde rizeliler kadar soğuk nevale görmedim buna araklılarıda ekleyebiliriz:/
arkadaş sen mevsimle karıştırmışsın
araklı rize değil onu bil isterim
ben yücelt öv demedim sana araklılarla karıştırma
fındıklarını severim en çok karalahana dolmaları eh işte ya çok konuşmayın susun biraz:D
:D ::D ne sus be :D susturamazsun D: off lahana sarması hastayım ya ona
karadeniz insanı doum gününde balıktava yapar üstünede mum döşer.
:D o zevk :D
açık açık karadenizlileri hiç sevmem dünyanın kendilerinden ibaret olduklarını sanırlar hele trabozlulardan ve bize heryer trabzon söylemlerinden nefret ederim ama hallerine çok gülerim bide işte fındık çayları iyi yani
vay hemserım.rize gibi memleketmi var bee.bu yaz gıdecem yıne elevit senın ayder benım dolasacam
:D şükür biri çıktı da :D anzer :D
ikizderelisin he
:D yok kalkandere D: yakın orya D:
bunlar da ayri bir tarikat.
Trabzon ofli da olur mi uşağum :D
rizeliler kaypak olur derler bilmiorum yani..
sen yanlış birileriyle tanışmışsın demek
Hayat dolu.
Enerjik olurlar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar