Ve evet ortada samimi bir sevgi var. Aileyle tanışma var falan.
Kız arkadaşınız sizden daha görmüş geçirmiş biri olsa?
Ve evet ortada samimi bir sevgi var. Aileyle tanışma var falan.
yaş yani dönem çok önemli bu sorunun cevabında. üniversiteyi yeni kazanmış bir genç için aşık olmaktan başka bir seçenek kalmıyor bence. ben de öyle yapmıştım. müthiş yararı oldu bana.
yaş ilerledikçe insanın karakteri, yaşam tarzı daha bir oturmuş oluyor. 'tercih'e kalıyor daha fazla...
ağzından salyalar saçan 'kaşar avcıları'nın ise girebileceği toplar değildir elbette... bu kafalara rahibe teresa'yı getirsen o* yaparlar eriyik fikirleriyle.
Ben olsun isterim. Ben zaten bir şey bilmiyorum, o bilsin, yönlendirsin, öğretsin. Erken kalkar yol almış, şimdi onun aldığı yolu baştan almak için zaman harcamaya gerek yok. Bilsin isterim, yoksa o bilmiyor ben bilmiyor zaten iyice fıtık oluruz :) Bilsin bilsin ^^ Bana öylesi gerek zaten. Cinsel deneyimine ise kötü yorum yapacak değilim. Umarım güzel hissetmiştir, zevk almadığı, hoşuna gitmeyen, zorlandığı birşeyler yaşamış olmasını istemem.
geçmişte yasanılan bı durum bunları dusunmek yanlış her iki tarafta sevıyosa dusunmeye gerek yok gelecegnıze bakın eger kaldırmam diyorsan o zaman bırakacaksın
Cevap
8Cevap
Başka biriyle defalarca yatmış biriyle çay içmeye bile gitmem. Ne olursam olayım kaşarlarla işim olmaz.
Erkek dediğin biraz onurlu olur.
Görmüş geçirmiş olması birşeyleri değiştirmez ama cinsel yönde deneyiminin fazla olması kötü olur. Ne kadar değer verdiğine bağlı..
Seviyorum seni derken güvenebiliyor musun ?
Güven yoksa durum sakat..
E tabi mehsep meselesi. Kusurabakmada bana öyle bi kız gelse evlensek ilk ilişki pozitifligini yakalayamassam sabah kalkar parasını verir yollarım. sonrada Resmi işlemleri başlatırım.
Kırılan Kaseyi bant tutarmı ? One biçim ilişki Kız olmuş Playgirl erkek ANADOLU. O iş olmaz istedigi kadar güzel olsun dünyada eşi benzeri olmasın onu alıp evime KADIN mı yapıcam
Mütevazi bir kız degilse şımarık bir kızsa her fırsatta karsısındakini ezmeye çalısacaktır. Bence
Görmüş olabilir, ama benden daha ''geçirgen'' olamaz anatomisi itibarı ile..
(Sabah sabah çok çok nemrut çok pis bir adam oluyorum lan ben, evet)
anlaşılan o kız alışmış,alıştığı kadarda kudurmuştur.
Şair ne demiş..." İşimolmazzzz..."
Peki neden? Özgüven sorunu mu yaşardın?
Ne alaka yaa..özgüven sorunuymuşş...
Yahu daha önce Bilmem kaç kişiyle yatak paykaşmış ve defalarca duygusala bağlamış bir kişide, bu Erkek/kadın farketmez, Bazı şeylerin önem ve Ehemniyeti,Ayrıcalığı ve Özelliğini kayıp eder. Ben duygusal anlamda onu İlahlsştırırken, onun için " Bu da böyleymiş demek..!" düşüncesinden öteye gidemeyiz gibi...Saygılar...
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar