Tokatlı kız var mısitede merak ettim?

ben istanbuldanım sadece tokatlı ya da orada yaşayan var mımerak ettim?tokatlı bir kız hayatımı mahvetti zehir ettide,ben istiyorum annem istemiyor babam istemiyor diyor,annesi babası kızımız istemiyor diyor,abisi küfürler ediyor kardeşi küfürler ediyor,kız gizliden arayıp beni bırakma diyor,kaçkez tokata gittim evlerine gitmeme izin vermedi ben ist a döndümmü aramıyor ulaşamıyorum ikili oynuyor ulaşmama izin vermiyor,para isteyeceği zaman arıyor ulaşıyor bir şekilde..nişanlımdı 5 yıllık ilişki..biteli 2,5 yıl oldu ne yapmaya çalışıyor bu kız beni katil edecek başka insanlar arayıp tehdit ediyor ben kızla görüşüyorum dedimmi yalan diyorlar,kızın annesi diyormuşki bir ağzının payını veremediniz akrabaları söyledi,bu kızla 5 yıl cinsel hayatımızda oldu bebekte aldırdı ama istemeye gelenin haddi hesabı yokmuş,tokatlı aile hayatımı mahvetti neden böyleler?ağızlarından küfür eksilmiyor insan gibi konuşulamıyor ailede herkes farklı konuşuyor gene tokata gidecem tabi nasıl denk getircem evlerinin orda bekleyim bakalım,7 yılı bir insan nasıl kolay siler?ben onun bir dediğini iki etmedim ist da tanıştık 1 yıl süperdi sonra tokata gitti ama mesafe sorun etmedimki?sürekli gittim geldim hediyeler özel günler,nişanlandık ama nişanı atarken iftiralar attı ve dayısı kuzenleri üzerime yürüdü halbuki zerre kötü bişey yoktu,aylar sonra itiraf etti yüzük atma şeklim yanlıştı iftira attım haklısın dedi 2,5 yıl ikili oynayarak devam ettik tabi ben evlenmedim karşıma çıkanlarda hep saçma sapan kişiler oldu,oda evlenemedi,en son 2 ay önce kendimi düşünmedim seninde hayatını mahvettim lütfen evlen yuvanı kur sen mutlu olmayı hakediyosun ben sana ettiklerimi çekiyorum daha yüzüm gülmez dedi,

napmam gerek silemiyorum yaşananları,evlensem unuturmuyum?lütfen ciddi cevaplar çok acılar çektim hayatımı mahvetti,annesi beni çok severdi bitince düşman oldu bir yalanlıyorki namazlı niyazlı kadın,bunlar nasıl bir aile sizce?
Tokatlı kız var mısitede merak ettim?