Arkadaşını tanıyorsun, haylaz, yaramaz, çapkın, bad boy, bad girl ve hep kendi çıkarına hareket eden biri ama bunu sadece sen biliyorsun. Yeni sevgilisi (taş, efsane, güzellik abidesi, yakıcı karizma, melek, huzur sokağı, mutluluk şifresi) olan erkek ya da kız bilmiyor. Bu tarz gibi durumlar mevcudiyetini korurken içinizden hiç keşke benimle çıksa ne kadar iyi bir çift olurduk dediğiniz anlar oldu mu? Yaşadınız mı böyle bir duyguyu? Hatta yaşayıp üstüne üstük arkadaşınızın sevgilisini elinden aldınız mı ya da size böyle bir eylem yapıldı mı?
Göz dikmedim ama az bişey etkilendiğim olmuştu. Aynı şekilde bana yapıldı sevgilim değildi çocuk o ayrı. Benimkinde Biz 3 kız üniversite zamanı elma toplamaya gitmiştik sonra orada bizi yöneten bir çocuk vardı. Çocuk sarışın ve yeşil gözlüydu. biraz beğenmiştim çocuğu ve bunu beraber geldiğim o kızlara da söylemiştim. Bir tane arkadaşım vardı uzun boylu tip olarak da iyi bir kız. kızında sevgilisi vardı ama o benim beğendiğim çocukla ne yaptı etti samimi olup konuşmaya başladı O gün orada. Sonra akşam oldu yurda geldik Bir Baktım birbirlerine instagramlarını vermişler ama kızın sevgilisi olduğu için arkadaşlık isteğini kabul etmedi sadece mesajlaşıyor lardı Instagram üzerinden. işte çocuk buna buluşalım falan diyormuş daha sonra telefonunu verdi yanlış hatırlamıyorsam 2 gün sonra da zaten çocuk yurda akşam vakti geldi buluşmak için. beraber 2'si okulda bankta oturmuşlar Tabii bu benim zoruma gitti kendisine de söyledim zaten Benim hoşlandığımı bile bile ve sevgilisi olduğu halde kız başkasıyla buluşmaya gitti sonra ne konuştunuz dedim işte çocuk Artık evlenmek İstediğinden falan bahsetmiş Durumunun iyi olduğundan ailesinin Eğer uygun bir kız bulursa Evlen dediğinden falan bahsetmiş ama bizim kız bahaneler uydurarak reddetmiş onu sonra biraz sonra zaten konuşmayı kestiler ama çok zoruma gitmişti
Bir kez arkadaşın sevgilisi vardı biz 5-6 erkek takılıyoruz arkadaş sevgilisiyle geldi ( arkadaşta bizle takılıyor o gün sevgilisiyle geldi). Gelir gelmez yok benim sevgilime bakıyorsunuz benim sevgilime bakmayın gibi şeyler söyledi sevgiliside aklınca beni kıskanıyor diye seviniyor gibiydi tipi falan. Sonra 5-6 arkadaş dediğim kişilerden birkaçına özellikle ismini söyleyerek lan bakma lan sevgilime gibi şeyler söyledi resmen kavga çıkarmaya çalışıyordu. En sonda banada aynısını yaptı bakma sevgilime ben görüyorum dedi. Ben baktığımı hatırlamıyorum ve normalde fazla sinirli değilimdir ama birden şeytana uydum ne boş konuşuyon lan getirmeseydin bizim ortama sevgilini o zaman , sevdirme senide sevgilinide dedim. Sonra sinirlendi yüzü düştü sustu 30-40 dakika takıldık 5-6 kişi birde bunla sevgilisi ortam baya gergin her an kıyamet kopacak gibi :d. Yine bulaştı bizim arkadşalara bakmayın bakmayın aç sapık abazalar gibi şeyler söyleyerek. Ve bir arkadaşımın suratına vurdu arkadaşım çelimsiz birisiydi cevap veremedi ve sinirlenmesine rağmen sakin kaldı. Başka arkadaşıma vurdu oda sinirlendi kavga edeceklerdi ayırdık. En sonda bu aynı şekilde konuşmaya devam edince hırsımı alamayıp 2-3 kez suratına yumruğu koydum. Yüzü dağılmıştı hastaneye falan gitmiş sevgilisiyle. Bir daha bizim ortama gelmeye yüzü olmadı. Bir daha sevgilisini alıp erkeklerle aklınca takılmaya gelmemesi gerektiğini öğrenmişti sanırım
Yok artık :) Bazı insanların midesi harbiden acayip geniş.. Memlekette adam mı kalmadı ya neden insan arkadaşının sevgiline yan bakar ki ya asla anlamam.. Rezillik.. Keyifli akşamlar..
Aslinda onlar sevgili olmadan önce üçümüz tanışıyoduk baya hos bi çocuktu eger sevgili olmasalardı onunla bisiler yaşardık kesin hosuma gidiyodu o. Neyse ben daha bisiler hissetmeden en yakin arkadasimla sevgili oldular bu arada beraber takildik bazenleri. Sonra bi gun otururken cocugun benim dekolteme baktigini gordum kafasini cevirdi utandi. Bi kac gun sonra bi sey konusucam tek gel diye mesaj atti bulustuk dedi o gun fark ettin evt dedim. Benim aklim sende dedi beni öptü. Ben de karsi koyamadim. bi kac ay boyle iliskimiz sürdü aslinda ayrilmayi dusundu ama heyecani kacmasin diye ayrilmadi. Sonra ztn ben baska sehire gittim onlar da ayrildi cocuk simdilerde tas gibi olmus kasli
ben yapmadım ama bana yapıldı ben yakaladıgimda 1 aydir takiliyorlarmis sonrasinda da sevgili oldular simdi de evliler bebekleri bile olacak birkac aya :)
Ayy allah korusun olmadı. olmasında... bazen insanın kalbine söz geciremedigi zamanlar oluyo elbet ama en azindan kendi kendime yasarim herhalde kimse anlamadan olsada.🦀
Arkadaşımın sevgilisine bırak göz dikmeyi hocam, sohbet etmişliğim bile yoktur desem yeridir. Yanında arkadaşım yoksa selam bile vermem o derece insanım. O kadar kanımız bozuk değildir, beni az çok tanımışsındır.
Notr cinsiyetli, arkadaşımın sevgili olması sebebiyle de arkadaşımdır. Benimkine de kimse göz dikemez. Sanmam ki cesaret eden olsun, beni yanıyorsa mümkün değil 🤛
Ben bi çocuktan hoşlanıyordum kankama söylemiştim. O da o çocuktan hoşlaniyormuş. bu olaydan sonra küştük. ama çocuğu 2mizda kapamadık , başka bi kız kaptı
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayır ama sevgililiğin boş bir şey olduğunu anlattım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Arkadaşımın eşi bana göz dikti , bir daha selam bile vermedim.