Arkadaşlar etkilediğini ve ya etkilemediğini kendi sebeblerinizle belirtebilir misiniz?
Etkiler. Çünkü..
Etkilemez. Çünkü..
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Etkiler. Mesela deniz insanları rahatlatır arındırır bu yüzden Egeli Akdenizli insanlar çok rahat. Çöl gibi yer insanı kapanık yapar, bazı açığa vuran duygular ancak toprak su alabilir ne yazık ki bütün kopan fırtınaları bu iklimin insanın içinde kalıyor. Soğuk iklimdeki insan soğuk mesafeli olur ama içi dolu olabilir hemen açılmaz tıpkı o iklimdeki çiçekleri gibi. Nemli iklim insanı kuru yapar, sinirli yapar kurnaz yapar.
Etkiler tabi mesela iklim şartları sert olan yerlerdeki insanlar, daha ciddidirler, hatta çok az konuşurlar, iklimi ılıman olan yerlerde de tam tersi bir durum söz konusu
Teşekkürlerr😊
Etkiler..
Çünkü insan bu dünya ile alâkadardır..
Mevsimler insanın ruh ve bedenini temsil eder, ibret verir..
Mesela;
İlkbahar; doğum ve hamlığını
Yaz; gençlik ve diriliğini
Sonbahar; olgunluk ve doyumluluğunu
Kış; ölüm ve hüznü temsil eder..
#Vesselam
Evet kesinlikle etkiler.
Cevap
23Cevap
Etkiler çünkü insan evrim geçiren ve geçirmeye de devam eden bir canlı. Tabii evrimi tetikleyen en büyük faktörlerden biri çevresel şartlar dolayısıyla da iklim. Şimdi ben buraya evrim yazdım diye birileri bana çemkirecekse kaldırmanızı rica ediyorum.
Etkiler. Çünkü insan aynı şeyleri göre göre sıkılır.
Etkileyebilir
Şu havalarda bunalıma giresim gelmiyor hiç :D
Teşekkürler😊
Etkiler çünkü ilkbahar havası yaşanan yerlerde için bir hoş olur ister istemez mayışırsın. Akdeniz iklimi gibi. Tabi yazları çekilmez hal alıyor ama kışları felan gayet güzel kış geçmez :D
Karakteri değil davranışları etkiler ki iklimi geçtim gün içinde bile havada güneş olsa mutlu bulut olsa kasvet olsa mutsuz oluyorum ben :))
psikopat_hatun diyorki ben kışın çok içime kapanık oluyorum yazın daha cıvıl cıvıl oluyorum :d
çünkü biz insanlar doğanın bir parçasıyız, bünyelerimiz de öyle. evrimin doğal bir sonucudur bu
Ruh halini evet ama karaktere etki ettiğini düşünmüyorum.
etkiler rüzgar enerji patlaması , güneş hayal kırıklığı
Etkiler cunku ben yagmurlu havalarda acayip moralsiz oluyorum
Beni etkiliyor güneşli havalarda ve kar yağdığında mutlu ve enerjik oluyorum😊
Ben herkesin tersine yagmurlu kapali havalarda mutlu enerjik oluyorum
karakteristlik özellikleri oluşturur..
mesela karadeniz..
bir gel bir gittir..
tıp ki insanları gibi..
Ne?
pdr öğrencisiyim kişilik psikolojisini kısmen biliorum çevrenin kişiliğe buyuk etkisi var iklimin çevreye etkisinin olduğu gibi
Mukaddime-Ibn Haldun / 1400'lerde yazılmış bir eser. Okursan bulursun bu sorunun cevabını
Etkiler. örneğin; batıdaki insanlar daha yumuşak karakterli olurken doğudaki insanlar biraz sert mizaçlı olurlar.
Etkiler, kışın mutsuz oluyorum yazında mutlu mesela
Karakterini demiyelim de davranışlarını diyebiliriz.
demeyelim* olacak o. 😁
Türkçe de düzeltme sonuna * konulmaz :D
@TaylanBerkay Elbette yok 😊
Etkiler, Mesela soğuk iklimde yaşayanlar daha fazla depresyona giriyor. Örnek, Finlandiya en çok depresyona giren insan olan ülke
Mesela yazın , sıcaktan çok sinirli olurum
Ama kısıntıya , sakin olurum.
etkiliyor ama nedenini nasıl açıklayacağımı bilmiyorum :)
Ruh halini etkiler...
Bizzat yasadigimdan biliyorum. Etkiliyor
Etkiler sıcak iklimin insanları sıcaktır
araştırmalara göre, dinlediğime göre etkiliyormus
Etkiler
etkilyor
Etkiler
Gazianteptesin mesela nasıl seninki
@perfectionx gaziantepte olduğumu nerden biliyorsun ;)
Yazıyor nikinin üstüne getir mouse u
@perfectionx :D profilimin gizli olduğunu düşünüyordum değilmiş demekki. gaziantep doğu. doğuyuda az çok biliyorsundur zaten. :)
Tatlım sana kişisel olarak yansıyan taraflarını merak ettim :)
@perfectionx sıcakkanlı ve içten olmam mesela :) doğu insanları sıcakkanlıdır ve içtendir.
:) O zaman hep böyle kal
@perfectionx elbette böyle olmayı seviyorum zaten :)
Evet etkiliyor
etkiler
sanmam
çok etkiler çokk
etkiliyor...
etkilemez mi yaaa
etkıler
A dedim
etkiler,
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar