Kişilik & Karakter Ben kendim giderim , "ben kendim yaparım", "ben kendim alırım" diyen kadınların hastasıyım.. çünkü? KLoNXXX Takip Et Xper 7 Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s640x640/sh0.08/e35/12328135_1721298944768376_82222550_n.jpg?ig_cache_key=MTIwMDkxMjI5OTMyNDM2ODc5MA%3D%3D.2.lsiz kimlerin hastasısınız... Güncellemeler+1 yıl S eksik çıkmıs sizzzzzz... Ben kendim giderim , "ben kendim yaparım", "ben kendim alırım" diyen kadınların hastasıyım.. çünkü? Cevapla Kadın Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et
oopėrikıżıoo Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Ben böyle miyim ihtiyaç mi duyuyorum merak ettim 1 4 Yorumla KLoNXXX +1 yıl bunu ben bilemem... yakınındakilere sor bakalım.. Yorumla oopėrikıżıoo +1 yıl Yok ya sorarsam olmaz Yorumla KLoNXXX +1 yıl bir düşün bakalım yaptıklarına ve yapamadıklarına bak.. Yorumla oopėrikıżıoo +1 yıl 👍👍👍👍 Yorumla
Sev_val Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Bnim karakterimden alintilar 1 1 Yorumla KLoNXXX +1 yıl hahaahh ukala seniii:)) Yorumla
Jezzzz Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Güçlü kadın onlar 1 10 Yorumla KLoNXXX +1 yıl sen nasıl erkeklere hastasın :) Yorumla Jezzzz +1 yıl Kodumu oturtturan asdfs Yorumla KLoNXXX +1 yıl wuuu sonra kadına şiddet dersiniz ama.. Yorumla Jezzzz +1 yıl Siddet var siddet var Yorumla KLoNXXX +1 yıl biliyorum anladım bensenin ne demek istediğini..;) ayakkabılar güzelmiş:) Yorumla Jezzzz +1 yıl Kizimla ben Yorumla KLoNXXX +1 yıl kızınla sen değilsin :) pudra shop ta çıkan foto... Yorumla Jezzzz +1 yıl Tüh ya 😂 Yorumla KLoNXXX +1 yıl pembe yalan... Yorumla Jezzzz +1 yıl 😄😄😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ben böyle miyim ihtiyaç mi duyuyorum merak ettim
bunu ben bilemem... yakınındakilere sor bakalım..
Yok ya sorarsam olmaz
bir düşün bakalım yaptıklarına ve yapamadıklarına bak..
👍👍👍👍
Bnim karakterimden alintilar
hahaahh ukala seniii:))
Güçlü kadın onlar
sen nasıl erkeklere hastasın :)
Kodumu oturtturan asdfs
wuuu sonra kadına şiddet dersiniz ama..
Siddet var siddet var
biliyorum anladım bensenin ne demek istediğini..;) ayakkabılar güzelmiş:)
Kizimla ben
kızınla sen değilsin :) pudra shop ta çıkan foto...
Tüh ya 😂
pembe yalan...
😄😄😄