+1 yılSınavı o kadar çok takma. Bende 2 sene önce ygs girdim. Dershanede en çok birebir alan biriydim, Okulda teneffüslerde soru çözen biriydim, çok çalıştığım halde stres yüzünden 190 aldım. Bu sene girdim hiç kitabın yüzüne bakmadım 232 aldım. İlk senemden daha iyi aldım. 2 yıllık bilgilerle girdim çalışsaydım 300 alırdım. Vazgeçme. Ne kadar çok stres yaparsan o kadar kötü alırsın. şu an insan kaynakları okuyorum ve bu yıl bitecek sonra dgs girip 4 yıllığa geçiş yapıp bitireceğim. Önceden başka bölüm okuyacaktım ama kendi bölümümü sevmeye başladım ve benim kendime güvenim arttı. Ygsden kötü aldın diye üzülme asıl sınav lys. Ygs de çalışma sınavı değil yorum ve sayısal sınavı. Ne kadar çok kitap okuyarak okuduğunu anlayan biriysen turkçede full çıkartırsın. Sosyalde genel kültür. Matematik ve fense işte bu ikisi temelin iyi olması lazım. Benimde matematiğim kötü ve fen derslerini görmüyorum. Ne kadar alabilirim ki yani. Lys ise kendin seçtiğin için ygsden daha iyi alırsın. Moralini bozma. Bana ilk okul öğretmenim bu çocuk liseyi bile gidemez dedi şu an üniversite okuyorum. Hayallerinden vazgeçme. Dünyanın sonu değil. Sen çalış, dua et, stres yapma ve gerisini Allah'a bırak o çalışana hak ettiği puanı verir.
11 Yorumla
Soran+1 yılYa çok teşekkür ederim :) bak şuana kadar en iyi yorum yapanlardan oldunuz :) moralim yükseldi ALLAH sizinde yardımcınız olsun :) hani ben belki dershaneye gitmeseydim üzülmezdim çok fazla ama dershaneye gidip barajı 5 puan gibi bir şeyle geçememem beni çok üzdü :( dershane sınavlarında hep 230 falan yapıyordum. Seneye dershaneye gitsemi acaba? 2 bin daha ödememiz gerekiyor acaba dondurup seneye lys başladığı zamanlar mı yazılsam? Ygs kendim halletsem nasıl fikir? Bu arada deneme falan çok çözdüm türkçe yüzünden oldu barajı geçemedim yoksa 250 devirirdim.
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 383 cevap paylaştı.
+1 yılHer şerde hayır vardır, seneye denersin arkadaşım. Dünyanın sonu değil ya.
15 Yorumla
Soran+1 yılYa çok sağol ama keşke bari barajı geçseydim.
- +1 yıl
Hiçbir şey senden daha önemli değil.
Soran+1 yılÇok haklısın abla ailem de aynısını söyledi :'( ygs ne zaman başlasam tekrar çalışmaya?
- +1 yıl
Yazın tatilini yap, Ağustos sonlarında başlarsın.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim sence tekrar dan dershaneye yazılsam mı? Yani dershaneyi sevmiyorum açıkçası ne yapsam hiç bilmiyorum sıkılıyorum üşeniyorum ve daralıyorum dershaneye gidince.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirader bende geçemedim üç kez girdim hep gecemedim ygsnin bende ne alip veremedigi var derdim hep
Sonra iki yillik yazdim kendimi iş sahibi ve iyi paralar kazanan biri olarak buldum. Keşke iki yillik yazmisim seneye dememişim dedim. Birak hayat götüreceği yere götürsün seni zaten herşey yazili su anda11 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten hakkımızda hayırlısı olsun dostum ALLAH herkese nasibini farklı şekillerde veriyor. Bu arada 2 yıllık ne okuyordunuz? Bende artık seneye tutturamazsam 2 yıllık bilgisayar okuyacağım mecburi yani.
+1 yılIQ 1500 olsun çalışmadan yapamazsın bu tarz sınavlarda çünkü bilgiye dayalı :d gelçi bundan 2 sene önce zatı şahanem sınavdan 292 aldı hemde hiç çalışmadan 😄
11 Yorumla
Soran+1 yılİşte onları soruyorum? Mesela bak sana şöyle anlatmak isterim her konudan bir bilgim var ama bu sınavlar genelde her insanın IQ eşit değil aslında 8 tane zeka türü var. Bu ygs 8 zeka türünden hangisi hiçbiri.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Herşeyin hayırlısı belkide ekmeğin başka kapıdan Allah bilir biz bilemeyiz yaşıyorsak emin ol vardır bir sebebi rızkımız ve yiyecek ekmeğimiz var herkes memur olcak diye bir kaide yok bizlerede ihtiyaç var yoksa denge nasıl sağlanır kâinatta
17 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın ablam çok sağol gerçekten kurban olduğum RABBİM herkese nasibini yedirir inşALLAH. Ama ben psikolog olmak istiyordum bilgisayar okumak istemiyorum açıkçası.
Soran+1 yılAynen abla gerçekten ALLAH şükür iyiyorum içiyorum annem babam ablam hayatta. Ama psikolog olmayı çok istedim.
Soran+1 yılSanada #HayırlıCumalara :/ son bir şey söylemek istiyorum neden hep okul hayatında bir aksilik buluyor beni? ALLAH beni sevmiyor mu? Allah bana okul hayatında hiç bir şeyi nasip ettirmeyecek mi?
Soran+1 yılAma haksız değil mi? Hiç çalışmış olmasaydım evet yapardı ama çalıştım sorumluluk sahibiydim.
Kardeşim ben 4. girişim benimde düşüktü ilk girişlerde ama sonradan sıkı çalışmayla emin ol çok daha iyi yaparsın. 1 sene çok büyük kayıp değil ama sıkı çalış dünyanın sonu değil oturup ağlama ders çıkar bu sınavdan
19 Yorumla
Soran+1 yılBir şey sorcağım benim büyüğümsün belli abi diyeceğim. Ben meslek liseliyim matematik falan görmedim kimya fizik biyoloji geometri gibi dersler dershaneye gittim ama olmadı çok üzüldüm bu ygs hiç ders çalışmadan nasıl geçiyorlar barajı?
Soran+1 yılTamam çok sağol bu arada ben 180 diye biliyorum ama herkes benimle dalga geçiyor.
Soran+1 yılÖyle mi lys baraj mı var?
Soran+1 yılAllah senden razı olsun.
Soran+1 yılKeşke hep karşıma böyle kişiler gelse.
+1 yılemin ol her şeyin hayırlıısı vardır, biraz daha çaba göster. pes etme
15 Yorumla
Soran+1 yılAynen sana katılıyorum kardeşim :) hakkımda tekrar diyorum hayırlısı olsun seninde hayırlısı olsun bugün daha iyiyim çok şükür. Ama yine de aklıma geliyor ! Ailem üzülmesin bende sağlığımı kaybetmemek için unutmaya çalışıyorum ama utanıyorum halen eskisi gibi neşem yok.
- +1 yıl
allah yardımcın olsun, mutlu bir hayat diliyorum sana en içten dileklerimle :))
Soran+1 yılÇok sağol :) bu arada bazen unutuyorum bazen aklıma geliyor ve kötü oluyorum ne yapmam lazım psikolog yardımı mı alsam? Psikiyatri mi?
- +1 yıl
psikoloğa git bence önce mutlaka, psikiyatrist ilaç verebiliyor ve kullanmanı önermiyorum. psikoloji öğrencisiyiim
Soran+1 yılCiddi misiniz bende istiyorum psikoloji bölümünü ama delilerle uğraşamam ben ya :D
+1 yılHayırlısı olsun bu kadar üzülme bidaha denersin seneye
136 Yorumla
Soran+1 yılALLAH razı olsun ama dershaneye gittim kazanamadım barajı bile geçemedim yol parası verdim sabah erken kalktım deneme aldım uğraştım çabaladım türkçe yüzünden böyle oldum fenden 3 doğru 3 yanlış matematikten 4 yanlış 3 doğru sosyal bilimler 19 yanlış 18 doğru türkçe berbat ya :( 23 yanlış 10 doğru seneye ne yapacağım ygs lys değişecek mi?
- +1 yıl
Seni çok iyi anlayabiliyorum çünkü aynı şeyleri bende yaptım ama Allaha Şükür barajı geçtim
Her seyinden ödün veriyosun ama olmayınca çok uzuluyosun haklısın da ama üzülme belki böyle hakkında hayırlıdır
Soran+1 yılAynen ablacım aynısını herkes söylüyor ama bakın dershaneye gittim ya o bana en çok koydu hiç ders çalışmayan biri 220 aldı mesela acaba zeka geriliği mi var bende?
- +1 yıl
Yok ya öyle düşünme o anın stresi işte
bir ayet vardır' sizin hayır gördüğünüzde şer, şer gördüğünüz şeyde de hayır vardır 'diye belki senin içinde böyledir
bir de olayın görünmeyen tarafından bakmaya çalış
Soran+1 yılYa bakmaya çalışıyorum ama aklım ermiyor keşke ALLAH'IM beni dershaneye yollatmasaydı.
- +1 yıl
Bu kadar karartma içini her şey olacağına varır
Soran+1 yılAynen abla ama acaba bu bir imtihan mıdır? Yoksa bir hayır var mıdır? Gerçekten bir daha ygs stresi çekemem ya :(
- +1 yıl
Cekemem deyip büyük konuşma
Bende LYS'ye girmem dedim ama ygsden istediğim puanı alamadım şu anda lysye çalışıyorum
Soran+1 yılAnladım yaşınız doğru mudur? Aynen ablacım büyük konuşmamak lazım kurban olduğum RABBİM benim inşALLAH gönlüme göre verir ya. Sizin nasıldı durum benim gibi mi?
- +1 yıl
Evet yaşım doğru kardeşim
7 yıl ara verdim sınavlara felan çalıştım ama bu yıl bir ilham geldi yıl boyu ygsye çalıştım orta ayar bir puan aldım benim bölüm hem ygs de var hem lys de
Ben kisadan halledim sadece ygs olsun dedim ama olmadı o kadar yüksek alamadım lys ye dayandim
Soran+1 yılDershaneye gitmeden mi orta aldınız? Hiç barajı geçemediğiniz oldu mu? Sizce çok çalışırsam seneye geçer miyim? ALLAH izin verir mi?
- +1 yıl
Dershaneye gittim dünya bir para yatırdım kitaplara geleceğim söz konusu diye harçlığımi bile yatırdım kitaplara
bir bu yıl girdim bir de mezun olduğum yıl girmiştim ilk yıl edebiyat öğretmenliği geldi istemediğim bölüm diye gitmedim bu yıl uğraşıyorum işte
İnşallah bidaha yıl daha iyi hazirlanirsin olur
Soran+1 yılinşAllah peki dershaneye ayıptır sorması ne kadar verdin abla inşALLAH ikimizin hakkında en iyisi olur :)
- +1 yıl
Kitaba para yatırdım
Dershane belediyenindi parasizdi yani
Ama para verilen dershaneler kadar mükemmel eğitimleri vardı
Soran+1 yılCiddi misiniz :o Peki bende bulsam yazılsam para ile aynı olan olur mu? Eğitim seviyesi bu arada bir şey söyleyeceğim benden sıkılmadınız dimi? :/
- +1 yıl
Halimden memnunum. 😊
Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama burda o tarz eğitim veren yerler var
Belki orada da vardır araştır istersen
Soran+1 yılPeki teşekkürler adam da ya da kadın benim gibi durumu tek değilmişim :/ www.sikayetvar.com/fen-bilimleri-dersanesi-egitim-kalitesi-cok-dusuk
- +1 yıl
Bak tek değilsin üzülme kismetinde yokmuş
Soran+1 yılAynen ama halen şaşırıyorum dershane sınavları daha zor geliyordu barajı iyi kötü geçiyordum ygs barajı geçemedim o bana çok koydu halen.
- +1 yıl
Sıkma canını kafanı dağıtmaya bak bu konuyu da kapatmalisin artık
Hayat devam ediyor her şeye rağmen
Soran+1 yılAynen ablacım çok sağol ALLAH kalbimize göre versin çok teşekkür ederim annem ekmek al dedi dışarıya çıkınca hemen ağladım evde huzurlu oluyorum kimse ile konuşmak istemiyorum her şeye alınıyorum güçsüzüm bu aralar. Herkes sanki benim üstüme geliyor gibime geliyor :( kapatamıyorum keşke kapatsam abla. Aile apartmanında yaşıyorum ve bana sordular ne yaptın dedim sadece sözelden sınava giremeye hak kazandım dedim girmeyeceğim dershaneyi bırakacağım yalan söylerken bile ailem ve duygularım göz önüme geldi gözlerim doldu hemen. Çok zor bir hayat yaşadım okul hayatı özellikle :'(
- +1 yıl
Çok haklısın ama bu günler de geçer kardeşim emin ol güzel günler gelir elbet
Soran+1 yılİNŞALLAH İNŞALLAH İNŞALLAH :D dershanede çok düşmanım vardı çok zorluk çektim hep :(
- +1 yıl
Sen baya bir dolmuşsun bir psikiyatriye git iyi gelecektir sana
Soran+1 yılGerçekten doldum artık yoruldum dolduğum için böyle oldum zaten çok üzülüyorum bu durumlar yüzünden megolaman oldum :( mükemmelliyetçi oldum iftiraya haksızlığa gelemez oldum
- +1 yıl
Her zaman Allaha daya sırtını iyi olur inşallah
Soran+1 yılinşALLAH çok sağolun yardımcı oldunuz için ablacım :)
- +1 yıl
Yaşını bilmediğim kardeşim ne demek ☺
Soran+1 yılYaşım 18 :(
- +1 yıl
En güzel yastasin daha güzel günlerin olur
Soran+1 yılinşALLAH ama psikolog yardımı almam gerekiyor.
- +1 yıl
Yakın zamanda git aksatma
Soran+1 yılAynen çok teşekkürler kendine iyi bak :) sakın gitme bu siteden üzülürüm ablam :(
- +1 yıl
İnşallah diyelim
Ama su anda uyumam gerek yorgunum
İyi geceler
Soran+1 yılİyi geceler.
Soran+1 yılGerçekten çok zor bir durum. ALLAH kimsenin başına vermesin ! Sadece ts barajı geçtim diyorum ama lys günü ne yapacağım bilmiyorum. Bizim dershaneden devamlı test çözen ve devamlı dershaneye giden barajı geçemedi. Keşke herkes geçse vatan millete hayrı olan. Ama dershaneye gitmediğim günler sadece matematikten özel ders mi alsam şimdiden dershaneden. Derslere girmeyip matematik geometri eğitimi mi alsam? Yoksa direkt 2 yıllık bilgisayar bölümüne mi gitsem? Ama şu da var
+1 yıldoğruyu söyleyin ders çalışırken sevgilinizle mesajlaşıyordunuz değil mi^^
11 Yorumla
Soran+1 yılAseksüelim sevgilim yok.
IQ testi veya ygs sinavi ile insanin zekasini olcmeye kalkmak aptalliktir zaten takma kafana
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle çok haklısın ama işte toplum böyle biliyor.
+1 yılAöf ten 4 yıl oku takma kafana bu kadar alt tarafı bir sınav seneye girersin ilk mi kaç kere girenler var
121 Yorumla
Soran+1 yılİlk defa girdim sınava şimdi bende böyle bir psikoloji oldu kesin seneyde yapamam gibi şeyler oldu.
- +1 yıl
Ben geçen yıl kazandım ilk girişimde bu yıl tekrar girdim denemeye her yıl sorular daha kolay oluyor gibi geçen yıl zordu bu yıl kolay seneye de daha kolay olur
Soran+1 yılinşALLAH gerçekten aöf psikoloji var mı? Şimdi ben aöf girebiliyor muyum.
- +1 yıl
Benim bildiğim 150 yi geçen giriyor psikoloji var galiba
- +1 yıl
Zaten okul puanı gelcek
Soran+1 yılBir şey sorcağım beyfendi 4 yıllık aöf okula gidip ders görüyor musun? Puanları daha mı farklı
- +1 yıl
Aöf te okula felan gitmek yok açık öğretim ek puan 180 i geçerse yeter
- +1 yıl
Sen 180 i geç yeter
Soran+1 yılşu an puanım ygs 3 168 ygs 4 175 ygs 5 ygs 152 ygs 6 141
- +1 yıl
Tamam sana en az 20 puan gelir sıkıntı olmaz
Soran+1 yılGelir dimi yani?
- +1 yıl
Gelir
- +1 yıl
Lise son musun
Soran+1 yılEvet bu sene taktir adlım.
- +1 yıl
İlk dönem ilgilendirmez
Şimdi sen 3 yıl ki yıl sonu notuna bak e okuldan
Bu yıl ı da aşağı yukarı tahmin et o notları internetten gir diploma puanını hesapla yaz ben sana ortalama kaç puan geleceğini söyleyim
Soran+1 yılYa nasıl iyi bir insansınız siz ya :)
Soran+1 yılLise Mezuniyet Puanı: 56.49
Ortaöğretim Başarı Puanı (500 üzerinden): 282.45
- +1 yıl
20-40 arası birşey gelir
Soran+1 yılanladım peki tercih yapmazsam seneye aynı puan gelir mi?
- +1 yıl
Emin değilim bu konuda
Soran+1 yılÇok sağol.
+1 yılBen senden daha kötüyüm ya 127 aldım ben ne yapıyım gizli
11 Yorumla
Soran+1 yılALLAH yardımcımız olsun peki dershaneye gittin mi? Çalıştın mı?
- Kişilik & Karakter konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılÜzülme ya seneye tekrar girersin :-\
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok sağol ama çok mutsuzum gerçekten nasıl oluyor ya kendime yediremiyorum.
Gizli Üye(36-45)+1 yılahahah buraya daha takıl sen çok barajlar altında kalırsın :D
05 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle seneye bu siteye girmem.
Cevap sahibi+1 yılSimit sat onurlu yaşa
Soran+1 yılÇok güzel meslek ama psikolog olmak istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılbu saatten sonra babayı olursun :D
Soran+1 yılDefol ALLAH böyle insanlardan beni korusun.
Gizli Üye(36-45)+1 yılIQ iyi olsa bu barajı geçerdin ya baraj dediğin 10 soru yapmak imtihan evet ama geri zekakilik imtihanı
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır çok ayıp dediğin empati yapman gerekiyor.
+1 yılDostum sneye girersin
11 Yorumla
Soran+1 yılAma çok ağladım çok üzüldüm babam okuldan aldı beni eve getirdi 18 yaşındayım 12. sınıfım 2 yıllık hakkım var ama bölümümü sevmiyorum. Çok sağol teselli için.
+1 yılEinstein ın da dersleri kötüymüş diyorlar üzülme
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama kimse bana artık güvenmez inanmaz.
Barajı geçememek de marifet bence
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok ayıp dediğin gerçekten.
Gecmis olsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılALLAH razı olsun abi diyorum yaşın itibari ile inşALLAH kazanırım.
Seneye yine giden
15 Yorumla
Soran+1 yılGiderim ama okb hastasıyım ve daha zor günler beni bekliyor.
Soran+1 yılALLAH razı olsun sağol.
Soran+1 yılSon bir şey soracağım bu sene lys giremedim ya ek puanlı mı 180 geçer?
+1 yılİyi bokKKK ysdin
01 Yorumla
Soran+1 yılTerbiyesiz.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler