Ben mezun olalı 5 yıl oldu. Oylesne girmstm 240 almışım. Bence seneye biraz çalış ozellkle lys ye ve guzel bir bölüme yerlere ilk 2 3 yıl çok umrumda olmaz ama sonra üzülursun.
05 Yorumla
Soran+1 yılAynen canim. Pes etmek yok sen ne okudunn
Soran+1 yılHm anladim gcen yılda ben gitmek istemedim iki yllk bir bölümee 4yıllk olsun önü ack meslek olsun iş imkani olsun okuduguma degsin ailemi maddi yönden boşa skntiya sokmayim diyeee canimm :)) yoksa herkes üniversiteli ve okuyor okuyorda ne okuyorr :) senin içinde hayrlisi olsun canimmm
Soran+1 yılTesekkür ederim canim sende sagoll
En İyi Cevaplar
- https://www.youtube.com/watch?v=St3mkW6E7y0
yapcak birşey yok
01 Yorumla
Soran+1 yılHizli bir marotonduu Evett :D
koca 2 yıl okula gitmemiştim 255 almıştım ben :/ nasıl beceriyosunuz barajı geçememeyi :/ sadece türkçe yapsan geçersin barajı yani
34 Yorumla
Soran+1 yılBu baraji geçemeyen 600bin kişi kim acabaa..
Soran+1 yılAlmstim diyorsun geçen yıl bnmkide iyiydi bu yıl girdysen konuş ;)
Soran+1 yılNaplm yanlslar doğruyu gtürmüs anlamıyorum BN bu sistemiiii :/
Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Geçtik
04 Yorumla
Soran+1 yılYanlıslıkla oldu eig :)
Soran+1 yıl;) rica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Barajı geçemediyseniz de moralinizi bozmayın bence, çünkü bu sınav çok zeki olan çok akıllı olanın kazandığı bir sınav ''değil'' çok çalışanın kazandığı bir sınav (tabi alt yapıda önemli) seneye bir daha girin ve dershaneye gidin bence çok etkiliyor çünkü dershane durumunuz yoksa bile yazın 2 3 ay işe girip çalışıp dershane ücretini tamamını veya bir kısmını biriktirebilirsiniz ''asla pes etme''.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkürler verdiğin öneri ve moral icinn :))
benim en yükseği 214 sevindim baya ya geçmişim :D verebilseydim keşke geçemeyenlere azıcık :ASD. SA
23 Yorumla
Soran+1 yıl:D helal olsun ya paylasmciilk gzell olmaz iste 1puan eksik olan arkadaş var ona veren yeter :)
Soran+1 yılUmarim olur hayrlisysa gönlüne göre olsun ;) :)
https://i.hizliresim.com/j4Mz1G.jpg tam olarak bu
75 Yorumla
Soran+1 yılBakmadin mi yoksa :)
Soran+1 yıl:D doğrudur ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimki :)
https://i.hizliresim.com/22dQZN.png315 Yorumla
Soran+1 yılMaşallh hangi bölümü istiyorsun canimm :) pdr dur :)
Soran+1 yılPdr dir
Cevap sahibi+1 yıltesekkurler:)) Psikoloji istiyorum ben. ama bak sınav cidden zordu o yüzden üzülme bende dersaneye göre düşük aldım çok
Soran+1 yılHm sağol canimm :) pisikolji değil piskiyatri danışmanlık ve rehberliği seç ;) ayri bölümler biliyorsun pdr yani daha yüksek
Cevap sahibi+1 yıl@Datcalee ne salak salak konuşuyorsun kendin alamadın diye mi böylesin varsa anlaşılır bir yolu bak kimseye salladigim yok çalıştım yaptım
Soran+1 yılHelal olsun olmaz boyle birşey tabiki :) @uclukalem saka yollu demiştir Datcalee :)
Cevap sahibi+1 yılsenin ben var ya gerizekaliya bak aptal böyle bişey niye yapayım ha yaptım niye asikare sorayım gerizekalıya bak ya mankafa
Cevap sahibi+1 yılbakabilirsin aldigim bu @Payedar
Cevap sahibi+1 yıl@dewileyes seninde neyden bahsettiğini anlamadım. arkadaşlar budur kimseye yalan söyleme durumum yok bakabilirsiniz sende kendininkini paylaş o halde demin ki arkadaş. birde bunlar değişecek okul puanı mühim olan
Cevap sahibi+1 yılNasıl yazmıyor sfsts @dewileyes
Ben girmedim seneye denicem. Şimdi şu notlara bakıyorum arkadaşlarımın aldıgı puanlara bakıyorum çok düşükler. Şimdi diyorlarki seneye format değişicek. Acaba bu ösym format değiştirmeden önce bir sonkez şu öğrencilere çakayım mı dedi?
08 Yorumla
Soran+1 yılHıhh evet herkes o fikirde iyi çaktı gibi yükseklerde var yaa seneyede b. ihtimal YGS kalacak diyorlar umarim kalkmzdaa ömrümmzü mahvettin ygs
Soran+1 yılÖyle konuşuluyor biraz arstr nette falan haberlerde umarim bncede kalkmzz
Soran+1 yılBen calısmadim itiraf ediyorum o gün snava girerken hastaydim dşünme yetengmi yorum gcünü kaybettim resmen öksürmekten :) calspta baraji gecemzsem kendimi affetmzdimmm geçtik diyelim hadi 190fln lys calsmazsan tamemn bilgii her bir soru sallyim falan hayrrr başarman gereken daha büyük sınav var önünde baraji geçmek 200, lü civarlarda puan almak calsmazsan lys de hicbir getirisi yokk ;) gecen yıl geçtim lysde grdim sonuç 0 ;)
- +1 yıl
Valla rüyalara kaptırma kendini istersen , çalışma kısmında ya çalışırsın ya da çalışmassın yok. ÖSYM bize şu soruyu soruyor? Çalıştın mı? Evet , Ne kadar Çalıştın? ... puanı alıcak kadar çalıştım. İşte işin sırrı bu. Mesele 1 sene var. Bu 1 seneyi günde 2 3 saat çalışarak geçirsen yine 220-320 falan dolanırsın. Şansızlık, hastalık vb. katmıyorum bile. Ama 1 sene boyunca geceni gündüzünü verip süreki çalışırsan ozaman 400- 450 hayalleri gelir. Asıl sorun ne biliyomusun korku , 450 alacak kadar çalışıp şansızlıktan dolayı 200 puan falan gelirse Tek kelimeyle yıkılırsın. Bence sınav sistemi saçma , tüm hayatı tek sınavla belriliyorlar. liselilere bakıyosun dersleri takmıyolar bile haklılarda niye taksınlarki çokmu önemli? işin sırrı 12. sonuındaki sınavda. Ama işin sırrı lise puanlarında olsaydı hem gençlik strese girme, derslerini önemserdi hemde öğretmenler öğretmenliğini bilirdi.
Soran+1 yılBen diyorum ki calısmadim baraji gecememk ayri koyuyr zaten hastlkta bahene falan değil calsmasamda YGS yorum agrlikli olduğu için kendime gveniyordummm bu biraz sans kısmet isi calsp calsmamyla alaksz olabilir mi calısrsan emin girersinnn korku neden var bilmemeden heyecan dersen ilk 5dk hadi on dk de sonra geçer gerisi senin elinde geriye kalan 150dkk bilene 1saate yeter ginde ne iki uç saati bir saat zor calstk 450alacak bir kişinin 200alabilegi ihtimali zorr o kadar fark oynamz ;) herşeyin hayrlisi olsun neyse :) ben calsmayip 300 350almayi beklemiyordumm bu saatten sonra yapck birşey yokk
+1 yılbaşarılı insanların her zaman bir planı başarısız insanların da her zaman bir mazereti vardır. boris zaharyas...
11 Yorumla
Soran+1 yılHı hı o dediğinden..
Barajı geçememek için çok çabaladın galiba. Nasıl becerdin :)
Neyse olan oldu bundan sonrasına bak. Sınav bu senden önemli değil. Hayırlısı.02 Yorumla
Soran+1 yılEvet maalsff önmzdeki maçlara bakicaz gecen yol iyiydi tercihte kaybettim ;)
Soran+1 yılYıll
Valla ben çalışmadan öylesin girdim puanım bu. : ) https://i.hizliresim.com/395B12.jpg
01 Yorumla
Soran+1 yılFen hic yapmadim BN yaaa yapsaydim kurtardi belki 163müs puanmmm
+1 yılYa ben geçtim ama 300 puan aldım Ygs 5 ten
144 bindeyim oysa hukuk istiyorum :(01 Yorumla
Soran+1 yılHm puanlarni bilmyrum bnde eşit agrlkcymdaa hukuk okuyan yazsin görürse yorumu :))
+1 yılArkadaşlar barajı geçip geçmediğimzi nasıl anlıyoruz herhangi biri 180 uzeriyse geçiyor muyuz
04 Yorumla
Soran+1 yılAsagida lys ye görebilir diyorsa TM gecmisindrr
Soran+1 yılGirebilir
- +1 yıl
Teşekkür :)
Soran+1 yılRicaa ederim :?
+1 yıl97 bininci olmuşum sabahtan beri ağlıyorum. Hayalim diş hekimliğidi şu an imkansız hale geldi
03 Yorumla
Soran+1 yılYa üzlme sende :/ lysyle olmuyor mu ek kontenjan flnn bz napalmm :(
+1 yılSanki var bir hilelik bu sınavda, 4 bölümden de 17 doğru 23 yanlışım varmış... Bu ne laa nasıl bişi böyle 156 almışım hamına koyim...
02 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya bnde anlamdim doğrudan çok yanlsmz varr
- +1 yıl
Olması doğal çünkü nerde pipimden soru var hepsini sormuşlar... Kazık sorulan soruların yanında yaylada çorba kalır,
Ben 320 aldim cok dusuk yaa ama ikinci sene hallederiz uzulme:(
05 Yorumla
Soran+1 yılSıralma daha çok önemli onada bkk
- +1 yıl
kaç bindesin? kaç netin var
Soran+1 yılHm iyisinn yine ;)
+1 yılbenim düz hesap 340 geldi ama biraz daha iyi olabilirdi memnun değilim bu puandan
01 Yorumla
Soran+1 yılSıralamn önemli şimdii
Biraz daha yapsan geçiyormuşsun nasıl becerdin ya bu kadar düşük yapmayı
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen 13puan :/ bnde bilmyrum
Soran+1 yıl17 pardon
Soran+1 yılYani Rabbim hak yemez calıstk diyemeyiz suç bizim
Ygs sınavına giren arkadaşların çoğu TURKÇE den batmış çoğu yanlış ilginç.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya en çok gvendgimz ders :/
100 puanı zaten osym veriyo kalanı için optiği random doldursa yetcek ama yapamamıș neyse geçmiş olsun
01 Yorumla
+1 yılBende gecmedim ama calismadim benimde 154 kardeşim sağlık olsun :))
014 Yorumla
Soran+1 yılUfff ne dycez millete herkes bir umut içindee
- +1 yıl
wallah benim bir umudum yopktu umudum olsaydı kazanmak için herşeyi yapardım kardeşim onun için benim için sorun yok kardeşim
Soran+1 yılHm anladim pkii :)
- +1 yıl
evin eküçü 300 puan aldı tebrik ettim :)) telfon sözümü tutum pazartesi telfon alcam ona :)))) lys de de güzel puan alırsa :)) leptop alırm ona yok düşürse puanı :))) telfonda gider elden :))))
Soran+1 yılDuyarli abi güzelll :)) iyi yaparsın dur szünde kz erkek kardeşin?
- +1 yıl
kızkadeşim btrdi üniveriste :) oda girmişti aynı okulda grdik kızkardeşim 280 çıkardı erkek olan kardeşim de 300 çıkardı :)) bende 154 çıkardım :)))
Soran+1 yılSen niye böylesin :)) anldim basarlarinin devami artik ;) daha önemli snav varr calssnlarr ;)
- +1 yıl
walalh bende çözemedim birşey :))) kardeşim aynen rabbim çalışanları geri cevirmesin boş inşallah kardeşim :) evet daha yenbi başlıyor calışma yani onlar içn :)))
Soran+1 yılHayrlsi olsun :)) Rabbim çalısanin hakkını verir :) ;)
- +1 yıl
aynen akrdeşim hayırlısı olsun kardeşim :)))
Soran+1 yılAminnn :)
- +1 yıl
amin kardeşim hayde evarbaş ben çıkmalıyım akşam namazına gitmem gerek sağlıcakla kal kardeşim bu arada newroz bayramında kutlu olsun kardeşim :)))
Soran+1 yılTeşekkür ederim sağol Allah kabul etsin senin gbi gençlerde var mi mutlu oldumm :)
- +1 yıl
Rabbim cümlemizin kabül etsin kardeşim her insan bir değil kardeşim :)) onun için benim gibi daha nice gençler var kardeşim ve olacakta inşallah kardeşim evarbaş :)
+1 yılCalismiyodum derslere girmiyor girsemde ya konusuyor ya resim ciziyodum 210 aldım :(
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende tam sınırdan 180 almışım 1 buçuk milyondayım hedefim lys de 200 bine girmek ŞANSIMI ZORLAYACAĞIM
01 Yorumla
Soran+1 yılGidersin umarimm :)
ben 175 aldım şu an psikolojim b*k gibi Allah sabır versin gerçekten herşey boşuna
13 Yorumla
Soran+1 yılHazırlandimydin öyle düsnmee hayrlsii
Soran+1 yılİste herkes sonuca bakiyor üzlme :) ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılşoktayım 231 aldım. ama bu hakettiğim degildi benim emegim bu hiçdegildi. Cok calıstım. gecen yıl hiç calısmadan girdim 246aldım bu yıl deli gibi calıstım su aldıgıma bak
16 Yorumla
Soran+1 yılOo gecen yil bnmkide iyiydi tercih yapmak kaldk simdideee senin önünde lys var ona vals devam ypcak bisey yikk
Soran+1 yılTercih yapmadim kaldkk lys var ona çalış
Cevap sahibi+1 yıllysye calışma iştahımı kaldı çalısıp bunu gördükten sonra :(
Soran+1 yılHaklsunn lys tüm bilgii ygs yorumdu YGS boyle geciyrsaaa belki sınav heyacnyla endseyle süre skntsandan dolayı yapamyrsundrrr
Cevap sahibi+1 yılhemde sorular cok cok zordu.
Soran+1 yılYa canim dershndeki sorularla hic bagdasmiyor matemtk bu yol hic sormaaa ondan kaybbttim benim yapmam gerekyrdu sende üzlme ypcak bisey yok
Bende geçemedim baraji acikcasi laf olsun diye girdim eml yim 2 yıllık uni hakkim var kazanamam cok normal 3 yıldır sayısal ders görmüyorum. Artik dgs ye uni de calisirim
00 YorumlaBarajı geçtim ama beklediğimden çok çok düşük geldi. Lysde halletmeye calisacagım artık. Gecmis olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılGeçmezz :/
Gecen sene alttan ders vardi nasil oldu hic bir fikrim yok ama sadece cozdum çözdüm sorular ygs 245 lys 324 almistim alttab ders oldugu icin liawyi bitiremedim
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm bitirirsin umarimm alttaki yorumu okusana :)
+1 yılbirazcik kafani calistirsan gecerdin ben bile ders calismiyom etmiyom 285 aldim cidden yazik size
02 Yorumla
Soran+1 yılAldgn puanla işletmeye büro yyönetimine gidersin ancak yüksekten bakmaktan vazgecc çok büyük basari kimse alamzdi inann :D burada harcaniyorsun ne diyimm :))
- +1 yıl
Ben 2. sinif okuyorum zaten benim yaptığım puan seni aşar bu arada dil lazim birde bence sende buda yok yaran çok derin olmali ygs de barajı hiç calismayan mantıklı olan biri bile rahat geçebilir zaten yorum
hıc derste mı dınlemedın arkadasım ne olacak sımdıı
17 Yorumla
Soran+1 yılSen kaç aldinnn mezunm bnn :)
Soran+1 yılHm gzel bölümn nedir
Soran+1 yıl4yllk mi o
ben iş hayatında olan birisi olarak açıktan okumak istediğim için aöf barajını geçmek için girdim dersle kitapla alakam yok 10 sene oldu lise biteli 176,94 almışım çalışsam ne olur bilemiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılBravo gerçekten gerçekten calssan ne olur tıp garanti 500 :))
500 bekliyordum aldığım puan 320 eve nasıl gidecem bilemiyorum halamda kalırım artık
00 Yorumla194 aldım süper yupii falan yani :3 Hiç çalışmadan :d
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi baraji geçmişin devamni getir önemli olan lys çok calsmalsinn
Ya 1-2 de barajı geçememişim. 171 de kalmış. Şimdi LYS de matematik ve fene giremeyecek miyim?
06 Yorumla
Soran+1 yılSenin alanın nee? Ona göre bakcaksn
Soran+1 yılAynen öyle maalsf baraji gecen görebiliyor 180en az almn gerekiyordu
Soran+1 yılGirebiliyor
Soran+1 yılBak simdi 123456 demi 1,2 sayısal 3,4sözel 5,6esit agirlik simdi senin alanin hangisine giriyor s9zel mesela 3,4diyelim bu 3,4 180üstysr diğerleri dşük olsunnn lys te girme hakki kazanrsinnn alanin önemliiii
+1 yılsınavda bir tuhaflık olduğu kesin. o kadar çalışmama rağmen bende barajı geçemedim
01 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya BN calsmadim daha :/ dershnye falan gttin mi
Bu genclige ne olmus boyle ya bu puanlar ney boyle?
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok cok iyi olanlarda var 400lerde
+1 yıl166 kanki ama ben besyoya gidicem benim için sıkıntı yok :D
111 Yorumla
Soran+1 yıl260 280 değil mi besyoo
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yıl5 Yıl Hiç Kitap Açmayıp 207 Aldım. Nasıl Geçemediniz Yahu. Demiycem Meraklanma :D Zordu Cidden Sınav :D
20 Yorumla
+1 yıl2 sene önce okulda kulak misafiri olduğum konularla girdim 260 aldım ;) barajı aşamamak çok zor bişey bence
00 Yorumla
+1 yılKötü olmuş :) girmedim ama seneye girmeyi düşünüyorum. Bakalım ne olacak :)
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen napalim hayrlsii :)
- +1 yıl
Yıllardır kitap görmedim. Liseyide bırakmıştım açıktan bitirdim. Ben bile barajı geçerim herhalde :) Soruları internetten bulabilir miyim?
+1 yılSağlık olsun semeye daha tpercubeli ve iyi alacaksın ;)
05 Yorumla
Soran+1 yılYGS kalkarsaa
- +1 yıl
Yok daha neler :)
Soran+1 yılCiddym dershnler ve YGS bu yol son diye okudum haberlerde arastrnda bisey diyin yaaa artık diploma notuylaa ünv. yerleseckmis öğrenciler bz mezunlar napiczz
- +1 yıl
Yok ya öyle bir saçmalık rahat oll
Soran+1 yılHm PKI insallh tesekkrler
Eğer ilk kez girdiysen 2. Sene iyi yaparsın üzülme.
08 Yorumla
Soran+1 yılBerbat napiyim BN simdi yaaa
Soran+1 yılSen girdim mii
Soran+1 yılSeninki nasll
- +1 yıl
bu nasıl bir tesellidir ahahah @finezgi
Soran+1 yılNormal teselli herkesin dyebilecgi şeyler :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbarajı geçemeyen kendini baraj köprüsünden atsın :D
00 Yorumla
+1 yıll*n bı sene boyunca yedım ıctım sevıstım gezdım tozdum :D
ygs sınavaına kadar bıle toplam 160 soru çözmedım ahaha :D
ben bıle ıyı yapmısım l*n :D013 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Soran+1 yılBanada bildirim geliyor özelde gidin devam ettirin :))
@mistikHadesiçe
@croc1963- +1 yıl
146 gecemedim , daha gencim 1 sene brni etkilemez , calışmadımda hic ;)
10 Yorumlabarajı geçemeyenler ne güzel 3 aylık stresten kurtuldu geçmiş olsun :D
01 Yorumla
Soran+1 yılKendini bilmez çok ya sinir oldum onun stresi daha KTÜ:) asl sınav Lys YGS yorum Lys çalışan çalışmayan belli olacak bklmm o daha önemliii
+1 yılKardeşime moral olsun diye girdim 397 aldım acaba zorlasam mı? :)
010 Yorumla
Soran+1 yılHımmm sana moral olmuşa benziyor :D
- +1 yıl
Yok 1 senem kalmış tekrar okumaya niyetim yok :)
Soran+1 yılKardeşin kaç aldii?
- +1 yıl
Abisini geçti o ygs1 den 437 almış
Soran+1 yılHmm masallh sayisalci mi
- +1 yıl
Evet sayısalcı ama bu sene göndermeyiz onu
Soran+1 yılNeden o puanla lys bile gerek yok girmesine ;)
- +1 yıl
Hedefi büyük eğer zorlarsa olur :)
Soran+1 yılYinede iyi düsünün seneye bu puani alamayabilir
- +1 yıl
Bakacağız artık
Saglık olsun ya senden degerli degil ya gelip gecici şeyler için üzme kendini ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılHayat naplm gelecek :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim svglm kazandida ben kazanamadim ne yapiyim onu soyle:)
13 Yorumla
Soran+1 yılKazandı derken barajimi gectii
Cevap sahibi+1 yılEvet iyi aldi yani iyi bir puan. Kesin gelir bir okul :/ ya ben.
Soran+1 yılHm anladim canim kacnci girisinn
Gizli Üye(30-35)+1 yıl153 = ticari mallar 😱 bir mesaj vermek istemiş sanki sana hayat
15 Yorumla
Soran+1 yıl163yanlis olmuş
Cevap sahibi+1 yıl163 nedir arkadasım ya :/
Soran+1 yılPuannnnnnnn sıralama diycem şimdii :)
Cevap sahibi+1 yılBizi kandıra bilirsin amaaa kendini aslaaaa :)
Soran+1 yılNe kandrmasiiii
ya biri şuna baksın kaç puan almışım açık öğretimden spor yönetimini okuyacam acaba girebilir miyim? https://i.hizliresim.com/AAVYmq.png
06 Yorumla- +1 yıl
Açıköğretim için 140 barajını geçmen yeterli.. Puanların arasında geçenler var :)
Soran+1 yılHm resmen yardimciyim burada benim dert unutuldu:) normal baraji gecemeşsin acıktan birseylere başvurabilirsiniz spor öğr. bilmiyorum
Soran+1 yıl140ve üstü her puanii :)
Soran+1 yıl3,4,5ve 6
Gizli Üye(36-45)+1 yılokul puanı olmadan 235 okuyorum zaten diye hiç çalışmadım kabul
00 Yorumla
+1 yılbeklediginizin altinda bir puan alsaniz anlarim da baraji nasil gecemiyorsunuz onu anlamadim. burada sorun osymde degil sizde. daha baraji gecemeyenin universitede isi ne
04 Yorumla
Soran+1 yılSanami soracaktikk
Soran+1 yılBaraji gecmis hiçbirsey bilmeyen hangi puanin hangi ne ise yaradgni bölümnü bilmeyenler var :) geçmiş bana barajdan bahsedyorr
- +1 yıl
haha emin ol senden daha iyi biliyorum
Soran+1 yılKesin süphem yokk :D ;)
+1 yılboşver üzülme dostum tekrar denersin
01 Yorumla
Soran+1 yılElden birşey gelmiyor mecbur
oha ben 7 yıldır dersle alaklı hiç birşey görmedim. 250 alıyorum. Yazık bu barajı geçemeyenlere. Yazık.
12 Yorumla
Soran+1 yılGitt Egonu başka yerde tatmin ett :) ;)
+1 yıl179 ile baraji gecemedim
19 Yorumla
Soran+1 yılYapmaya hadiii :/ hayatinin d9nüm noktası 1puan icinn..
- +1 yıl
Yasim 20 seneye 21 olacak tekrardan üniversite sinavina girip kazanirsam bu yastan sonra üniversite olur mu zaten gideceğim üniversitedekiler muhtemelen benden hepsi küçük olacak
Soran+1 yıl25 30yasında ünv. okuyanlar var umudunu kaybetme sacmalma ünv. herkes gider herkes okur önemli olan ne okuduğu is imkani var mi 21yasnda ne var :)
- +1 yıl
Bide ing öğretmenligi okumayı dusunuyordum tüm hayaller suyaa gitti
Soran+1 yılHm dil snavna girecektin baraji gecsenn
- +1 yıl
Girecektim ama olmadi hayatim da ilk defa ben bütün yili ders cslisarak gecirdim kazanamadim
Soran+1 yılTamam üzülme birseyi çok istediğin halde olmuyorsa ya daha iyisi olacağı içindir, ya da hayırlısı bu olduğun için ;) dert etme elimizde olsa bir puan dahi verebilsek :/ Gün gelecek daha iyi yerlere geleceksin belki ;) bnde İng. kursuna gittim hocamz gir sen dil sınavna demişti ksmettt ;)
- +1 yıl
Yok üzülmüyorum ki hayırlısı buymus seneye daha iyisini yapacağım ins
Soran+1 yılAynen ;)
Üzülme 2. sene çalışırsın :(
017 Yorumla
Soran+1 yılYGS kalkarsa bttim
Soran+1 yılİnşallah yaaa :/ bu yıl kesin dedilerde
Soran+1 yılDershnlerde kalkyrmuss
Soran+1 yılİyi bklm bu iyi oldu insallhh :)
Soran+1 yılBenim gbi mağdurlar için senin bölümn nee :)
Soran+1 yılYa kazansam daha ne isterim calsrdimm :) kolay bisey var mi kiii
Soran+1 yılOkuduğun bölümle alakali şimdi bozulacak ileride de sen bozulanlari dzelteceksinn :)
Soran+1 yılMerak etme bisey olmaz ;) :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim sagoll canimm :) :*
+1 yılya delirecem yaa hangisine bakıyonuz 6 tane ygs var lys girebilir diyo
124 Yorumla
Soran+1 yılAlanin nede TM sözel sayisal
- +1 yıl
ygs1 den ygs 6 ya kadar var ben anlamıyom
Soran+1 yılTamam alanini şöyle BNbakman gereken sayiyi söylcemmm :)
- +1 yıl
alanımı nerden bilcemki ya ben elektronik mezunuyum sayısalcıyım galiba 10 sene önce öyleydi
Soran+1 yılHm şöyle yapalimmm lys görebilir diyorsa 180puann üstü olan bir puan senin puannn ona bak 123456 dan hangileri 180üstü?
- +1 yıl
3-4 üstü lys girebilir diyo fakat sadece 3-4 olandanmı girebilirim 3-4 ne?
Soran+1 yılSen resim cekebilrsen şu an atsana sayfanii
- +1 yıl
atayım :)
- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/22d7kv.jpg
rezil oldum :DDD
Soran+1 yılBirşey olmaz :) boşver ;) senin alanin sözel 3ve 4
bakacaksin asil 4senin o puaninnnn ;)- +1 yıl
sözelden mi gircem yani?
Soran+1 yılYGS yi gectin ya simdi lys sözelden girecksin ne var tarih-ede. Cog? ayrıca dil snavlari var ona girebilrsin
- +1 yıl
hay ben sistemin var ya bişey anlamadım sözel giripde hangi bölümü okyayımki dil fazla güvenmiyorum acıkcası olsada tarih cografya severim
Soran+1 yılYGS 5 eşit agrlikk :) @özayyemn
Soran+1 yılSen yine sor 3,4senin kesinde bölümnn b. ihtimal sözelsinnn 5,6bizim eşt agrlik 1,2de saysaldrr ;)
- +1 yıl
sanki öğretmen olcaz İD
Soran+1 yılEdebyt öğr. olan var sözel atama yok ne biliyimm
- +1 yıl
ben öğretmen olana kadar 40 yaşıma gelirim bölümde kız var mı bari :DDD
Soran+1 yılSen boşver en iyisi bununla yetin :)
- +1 yıl
2 yıllığa gideriz :D
Soran+1 yılTM dene olabilecek yerleri
- +1 yıl
sdeneriz deneriz
+1 yılben o aşamaları geçtim :DDdd
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi ya git gde zorlaniyor iyiki atlatmsın ;)
Oku baban gibi esek olma :D
11 Yorumla
Soran+1 yılTövbe. estfrrllh :)
- Eğitim & Kariyer konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılnasıl başarıyosunuz merak ediyom
26 Yorumla
Soran+1 yılBndeee :/ sade kendi alanmzi cözdük 77soru yaptim baraj için 32net diye biliyorum ckmamsi normalll yanlslar gtürdgü içinn
- +1 yıl
anlamadım ama neyse :)
Soran+1 yılBen tmciyim mat sos (tarih cog felsefe içinde) birde edebiyat çözdüm toplam 120soru 40mat bnde 77soru yaptim fene hic bakmadimmm?
- +1 yıl
bakmadığını anlayabildim sonuçtan zaten hayırlısı :)
Soran+1 yılSen yazdklarimi anla yeter :)
- +1 yıl
anlamasamda olur umrumda degil sadece nasıl geçemediğini merak ettim :)
Wayyyyy canına ilerleme var bu ösym de :D:D:D
00 Yorumla215 aldım zar zor geçmişiz barajı :D
05 Yorumla
Soran+1 yılİyi bklm devamini getr iyi cals barii :)
Soran+1 yılYGS kalkmzsa lys te grmeyckmisinn
- +1 yıl
baraj 140 deilmi * ne zar zoru :D
- Devamını Gör (29)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım