Bir saglik durumundan dolayi hic hamile kalamiyor olsa...
Evlenirim. Cocuk onemli degil.
Evlenirim. Evlat ediniriz.
Evlenmem.
Kararsizim.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kıbrısta donör anneler var onlardan yumurta alabilir.Türkiyede yasal değil ama kıbrısta yapıyorlar böyle şeyleri.Ama nasıl sağlık problemi yani hiç imkan yoksa bayağı bir düşünmem gerekir herhalde.Aynı şeyin benimde başıma gelebileceğinide göze alarak bir karar verirdim.
çocuğun olunca sağlıklı veya hayırlı bir evlat olacağının garantisi ne? ya da onu erken yaşta toprağa gömmeyeceğinin... yaradan nasıl uygun buyurduysa ona razı olmaktan daha güzeli mi var, eğer verecekse o verir dahası sorgulanmaz..
Bu durumu engelleyen sorunum olmamasıyla birlikte,çocuk yapmayı düşünmüyorum.
Evlatlık edinebilirim.
2 durum arasında pek de bir fark yok sanırım, çocuğu olmayan birisi de evlatlık edinebilir.
evlenirim ama çok zor bir durum olduğunu kabul etmek gerek.
Cevap
28Cevap
bu benim arada aklıma gelen bir durum ..çocukları çok severim bu hayattki en büyük mutluluk bence..onlara olan aşırı tutkum zaten düşündürüyor beni..hayat bu kadın açısından düşünmemek lazım erkek de aynı durumda olablirdi.. ben olsam sevdiğim insanın yanında olmaya devam ederdim.evlat falan edinilebilir.onun elinde olan bişe yok.çocuk sahibi olamayacaklarında sevmeye evlenmeye hakları var..kimseye de neden terk ettin demem saygı duyarım.. zor bir durum neticede
Hiç önemli değil..Çocuğuma vereceğim sevgiyi de ona verirdim..Daha çok sevilirdi belkide ♥
:))
evlat ediniriz daha güzel bir hayat kurtarcan o bile olmaz köpek alırız guduu golden felan cok datlu
burada önceki günlerde bisoruma farklı bicevap verdigin icin sorularına bakınıyorum kusura bakmayınız ...bu soruna da ona aşıksam benim icin bir problem olmaz diyorum...
Allah hiçkimsenin başına getirmesin böyle sağlık sorunlarını. Ben de evlenirim. Evlat edinmenin de sevabı büyüktür...
cepte kalacak,kondom ve ertesi gün hapı parasıyla düğün parası biriktirirdim.
evlenirim uğrasırız tüp bebek deneriz o da olmadı evlatlık...
hiç sorun olmaz kii evlat ediniriz en azından bir işe yararız :D çocukları ziyarete gideriz yetimleri sevindiririz :D çok güzel olur bile :D
boşver be sevgilim biz kendimiz çocuğuz. Ben sana bakarım sense bana.. der evlenirim.
Evlenirim. hiç önemli değil. isterse evlat edinebiliriz. zaten bu konuda beni hiç anlamadı ki o! off off.
Biri de çıkıp dememiş ki evlenmem. Geçen adamın biri sormuş sevgilimin maaşı benimkinden yüksek sorun olur mu evlenince diye. Sorun olur diyen çok insan vardı. O sorun bu değil mi yani garipsiniz valla
Eğer arada sevgi vs gibi şeyler aşılmış ise sorun değil evlat edinilir Hz.İbrahim aklıma geldi dua ederdim
Evlenirim ve bebek evlat edinirim. Ama yok lan, sakat iş. Ama dur lan, tipini seçebilirim. Ama yok lan, kararsızım.
sevdiğimi bırakmam bunun için... herkesin başına gelebilir
oda allah vergısı kurumlar cocuk dolu evlatlık edınırım
ne olacak canım evlat ediniriz şart mı sanki? daha iyi olur bir çocuğa aile sahibi yapmak :)
benim icin problem olmaz evlenirim asiksam cok seviyosam :)
ne güzel prezervatif parasından, doğum kontrol hapı parasından ve ertesi gün hapı parasından yırtmış olursunuz :)
Şaka bir yana hiç sorun değil eğer illaki çoçuk istersek kendimizi hazır hissettiğimiz zaman gider evlat ediniriz.
eksileyen PUŞT kim
eksileyenlerin bir sıkıntısı olduğu kesin :) ama cevabımı anlamadılarsa kendilerini ANKARA-ESKİŞEHİR treninin önüne atsınlar
peki +layan sen misin?
eyvallah bacım eyvallah, ayrıca senın böyle bir durumun mu var
Varsın olmasın nolmuş yani iki gönül bir olunca ...
zor karar. olumlu karar verip kabul eden bir adam bulursanız kiymetini bilin..
o psikolojiyi yaşamadan bilemem.
Evlatlık alırız sorun değil
Çocuk içn evlenmek işgüzarlıktır kelebeem.
evlenirim, evlatlık alırız ne yapalım
Evlenirim ,evlat ediniriz
ayrılıcak halim yok kısmet böyleymiş derim
tup bebek yaptiririm bende :)
Problem yok ben her türlü doğurturum.
Evlenirim. Cocuk onemli degil.
Evlenirim, evlat ediniriz.
evlenirim seviyorsam evlatlık alırız.
tabiki evlenirim :) :) hemde hiç düşünmeden
Korunmaya gerek kalmaz, super olur.