Güncellemeler
+1 yıl
Neden eski sevgiliniz olurdu?
Güncellemeler
+1 yıl
Geneli eski sevgilim olurdu artık demiş. Başıma yıllar önce böyle bir olay geldi maalesef, hukuki süreç tamamlamdı arkadaş cezasını aldı ama şu anki sevgilime söylemek konusunda kararsızdım. Söylemeyeceğim direkt ayrılmak en mantıklısı. Tesekkurler fikirler için
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Ev & Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Kahve & Keyif
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Çok sıkıntı bir durum. Bence ayrılmak yerine ağzını ara. Duruma göre bak. Hata olmuş. Rüzgara göre yol al.
Yok ya ayrilacagim
Sen bilirsin. Ama benim dediğim bu durumda daha mantıklı bir hareket. Hatalar her zaman olacak. Olur da. Ne yani hata yaptın diye ne oldu. Bence ağzını ara. Başkasını başına gelmesi gibi. Ona göre yol al bence.
Ters bir şey söyler savunmaya geçerim yalan dolan işle ugraşamam
Tamam işte orada yapman gereken şey çok basit. Sakin kal. Konuş anlat. Ters derse zaten kabul etmez demektir. Yani durum böyle. Neden bu kadar sıkıntı yaptın ki.
Bunu hak etmiyor çünkü sakin bir yapım da yok
Hak etmediğini nerden çıkardın. Bu durumda sıkıntı hiç bir zaman tek taraflı değildir.
herkesin geçişinde bir şeyler yaşamış yapmış ya da hatası vs olur.. ifşalanmış olması.. ifşalayanın karaktersizliğidir bence.. o yüzden umursamam..
Benden önceyse sorunn yok temizlerim hepsini ifsayi cikaranida kırarım heryerini
Geçmiş geçmişte kalmıştır ben tanıştıktan sonra. Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil :D
Tepkim olmaz bir hata yapmış olabilir gerekirse kaldırıriz ifsalari ama çoktan millet çekmiştir kendine
Yüzün tam mı gözüküyordu? Bütün her yerden kalktı mı ifşalar?
No yuzum gorunmuyor cogundan kalkti
Yüzün gözükmüyorsa neden söylemen gerekiyor? Nerden anlayacak?
Yalan olmasın aramızda beni kabul ederse böyle kabul etsin isterim ama ayrılacağım zaten söylemeyeceğim
Peki senin bileceğin bir iş tabii. Sadece elleme, öpüşme falan mı vardı?
Video yok
Fotoğraf... Anladım. Ne türdendi?
Ya toprağa çicek ekiyodum bahcede eldiven falan
Hahahaha yok yani bazıları ince çoraplı, jartiyerli, dantelli iç çamaşırlı falan oluyorya ondan sordum
Abi bu kadar mı yalnızsın?
Yalnızlıkla bir bağ kuramadım sorularım arasında:)
Napacaksın diyorum napacaksın?
Olm merak ettim ne var bunda
O kadar karaktersiz değilim
Anlamadım?
Onunla benim aramda ifşa etmem kimseye
Hayir sen degil eski sevgilisi yapmis mesela
O da onun ayıbı
bence senin de ifşan var
Sen zekisin heralde
Zekalı olmayı tercih ederim , neyden korkuyorsun hesap vereceğin yerler mi var?
Neden korkayım suçlu ben değilim o zeki lafıda ironiydi dusundüğümden daha vahim durumun 😂
ben de ironi olduğunu anlamadım zaten , sen kendini zeki zanneden bir canım, ben mi vahim sen mi , sana sadece acıyorum , zavallı mahhluk
😂😂😂
g*rizekalıyı canım diye yazmış , galiba sistem kadınlardan yana
Sus artık ya ne boş yaptın
burdaki herkes boş zaten , bir klavyenin arkasından dünyayı kurtaramazsın süslü hanım
Ne alaka?
sanal hayatı ve reel hayatı keskin bir şekilde ayırmayı öğren, burdakiler kim ki sana akıl veriyor ve sen onları dinlemek ihtiyacı hissediyorsun, burdan ancak sanal bir partner bulabilirsin o kadar
Dışardaki insanlarda burada siri gibi yapay zeka değiller. Dışarının kafası da bu şekilde emin ol. Partnerim de sanal değil?
sen hiç ilişki esnasında vidyo çektin mi
Daha video yazmayı bilmiyor ahahhahahahahaha
boş ver sen 31 e devam kankz
sen galiba erkek arkadaşına 31 de çekmişsin
ben ingilizce ya da yabancı kelimeleri genelde duyduğum ya da telaffuz edildiği şekiyle yazarım istisnalara olamkla beraber, bunun böyle olması gerektiğini düşünüyorum , konteynır a konteyner demek sana saçma gelebilir ama telaffuz bazen yazılıiın önüne geçer
Aynen knk
Sen sadece cinselik düşünün gelişmiş ir hayvansın emin ol fazlası değilsin, amiplere daha fazla saygım oluştu sana göre
Tamam birader
Tamam hanım abla sg şimdi, senden ve türlerinden hiç hoşlanmıyorum, kısa keserek ancak daha da canım
Olduu
Eski sevgilim olur artık
Sevgilimin herkeste fotoğrafları olması beni rahatsız eder
Neden?
Hm
Sevgili olsak benim başka kızlarda ifşalarım olsa sen ne düşünürsün
😂 ben kendimi ifsalamadım fark orada
Ama işte öyle olsaydı ne düşünürsün dedim bende 😂
Hiçbir şey umrumda olmazdı
Ozaman benimde umrumda olmaz her şey karşılıklı 😂😂
Eski sevgilim olur artik dedin? Omurgasızsın dışarı lütfen
Evet doğru eski sevgilim olur gerçekten 😏
Bu kafayla sevgili yapmayi becer de eski sevgilin olsun 😂
Valla çokta umrumda değil sevgili yapmak zaten aynı anda 50 kişiyle konuşuyorum 😂😂😂
İfsa derken nasil bi ifsadan bahsediyosun
Belki ayrılırım
Eski sevgilim olurdu
Neden?
Çünkü kaldıramam
Benim hosuma giderdi..
Nasıl ifsa mesela