aşk insanın karakterini değiştirir çünkü artık yalnız değilsindir, arkadaşın akraban iş arkadaşın gibi olmasa da olur biri değildir o, eşim demeye niyetlendiğin belki de eşim dediğin kişidir. kolayca bitiremezsin bu nedenle o senin bazı taraflarını törpüler, sen de onun. bu süreçte insan yaparım dediklerini yapamaz hale gelir, yapmam dediklerini alışkanlık haline getirir..
Elbette aşk insanı değiştirir. Aşk; insanların algılarını, hormonlarını, hayata bakış açısını da değiştirir. Ama iyi anlamda degistirir... Surekli gulumsemek ve herseye iyi gormekle degistirir... Degistirmesse zaten gercekten ask olmaz...
karakterler değişmez hatta nesilden nesile de devam eder hatta iyi insanların çocukları da iyi olur kötülerin çocukları da kötü olur yetenekler de geçer
Kalinde kelebek uçuyor sanırsın sevmek ve sevilmek duygusu dünyanın en mutlu eden hissi Allah herkesin karsısına hayırlı kul çıkartsın.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kardeşim şu aşk muhabbetini geçin, ben şahsen inanmıyorum inana da saygı duyup duymamak arasında kalıyorum, tam bir aptallık bu aşk denilen olay, inanmayın inandırmayın.
En İyi Cevaplar